Yeni Formalarımız Satışa Çıktı!

Bu Nike ile olan anlaşma ne zaman bitiyor acaba ? Puma ile filan oturup anlaşmak lazım gerçekten her sene tuhaf tuhaf tasarımlar saçma sapan renk seçenekleri sıkıldım artık şu klasik parçalı ile oynamasınlar artık
2024 de sanirim. Daha 4 sene varmis.

CD4913-010-010-30_small.jpg

Şu antrenman forması bile 2. formadan daha güzel. Daha çok formaya benziyor. Diğeri maç önü forması gibi.

Bildiğin T-Shirt bu formadan herşeye benziyor en çok moralimi bozan neden Stadium ve Vapor satışa çıkmadı...
En ucuz versiyonu satışa çıkarmışlar üstelik 279 TL...

Nike çok bozdu baya bozdu yani öyle böyle bozmadı,daha nasıl bozar yav dedik gene bozdu önünü alamadık.Bu formayı hangi dangalak tasarladıysa o herifi direk işten atarım işportacı forması bile olmaz bunlar.Rezil herifler.Bu formaları çıkartan Nike a ayrı sövüyorum.Bu formalar yönetime bildirilip onay alınmıyor mu acaba.Eğer onay alınıp yapılıyorsa forma işi onaylayan adamı da dövüp kulüple ilişiğinin kesilmesi lazım.

Bu formalar mac formasi degil dimi?

Hicbir detay yok formalarda durusu da cok kotu, gercek formalari beklemek lazim oyleyse

Şu parçalıyı her sene dümdüz çıkartmak bu kadar mı zor ya, Diğer alternatif formalarda böyle antin kuntin işler olabilir ama parçalı formada olunca çok kötü duruyor.

Yukarıda ki 2012, aşağıdakiler 2013. Bu 2 sene üst üste lig de şampiyonlar liginde tarih yazdık bu kadar isimli oyuncular aldık, hepsi güzel hoştu ama formalarda bu tarihin içinde ayrı güzeldi.
2012yi ayrı seviyorum yakası sebebiyle. Fakat 2013ün 3ü de ayrı güzel. 2012de bi tek beyazı beğenmiyorum.

En güzel formalar=en başarılı zamanlar demekmiş vay be....

Ayrıca parçalı dediğin tam parçalı olmayınca tad vermiyor

Buradaki flood güzel açıklamış yükselen kurdan dolayı sadece taraftar formasi satılacak sanırım

Bana göre Parçalı sponsorla olunca eh işte olur ama ben 2. formayı beğendim şahsen kol uçları ve yakada sarı detaylar olsaydı daha güzel olurdu ama ben beğendim şahsen.

Arkadaş ben de bu ülke kadar belki de bizim takım kadar her bi boku eleştiren ne millet ne de taraftar gördüm.

Özellikle almayacak adamların alayı her sene formalar hakkın da bu kadar eleştiri yapıor.

Kıçı kırık bir şehir takımının maçlarına gidiyorum ,formalar naylondan yapılma belliki ortalık ter kokusundan geçilmiyor ,fıayatı madrıd be barça formasından 10 euro düşükken bu kadar laf eden çıkmıyor,yetmiyor küme düşüyor takım ,ortad ayangın yeri yok.

Ne kadar doyumsu ve eleştiri yüklü insanlaraınız böyle .

Senin şehrine gelen turistin 4 ayrı takımdan forma alma şansı var bu madrıdde 2 barcelonada 1 mesela
Senin takımından daha etkili dünyada normlarını koruyabilirken onlar da çeşit çeşit forma çıkartıyor ,sizin sofra beZi dediğiniz modelleri kapış kapış satılıyor.

Kim alır la hersene aynı mantık forma çıkarsa ,mesela 2013 parçalısını ?
Gelir beklenen öğeler bunlar.ve eminim bu kadar eleştri yapan sizlerin taş çatlasın 3 forması yoktur

JJ | MP

Geri
Üst Alt