Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Gümbür gümbür bir nesil geliyor Türkiye'nin Bayern'i olmaya az kaldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Bize ne yancı şehir takımlarından. Bu ülkede futbola dair tek güzel şey galatasaray. Geriye kalanların hepsi cehalet, kötülük, kıskançlık, yandaşlık, haset saçıyor etrafına.ben bu sevinci anlamiyorum. kendim galatasarayli olmama ragmen bazen keske bir sehrin takimini destekleseydim diyorum. hayatimin 8 ayini istanbulda gecirdim en azindan diye avutuyorum kendimi
bursalilar bursaspor
kayserililer kayserispor
vs.
yoksa bu ulkede futbol gelismez.
sure thing gBize ne yancı şehir takımlarından. Bu ülkede futbola dair tek güzel şey galatasaray. Geriye kalanların hepsi cehalet, kötülük, kıskançlık, yandaşlık, haset saçıyor etrafına.
ben bu sevinci anlamiyorum. kendim galatasarayli olmama ragmen bazen keske bir sehrin takimini destekleseydim diyorum. hayatimin 8 ayini istanbulda gecirdim en azindan diye avutuyorum kendimi
bursalilar bursaspor
kayserililer kayserispor
vs.
asil bunlari destekleyenler takdir edilmeli, biz degil.
yoksa bu ulkede futbol gelismez.
bilmem sence napsin.Real Madrid'i destekleyen Hindistanli napsin
Çok çok acayip bir adam. Aura denen soyut kavramın kanıtı gibiEski Türk filmleri ve medya patronlarının etkisiyle oluşturulmaya çalışılan Fb hakimiyetini Rosario'lu bir yetim geldi yıktı.
yav oyledebiz yine iyiyiz yani diyorum![]()
Dayım Bjk'li geçen bayramda geldiler oğlu var 10 yaşında muhabbet açıldı abi sen hangi takımlısın ben Galatasaraylıyım dedi dedim baban Bjk'li değil mi olur mu ya bizde İcardi var diyor.Çok çok acayip bir adam. Aura denen soyut kavramın kanıtı gibi
Kültür meselesi,bizde oturmadı o şehir takımı kültürü.Çok azınlıkta bir kitleyav oylede
tangoya iki kisi lazim her zaman ki gibi
sivasspor macini izliyorum dun stad bombos. taraftar yoksa nasil gelissin ulkede futbol. hic mi icinizi acitmiyor yav.
bi almanya ligi ornegi var, bi ingilizlere bak.
ben kendime yakistiramiyorum bazen, o kadar, herkes kendine ne yakistiriyorsa onu yapsin elbette ama cocuklar gsli oluyor diye sevinecek degilim anlamsiz ve ucuzu buluyorum daha dogrusu.
Çocukları büyüledi resmen karizmasıyla ve topçuluğuyla. Gerçi 7 den 70 e çoğu insanı da büyülediDayım Bjk'li geçen bayramda geldiler oğlu var 10 yaşında muhabbet açıldı abi sen hangi takımlısın ben Galatasaraylıyım dedi dedim baban Bjk'li değil mi olur mu ya bizde İcardi var diyor.![]()