Yeni Formalarımız Satışa Çıktı!

Bu formalar niye slim fit değil. Tasarım anladık rezalet. Slim fit olmaması apayrı bir rezalet 2011-2012 sezonundaki forma gibi duruyor futbolcuların üzerinde

Bu formalar niye slim fit değil. Tasarım anladık rezalet. Slim fit olmaması apayrı bir rezalet 2011-2012 sezonundaki forma gibi duruyor futbolcuların üzerinde
Futbolcu formaları Slim-Fit olacak yine. Üzerindeki işlemelerden, dokusundan belli oluyor hangi formaların saha için formalardan olduğu. Bizim duyurularda en net Oğulcan'ın videosunda gördük saha içi formayı. Yöneticilerin olduğu görüntüler mağazada taraftara satılan formalardan galiba.

1597435884555.png

Futbolcu formaları Slim-Fit olacak yine. Üzerindeki işlemelerden, dokusundan belli oluyor hangi formaların saha için formalardan olduğu. Bizim duyurularda en net Oğulcan'ın videosunda gördük saha içi formayı. Yöneticilerin olduğu görüntüler mağazada taraftara satılan formalardan galiba.

Ekli dosyayı görüntüle 89168
Taraftar formaların slim fit olmaması da sıkıntı. Bu devirde böyle tişörtler çok kötü duruyor

Taraftar formaların slim fit olmaması da sıkıntı. Bu devirde böyle tişörtler çok kötü duruyor
Maalesef kumaşı en kalitesiz formalar satılacak artık. Geçen sene alabildiğimiz taraftar formalarını da alamayacağız. Antrenman ürünleri güzel ama onların da fiyatları formaya yakın.

800tl olmus slim fit formalar
Kulüp bunlari satisa sunmaz artik

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Herkese iyi gelen 11 12 forması bana bildiğin pazar forması gibi geliyor.Baya kalitesiz gibi.

Bana ordan adamın formasından yollayın. Bu yıl en az 8 gol 10 asisti var . Kendi kalesine.

Forma gözüme hoş gelmeye başladı sanki...
1597683997068.jpeg

bunlardan hangisi dogru anlayamadim gitti..
1597684118865.png

futbolcu tanıtım videolarındakiler maç forması belli baya kaliteli duruyor slim fit vs.

şu yöneticilerin ki ise düşük kalite olan stadium olan sanırım baya dandik duruyor

genele vurursak formanın tasarımı kötü. son 3-4 yılda çıkan en güzel parçalı 18-19 parçalısı bence.

Forma gözüme hoş gelmeye başladı sanki...
Ekli dosyayı görüntüle 89664

bunlardan hangisi dogru anlayamadim gitti..
Ekli dosyayı görüntüle 89666
Fontlar, sponsor isimleri sezon başına kadar tekrar bir düzenlemeye girer muhtemelen. Ama bu formalardan ziyade maç formaları çok şık duruyor futbolcular üzerinde. Omar ve Oğulcan'ın tanıtımında gördüğüm formaya 500-600₺ bile verirdim ama muhtemelen ulaşamayacağız bu sezon o formalara.
Bu arada biz başta ne kadar sevmediysek sosyal medyada yabancılar da bir o kadar sevmiş bizim formamızı. En iyi birkaç tasarım arasında gösterenler bile vardı. :asd:

Fontlar, sponsor isimleri sezon başına kadar tekrar bir düzenlemeye girer muhtemelen. Ama bu formalardan ziyade maç formaları çok şık duruyor futbolcular üzerinde. Omar ve Oğulcan'ın tanıtımında gördüğüm formaya 500-600₺ bile verirdim ama muhtemelen ulaşamayacağız bu sezon o formalara.
Bu arada biz başta ne kadar sevmediysek sosyal medyada yabancılar da bir o kadar sevmiş bizim formamızı. En iyi birkaç tasarım arasında gösterenler bile vardı. :asd:
bana göre baya kötü ama beğenen var cidden. hele ki yurtdışında

Almanya'da yaşıyorum ve GSstore'dan sipariş vermek istiyorum.
Sipariş vermeye çalıştım ama site benden Türkiye'den bir telefon numarası istiyor ve bende olmadığı için başarılı olamadım.
Nike.com'dan değil GSstore'dan forma almak istiyorum. Biri yardım edebilir mi?

Geri
Üst Alt