- 4 Ağustos 2009
- 90.962
- 72.331
- 5.358
Çubuklu forma sevmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu seneki parcali formayi adidasta ne zaman gordunuz Allah askina.Adidasin sacma sapan formalarina 10 basar nike.
cingıl bels
Bu sneki parçalı iyiydi. Ama şu ikisinden hangisi sence?
![]()
![]()
![]()
![]()
Kollar bile parcali nike'ta.Adidasin harbiden tek iyi formasi buydu.Bana nike daha iyi geliyor.
cingıl bels
Ben dünyada da Adidas'ı beğeniyorum ama Nike da bazı takımlara iyi formalar yapıyor. Bence bu biraz kulübün bastırması ile alakalı. Manu ile Arsenal'e yaptığı akdar bizimkilere özenmiyorlar bence.
Adidas da benzerdi. alman milli takımı, real formalarını harika yapıyorlardı ama bizimki görece özensiz geliyordu bana. Hani renk veya parçalı modelinden çok formanın oyuncunun üstünde duruşunda bile belli oluyor bu farklar.
Ben dünyada da Adidas'ı beğeniyorum ama Nike da bazı takımlara iyi formalar yapıyor. Bence bu biraz kulübün bastırması ile alakalı. Manu ile Arsenal'e yaptığı akdar bizimkilere özenmiyorlar bence.
Adidas da benzerdi. alman milli takımı, real formalarını harika yapıyorlardı ama bizimki görece özensiz geliyordu bana. Hani renk veya parçalı modelinden çok formanın oyuncunun üstünde duruşunda bile belli oluyor bu farklar.
![]()
![]()
İĞRENÇ LAN KİM SEÇMİŞ ÇUBUKLU OLSUN DİYE