yeni jenerasyonun ekseriyetle galatasaraylı olması

ben bu sevinci anlamiyorum. kendim galatasarayli olmama ragmen bazen keske bir sehrin takimini destekleseydim diyorum. hayatimin 8 ayini istanbulda gecirdim en azindan diye avutuyorum kendimi :asd:
bursalilar bursaspor
kayserililer kayserispor
vs.
asil bunlari destekleyenler takdir edilmeli, biz degil.
yoksa bu ulkede futbol gelismez.

ben bu sevinci anlamiyorum. kendim galatasarayli olmama ragmen bazen keske bir sehrin takimini destekleseydim diyorum. hayatimin 8 ayini istanbulda gecirdim en azindan diye avutuyorum kendimi :asd:
bursalilar bursaspor
kayserililer kayserispor
vs.
Bize ne yancı şehir takımlarından. Bu ülkede futbola dair tek güzel şey galatasaray. Geriye kalanların hepsi cehalet, kötülük, kıskançlık, yandaşlık, haset saçıyor etrafına.

bursalilar bursaspor
kayserililer kayserispor
vs.
asil bunlari destekleyenler takdir edilmeli, biz degil.

Real Madrid'i destekleyen Hindistanli napsin

biz yine iyiyiz yani diyorum :asd:
yav oylede
tangoya iki kisi lazim her zaman ki gibi
sivasspor macini izliyorum dun stad bombos. taraftar yoksa nasil gelissin ulkede futbol. hic mi icinizi acitmiyor yav.
bi almanya ligi ornegi var, bi ingilizlere bak.
ben kendime yakistiramiyorum bazen, o kadar, herkes kendine ne yakistiriyorsa onu yapsin elbette ama cocuklar gsli oluyor diye sevinecek degilim anlamsiz ve ucuzu buluyorum daha dogrusu.

Çok çok acayip bir adam. Aura denen soyut kavramın kanıtı gibi
Dayım Bjk'li geçen bayramda geldiler oğlu var 10 yaşında muhabbet açıldı abi sen hangi takımlısın ben Galatasaraylıyım dedi dedim baban Bjk'li değil mi olur mu ya bizde İcardi var diyor. :)

yav oylede
tangoya iki kisi lazim her zaman ki gibi
sivasspor macini izliyorum dun stad bombos. taraftar yoksa nasil gelissin ulkede futbol. hic mi icinizi acitmiyor yav.
bi almanya ligi ornegi var, bi ingilizlere bak.
ben kendime yakistiramiyorum bazen, o kadar, herkes kendine ne yakistiriyorsa onu yapsin elbette ama cocuklar gsli oluyor diye sevinecek degilim anlamsiz ve ucuzu buluyorum daha dogrusu.
Kültür meselesi,bizde oturmadı o şehir takımı kültürü.Çok azınlıkta bir kitle

Dayım Bjk'li geçen bayramda geldiler oğlu var 10 yaşında muhabbet açıldı abi sen hangi takımlısın ben Galatasaraylıyım dedi dedim baban Bjk'li değil mi olur mu ya bizde İcardi var diyor. :)
Çocukları büyüledi resmen karizmasıyla ve topçuluğuyla. Gerçi 7 den 70 e çoğu insanı da büyüledi

Geri
Üst Alt