Yeni Formalarımızın Görüntüleri Sızdı!

Bu mor sevdası nereden geliyor anlamıyorum ki? Eflatun beyazlı da değiliz, ne gerek var böyle saçma işlere? Turuncu varyasyonu bir şey yapamıyorlar mı?

Bu sezonkiler çok iyiydi. Sadece siyah yerine beyaz isterdim. Gelecek sezonkilerde ise beyaz olan güzel, sarı kırmızı olanın hiçbir özelliği yok, bizim klasikleşmiş formamız parçalıdır, bu sezonki parçalıyı aynen devam ettirmeliydiler. Deplasman ve alternatif forma değişmeliydi sadece. Yönetimin bu konuda bir söz hakkı olmalı, iç saha formasını beğenmedim. Mor yerinede yine kırmızı bir forma dizayn edilebilirdi bu sezonki gibi.

avrupada baya takimlarin formalari aciklandi bizimkide aciklanir , insallah mor forma yoktur , sade tam siyah , parcali ve beyaz guzel olur

10339566_787894817922671_3893246281865121762_n.jpg

Morla Beyaz olan iğrenç 3 çubuklu olan ise idare eder olmuş. Beğenmedim.

Konuyla alakasi yok da bizim storelarda Muslera formalari satılıyor mu?

I am the one who knocks!

Konuyla alakasi yok da bizim storelarda Muslera formalari satılıyor mu?

I am the one who knocks!

bi ara belirli sayida satiliyodu. simdi ne durumda bilmiyom almak lazim satiliyosa

ama kizlarda goruyom ben hep. onlarda olduguna gore demek ki hala satista. gsstore resmi sitesine bak bakalim bi

bi ara belirli sayida satiliyodu. simdi ne durumda bilmiyom almak lazim satiliyosa

ama kizlarda goruyom ben hep. onlarda olduguna gore demek ki hala satista. gsstore resmi sitesine bak bakalim bi

Sağol kardeşim :encouragement: Yurtdışında yaşadığım için,buradaki store da yoktu gecen sormuştum :( Bakalım bi yoksa kuzene aldirtacagim,kargoyla bana yollayacak.

I am the one who knocks!

parçalıdan ses yok mu ? yoksa 13-14 sezonu formasından alacağım..

2014-15 sezonunda, 4cü yıldızı belki takacağımız bir yılda, parçalı olmaz ise bu benim için bir skandaldır biraz.

Adidasla nike arasindaki farki gormemek icin kor olmak lazim iyiki kurtulduk

Bu seneki kırmızı formanın değerini bilemediler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mesela neden bu formayı yapmadılar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ne var ki o formada? Efekt verilince güzel duruyor sadece.

adidas'i övenler hayatinda hic adidas gs formasi giymemistir. formalar lesh gibiydi yahu bildigin cuval. arma ufak ve yapistirma, formalar poset gibi cok kalitesiz ve yan ürün diye bir sey yoktu. ben gecen sene bir tane n98 ceket aldim mükemmel. ceketi karda kista veya sicak havada hep giyebiliyorum bu bile yeter nike'i adidas'tan üstün kilmak icin formalarin kalitesine girmiyorum bile.

Geri
Üst Alt