Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
FC Barcelona 2020/21 Vapor Match İç Saha Erkek Futbol Forması ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.
www.nike.com
nike türkiye mac formalarini 800tlden satisa sunmus
baya yüksek bu fiyat o yüzden bizim formalarin vapor versiyonu gelmez
benim artik beklentim kalmadi
sinirli sayida bile cikmaz
Parçalı forma fikir olarak iyi ama tasarım çok iyi olmamış yine de fena değil. Her sene 13-14 parçalı çıkmasını isteyen arkadaşlar her sene aynı forma çıksa kulüp nasıl satış yapacak bu şekilde parçalının çeşitli kombinasyonları çıkması lazım. Siyah formayı hiç beğenmedim antrenman ürünü gibi.
Forma kültürünü bir türlü beceremiyoruz. Parçalı forma bir kültürdür öyle her sene değiştirilip oynanmaz. Ajax, Monaco, Celtic, Arsenal vs adamların iç saha formaların bakın neredeyse her sene aynı. Biz ise her yıl parçalı formayı değiştiriyoruz. Deplasman forması, alternatif formalar yeni şeyler denemek için var neden her yıl parçalı formayla oynuyorlar anlamıyorum.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.