Yeni Malatyaspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Yahu takım zaten şut çekme özürlüsü. Oynadığı bütün maçlarda en çok şut çeken akbaba olmuş. Bırakın oynasın. Yoksa kabız top çevirmeye devam
Şut mu çekmiş bu adam onun çektiği şutlar kaleciler elini kullanmadan tutuyorlar o kadar güçsüz su anda .eski emre akbaba ile alakası yok ki ilk geldiğinden beri sevmiyorum su çocuğu böyle iki omuzda on takla atarak düşüyor daha bir kere ayakta kaldığını görmedim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Merak ettim ayakda zor duran akbabada ne görüyorda oynatiyor?
Demekki kerem ayakta bile duramıyor.
Kerem i kaç kere izledi forum ahalisi çok merak ediyorum bende, yedek klübesinde nasıl bir ışık saçıyor bu çocuk biz nasıl göremiyoruz hayret.

Bu nasil bir düsünce. Evet bir gün öyle olabilir diye hic denememek gerek cok haklisin renktas. Biz nasil düsünemedik bunu ya. :D
Gidip tesislerde gizli gizli bu kerem denen çocuğu izleyenler var galiba sanki messiyi yedek oturuyor hoca bu eleştiriler çok yersiz

Oyuncunun antrenman sahasında gelisebilecegine inananlar var hala. Elin oglu 16 yasinda cocugu ilk 11 oynatir. Bizse 22 yasinda adam son 3 dakikada oyuna alininca bak genclere deger veriliyor deriz. Biz bu kafayla 10 yilda 1 oyuncu cikarmaya devam ederiz. O cikan oyuncu da tamamen kendi ekstra cabasi ve yetenegiyle cikar. Kulup hicbir sey katmaz oyuncuya.

malatya handikap yapar bu kadro en az 1 farkla yenilir gene emre gene akbaba yetmezmiş gibi ruhsuz donk ve yetenek düşmanı linnes ve en önmelisi gamsız belhanda

Belhanda feg babel ve daha bir çok oyuncu atar

Fatih hoca ne yapsa ona kabulüm de daha rahat olur, biz onu da anlarız. Böyle örnekler verince komik oluyor. Kaç yıldır saydığın adamlar burda bir tane böyle gol attıklarını görmedik.

Bu kadar takintili olmayin bence

Oynatacak oyuncu bulamayiz bu sekilde

Ortasahasiz ve 9 kisi oynuyoruz
.
1611491515679.webp

Valla Omer oynasa daha iyi. En azindan duran top kullanir

Geri
Üst Alt