- 27 Ocak 2010
- 140.464
- 107.024
- 5.788
Siz daha tapin, koyunlar sizi....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siz daha tapin, koyunlar sizi....
biraz hala oyle degil miYeşilcam da feneri ve tjkyı az beslemedi zamanında. 70'lerde 3.büyük muamelesi görmüşüz sanırım
İcardi her anlamda inanılmaz bir figür.Ama Galatasaray ve icardi olayına bir bütün olarak bakmak gerek.yıllar sonra icardi yerine
cocuklar ft yüzünden gsli oldu gibi yalanlar sıkılabilir
Real'den farkımız burada 5 senede 4 şampiyonlar ligimiz olsa o kaçan 1 sene niye kaçtı diye yönetim istifa derdik.Bu ülkenin en azından Galatasara'i, Besiktas'i, Fenerbahce'si var.
Arablara bak, ya Real ya Barca.
Hintlilere bak, ya United ya Real.
Ama Galatasaray'li olmak müthiş bir olay. Arada sirada Şampiyonlar Ligindesin, Osimhen, Icardi, Sneijder, Drogba, Hagi gibi adamları izliyorsun takiminda.
Hem yildizlarin var dönem dönem, hemde heyecan veren anların oluyor.
Real Madrid'li olsan ne olacak aga. 5 senede 4 şampiyonlar ligi kupası görüyorsun. Insan bikar yav. Bir müddet sonra kesmez seni hic bir şey. Bizimkisi en iyisi. Ne sefilsin nede dünyanın en büyüğü. Heyecan var.

O manyakligi net yapardıkReal'den farkımız burada 5 senede 4 şampiyonlar ligimiz olsa o kaçan 1 sene niye kaçtı diye yönetim istifa derdik.![]()
Onemli olan basari degilki sayica ustunlerdi bunlara lafmi anlatilir cogunluk her zaman azinligi ezer boyledirKim ezdi seni? 6 7 yaşlarında şampiyonluk ve yarı final gördün. Avrupa fatihi Galatasaray diyemedin mi?
rafa silva bizde olsaydi ve mika'yi da alsaydik 4 buyuk melegin 3'u bizde olacakti.Ah ulan işte şimdi birde rafa silva diye bi dy miz olacaktı ortalıkta cimbomludan başka futbola gönül veren kalmazdı
Özlüyorum resmen. Aşkım olayım çalıyo bi iç çekiyorum. 46 yaşındayım ulan ben 2 tane oğlum var. İcardiye halleniyomÇocukları büyüledi resmen karizmasıyla ve topçuluğuyla. Gerçi 7 den 70 e çoğu insanı da büyüledi