Yeni Malatyaspor Maçının Hakemi Belli Oldu!

Bizim yonetim bjk macinin hakemine siddetle itiraz etmeli. Son maci olacak hakem neden sampiyonluk macina verilir?
1 - 2 mac once olsa neyse ama son mac bu !

Hakem atamalarında tüpçunun parmağı olduğu kesin ama farketmez çıkıp oynayacaz bulduğumuz her pozisyonu atmaya calisacaz sansli gunumuzdeysek seviniriz

Bu adam maçta tempo olmasına asla izin vermez. Yakaladığımızi atmak zorundayız. İnşallah başaracağız

Ne güzel ayarlıyolar herşeyi. Sene basindan beri yapilan şey son mactada devam ediyor. Türk futbolu lağım cukurudur. Bu çukurun içindeki bklar haftasonuda iş başında. Allah büyük. Başkada yapicak diyecek bişey yok. Kaç gündür algı yapıyorlar. Algıların amacı hakemlere laf edecek ortamı ortadan kaldırmak. Ne güzel oynuyosunuz. Herşeyi kılıfına uyduruyosunuz. Ama hepinizin unuttuğu birşey var. Bekleyin siz

Hakemler konusunda normalde hiç kafamı yormam, hakem hakkındaki yorumları da başarısızlığa bahane üretmek olarak görürüm ama ne yalan söyleyim, şu anki durumda çok net tehdit olarak görüyorum, çünkü iş çok kritik noktada. Hani hakemlerin 40 maçlık periyotta yapacakları hatalar çok kısmi etki yapabilir ve muhakkak telafisi olur. Ancak artık final noktasındayız ve iş umulmadık noktaya geldi. Karagümrük maçında bile bjk'nin golünden evvel verilmeyen faul ve VAR'a bile gidilmediğini görünce endişelerim baya artmış durumda. Kargalar hiç olmadığı kadar hakem ittirmesine muhtaç durumdalar, ben kendilerine güvendiklerini sanmıyorum, o yüzden hakemin yönetimi çok ama çok önemli. Hele ki emekli olacak adama son maçın verilmesi iyice kuşkulandırdı beni.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Birkaç kişi Halil Umut Meler'i istemiş. Mohammed'i nasıl attığını unutmuşlar sanırım.

Geri
Üst Alt