Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

Bu kadar erken sızması gerçekten çok kötü. 2 gün sonra tezgahlarda görürüz bunları

Formalar güzel.

Formalarin hepsi de olumsuz bir duygu yaratiyor bende... cubuklu eh iste dedirtse beyaz ve mor forma gercekten hic bir sekilde heycan yaratmiyor... forma design'i bu kadar mi zor bu "profesyoneller" icin?

Mor forma o kadar mi cok satti BAM ortasahasi döneminde? aklim almiyor.. hic bir sekilde anlam veremiyorum... Beyaz forma icin ise... yani zanki zaman mi kalmadi ..adam kafadan sallamis söyle böyle yapim yuttururum ben bunlara gibi bir düsünce hakim her baktigimda.

Gerçek olduğuna ihtimal bile vermiyorum, vermek istemiyorum... Yönetim ve nike ayağına kurşun sıkar...

parçalı olmayan bir forma benim için galatasaray forması olamaz 10 yıldır düzenli forma alırım parçalı haricinde hiçbirzaman forma almadım almamda onun için bu görüntüleri olan formaların hepsi leş özellikle çubuklu nedir arkadaş ya bizim kültürümüzde çubuklunun yeri yok.

BhLNJdDCAAEpXHR.jpg

nike'a niye ahh çekiyosun renktaş

bu sene çıkan parçalı metin oktay parçalısından ne farkı var allah aşkına

daha napsın adamlar

bu formaları seçen yöneticilere ah çek sen

Beyaz forma haricinde hayal kırıklığı kesinlikle. Taraftarca beklediğimiz düzeyde formalar alamıyoruz.

Cubuklu ve beyaz güzel formalar, neden begenilmedi anlamadim. Mor rengi de yakamizi biraksa artik keske.

Bunlar kesin mi kesinse fiyasko cidden

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Parçalı-bu sene

Beyaz

Çubuklu

olsa daha iyi olur.

Madem çubuklu yapıyorsun tam olsun bu ne parçalı çubuklu karışımı saçma bişey çıkmış ortaya mor en azından farklı iyi olmuş

Ben üç formayı da beğendim açıkçası. Bütçemi ayarlayabilirsem beyaz formadan kesin alacağım.

şu sponsor işi hallolsa da tanıtımlar yapılsa bir an önce

Parçalının yakasını V yaparak sezona devam edilsin

Bu seneki parcali formayi adidasta ne zaman gordunuz Allah askina.Adidasin sacma sapan formalarina 10 basar nike.

cingıl bels

Geri
Üst Alt