Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

mora takmaya gerek yokta alternatif renk turuncu daha iyi olur hem sari kirmizi karisimi

Ben bu formayi begenmedim almam modundakileri anlamiyorum gerci istedikleri gibi ciksada buradaki cogu kisi zaten almiyordur ya neyse konuya gelelim.

Formayi giyip gece disari yemege filan gitmeyeceksiniz, stada gidip mac izleyeceksiniz alt tarafi :D Forma guzel oldugu icin degil kulube destek olmak icin, taraftarligini gostermek icin alinir.

Duzenli her sene forma aliyorum sadece bedenine bakarim renk menk fark etmez, kulube katki olsun yeter.

T-shirtler gomlekler yetersiz deseniz anlarim ki bende hic guzel bi t-shirt gomlek bulamadim gs store da almak icin gittigim de ama forma designina bu kadar takmak sacmalik.

Ulan halk oylamasına sunun şu formaları be. Bu kadar mı zor şunu gerçekleştirmek. Bari 20 adet seçenek sunun en fazla oy alan formalar yapılsın. Taraftarın alacağı formayı taraftar belirlesin. Hem daha fazla reklamı olur hem taraftarın daha çok benimsediği forma olacağı için satışları daha fazla olur. Bunu akıl etmek çok mu zor..

ORJINAL-1993-94-CUBUKLU-GALATASARAY-FORMA-L__39307345_0.jpg

logo böyle nakış işlemeli olsa ne güzel olurdu

Ulan halk oylamasına sunun şu formaları be. Bu kadar mı zor şunu gerçekleştirmek. Bari 20 adet seçenek sunun en fazla oy alan formalar yapılsın. Taraftarın alacağı formayı taraftar belirlesin. Hem daha fazla reklamı olur hem taraftarın daha çok benimsediği forma olacağı için satışları daha fazla olur. Bunu akıl etmek çok mu zor..

Oylamaya katiliyorum

bence bu 3. forma icin yapilmali + taraftar tarafindan tasarlanan bir forma icin yapilmali

Lakin nike gibi buyuk sirketlerin bu teklifi kabul edecegini sanmiyorum

Adamlarin sonucta bu islerle ilgilenen prof ekipleri ve belli standartlari var

3 forma da birbirinden kötü:(

Şu işe biraz özenseler artık adam akıllı tasarımlar yapsınlar.

Mor forma fena degil

beyaz cok guzel

ortaki aman allahim LESHHHHHHHHHHHHHHH

aa.jpg

renkler ayni kalip model bu olabilirdi beyaz forma icin.. ama neys

Keşke içinde patlasaydı, sızmasaydı

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine aynı sloganı söylemek zorunda kalıcaz. Bu sene moruz :(

Şu formaları yapanlar profesyonel ise, sadece burda forma tasarımı yapanlar ne o zaman?

sanırım birisi şaka yapıyor bize.arkadaş bunlar nedir ya.şakadan başka izahı olamaz.resmen leş ötesi bir durum var.ayrıca parçalı olmayacaksa bir zahmet forma yapmasınlar.

ana okulundaki çocuklar bile daha güzelini yaparlar

Geri
Üst Alt