Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek: "Küme düşmenin kaldırılması için mahkemeye başvuracağız"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
6231ef1f66a97ce6b3e50bfe.jpg

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Beyaz Futbol'a röportaj verdi ve küme düşmenin bu sezon kaldırılması gerektiğini savundu.

Adil Gevrek: "Bu lig adaletli olamaz, benim 13 puanım gitmiş kusura bakma diyorum."

Adil Gevrek: "Sanki her sene düşüyormuşuz gibi kaldırılsın kaldırılsın demiyoruz, ama bu sene bu ligi 13 hakemi alarak bu adamların suçu varsa bu lig tescil edilemez."

Adil Gevrek: "Kusura bakmayın ben hakkımı ararım, 13 puanımı sen benim çalmışsın"

Adil Gevrek: "Kulüpler birliğinde bu durumu gündeme getireceğim. Bu ligde şaibe var."

Adil Gevrek: "Ayın 28'inde toplantı var, ben her şeyi açık açık konuşacağım. UEFA'ya başvuracağım."

Adil Gevrek: "MHK Başkanı kendi kafasına göre karar alamaz kusura bakmasın."

Adil Gevrek: "Burak Elmas'ın dediği '3 kulüp başkanı bu olayın içinde' mevzusu doğru ise bu lig tescil edilemez, o zaman şampiyon filanda çıkamaz."

ülkede utanma duygusu komple alınmış

Fifa gelsin valla bak Fifa bi gelsin bizim içimizden geçsin. mun ülkesinde 1 tane kurum kalmadı ki boka batmamış olsun.

reyize başvur kabul ederse tekrar oynayalım ligi bizimde işimize gelir

iğrenç tff'ye yakışır

Bizde başvuralım o zaman: Avrupa’da en iyi performans gösteren takım Şampiyonlar Ligine katılmalı diye.

Adam doğru diyor. Sezonun sonu gelmiş sen hiçbir açıklama yapmadan hakemleri topluca görevden alıyorsun. Bunun altında bir şey arar herkes
İşte bu yüzden zaten düşmeyi kaldıramazlar. Kaldırdıkları an şikeyi kabul ettiler demektir ki soruşturma açmaları lazım, uefa kan alır

olan trabzonun şampiyonluğuna olur. 40 yılda bir şampiyon oldular onda covid,savaş,13 hakem olayı vs. bir dünya şey çıktı.:uiyy:

Geri
Üst Alt