Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

Bu seneki parcali formayi adidasta ne zaman gordunuz Allah askina.Adidasin sacma sapan formalarina 10 basar nike.

cingıl bels

Bu sneki parçalı iyiydi. Ama şu ikisinden hangisi sence?

wesley_sneijder_galatasaray_tam_parcali_forma_2013_2014.jpg

Harry_Kewell.jpg

Kollar bile parcali nike'ta.Adidasin harbiden tek iyi formasi buydu.Bana nike daha iyi geliyor.

cingıl bels

Ben dünyada da Adidas'ı beğeniyorum ama Nike da bazı takımlara iyi formalar yapıyor. Bence bu biraz kulübün bastırması ile alakalı. Manu ile Arsenal'e yaptığı akdar bizimkilere özenmiyorlar bence.

Adidas da benzerdi. alman milli takımı, real formalarını harika yapıyorlardı ama bizimki görece özensiz geliyordu bana. Hani renk veya parçalı modelinden çok formanın oyuncunun üstünde duruşunda bile belli oluyor bu farklar.

Ben dünyada da Adidas'ı beğeniyorum ama Nike da bazı takımlara iyi formalar yapıyor. Bence bu biraz kulübün bastırması ile alakalı. Manu ile Arsenal'e yaptığı akdar bizimkilere özenmiyorlar bence.

Adidas da benzerdi. alman milli takımı, real formalarını harika yapıyorlardı ama bizimki görece özensiz geliyordu bana. Hani renk veya parçalı modelinden çok formanın oyuncunun üstünde duruşunda bile belli oluyor bu farklar.

Normal olan o abi.Tabi ki Almanyaya falan bizden daha yapacaklar.Her sey reklam,para ve guc isi.

cingıl bels

iki marka da elite ve top class diye ayırıyor

o yüzden ikisine de gıcık oluyorum

o büyük takımlar top class kategorisindeler

bizim formalarımız o tasarımların yanından geçmiyor

nike bizi elite kategoride tutuyor

porto-A.madrid-shaktar vb. takımlarla muadiliz

bu yüzden umbro ve puma benim favorim

Bu gece Trt spor da bizim uefa kupasini gösteriyorlardi. O sezon ki formalar da baya güzeldi. Onlara yakin birseyler olsa keske.

Bu seneki parcali muazzam di ve adidasin son senelerdeki parcalilarina gercekten 10 basar bence. Birtane parcali vardi yanilmiyorsam Bordeaux maclarinin oldugu sezonda. Onu cok begenmistim mesela.

I am the one who knocks!

Beyaz formanin yerine siyah olsaydi guzel olurdu

1.jpg

Bu da iyiydi aslında.Çubukluysa adam gibi tam anlamıyla çubuklu.Çubuklu değilse net parçalı.Öyle üç çubuk falan bozuyor.

Nike forma sponsoru olsun super formalar yapiyorlar dedik adidas'tan daha les formalar yapiyorlar.

Hani baskan el koymustu parcali forma gelecekti?

Ajax'a Şaka yapmışlar Aslan Bakışı koymuşlar keşke o şakayı Nike bize yapsa Keşke

Geri
Üst Alt