- 22 Kasım 2008
- 41.643
- 3.626
- 683
Bu formalar niye slim fit değil. Tasarım anladık rezalet. Slim fit olmaması apayrı bir rezalet 2011-2012 sezonundaki forma gibi duruyor futbolcuların üzerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolcu formaları Slim-Fit olacak yine. Üzerindeki işlemelerden, dokusundan belli oluyor hangi formaların saha için formalardan olduğu. Bizim duyurularda en net Oğulcan'ın videosunda gördük saha içi formayı. Yöneticilerin olduğu görüntüler mağazada taraftara satılan formalardan galiba.Bu formalar niye slim fit değil. Tasarım anladık rezalet. Slim fit olmaması apayrı bir rezalet 2011-2012 sezonundaki forma gibi duruyor futbolcuların üzerinde
Taraftar formaların slim fit olmaması da sıkıntı. Bu devirde böyle tişörtler çok kötü duruyorFutbolcu formaları Slim-Fit olacak yine. Üzerindeki işlemelerden, dokusundan belli oluyor hangi formaların saha için formalardan olduğu. Bizim duyurularda en net Oğulcan'ın videosunda gördük saha içi formayı. Yöneticilerin olduğu görüntüler mağazada taraftara satılan formalardan galiba.
Ekli dosyayı görüntüle 89168
Maalesef kumaşı en kalitesiz formalar satılacak artık. Geçen sene alabildiğimiz taraftar formalarını da alamayacağız. Antrenman ürünleri güzel ama onların da fiyatları formaya yakın.Taraftar formaların slim fit olmaması da sıkıntı. Bu devirde böyle tişörtler çok kötü duruyor
800tl olmus slim fit formalarBu formalar niye slim fit değil. Tasarım anladık rezalet. Slim fit olmaması apayrı bir rezalet 2011-2012 sezonundaki forma gibi duruyor futbolcuların üzerinde
Allah Allah Galatasaray taraftarın dolarla işi olmaz @beratalbayrak800tl olmus slim fit formalar
Kulüp bunlari satisa sunmaz artik
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Şu kullanılan sarı yine fazla açık değil mi?boyle yapilabilir :
Ekli dosyayı görüntüle 89171
Dolarla maas almadigimiz icin etkilenmedik mac formalari da satisa sunulmali almamiz lazimAllah Allah Galatasaray taraftarın dolarla işi olmaz @beratalbayrak
Fontlar, sponsor isimleri sezon başına kadar tekrar bir düzenlemeye girer muhtemelen. Ama bu formalardan ziyade maç formaları çok şık duruyor futbolcular üzerinde. Omar ve Oğulcan'ın tanıtımında gördüğüm formaya 500-600₺ bile verirdim ama muhtemelen ulaşamayacağız bu sezon o formalara.Forma gözüme hoş gelmeye başladı sanki...
Ekli dosyayı görüntüle 89664
bunlardan hangisi dogru anlayamadim gitti..
Ekli dosyayı görüntüle 89666
bana göre baya kötü ama beğenen var cidden. hele ki yurtdışındaFontlar, sponsor isimleri sezon başına kadar tekrar bir düzenlemeye girer muhtemelen. Ama bu formalardan ziyade maç formaları çok şık duruyor futbolcular üzerinde. Omar ve Oğulcan'ın tanıtımında gördüğüm formaya 500-600₺ bile verirdim ama muhtemelen ulaşamayacağız bu sezon o formalara.
Bu arada biz başta ne kadar sevmediysek sosyal medyada yabancılar da bir o kadar sevmiş bizim formamızı. En iyi birkaç tasarım arasında gösterenler bile vardı.![]()
Aynen, o yorumları gördüğümde bayağı şaşırmıştımbana göre baya kötü ama beğenen var cidden. hele ki yurtdışında