Yeni MHK Başkanı Lale Orta Oldu!

Ortalığı yangın yerine çevirmek lazım.Yönetimin savaşması lazım böyle lobilerle.Şikeye bu kadın devam eder.Sonra baskılar bilmem ney derken bir başkası gelir.Kaldığı yerden biraz da o şikeye devam eder.Şikeciler şampiyon olana kadar böyle devam eder kervan.Ülkenin birçok kurumunda ONURLU insan bırakmadılar.

Orta'nın başkanlığındaki MHK'nin diğer üyeleri ise şöyle:

Rambo Okan, Ahmet Ercanlar, Gürcan Bilgiç, Ömer Çavuşoğlu, Faik Çetiner, Murat Özaydınlı, Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu.

Bein yorumlarından bile bu işten ne kadar anlamadığı belli birini getirdiler. Hangi takımlı bilmem ama son 10 yıldır her dönem fenerbahçe ağır kollanmıştır, daha bir boka yaradığını görmedim. Hatta daha büyük hüsranlara uğradılar.

GS düsmani , fb sevici kari.palabiyigi fbye vermis. Bizim bir deplasman macimiza da o nu verir yine

Sirf Kadinsin diye linclenmeyecegini, küfür yemeyecegini sanma fbli cöp teneke

Normal şekilde takım tutmakla fanatiklik farklı şeyler herkes istediği takımı tutabilir ama takip edip beğendiği sayfalar öyle normal bir takım tutmanın ötesinde bir şey bu resmen fanatiklik seviyesinde gözüküyor. Yönetimin çıkıp sessiz kalmaması şart yoksa bunlar ilk maçlarda Ali Palabıyık yollayıp yarım bıraktığı işi tamamlatmak isteyeceklerdir.
Dk.1, gol 1

Erden Timur,bu ligi bitirtmeyiz gibi birşey demişti bunu öfkeyle ve laf olsun diyemi söyledi yoksa gaye ciddi ve altı dolu bir cümle miydi acaba çünkü bunu canlı canlı yasayabilecegimiz dönemler geliyor

Allah belanızı versin! Aldığınız ahlar yediğiniz haklar yanınıza kar kalmasın, ayağınıza dolansın hatta çoluğunuzdan çocuğunuzdan da çıksın...

Bu şikebahçe denen camia Türk futbolunun kanseridir ve leş zihniyeti ile beraber ebediyen mağlup edilmelidir. Türk futboluna başka türlü huzur gelmesi mümkün değildir.

Bu kadar ittirilip kollanıp bu kadar başarısız olan ve bu kadar ağlayan başka bir camia yeryüzünde yoktur. Her haltı yerler ama başkalarına çamur atarlar. Hakikaten bir eşi benzeri yok. Şikebahçe büyüklüğünün ne büyüklüğü olduğunu da tekrardan idrak etmiş olduk.

Şikebahçe büyüklüğü, adı üzerinde şike büyüklüğüdür.

Bunları da ezeli rakip diye bize ittirmeye çalışan coğrafyanın gelmişini geçmişini...

Bıktım bu erkeklerin domine ettiği sektörde “ilk kadın” diye hortlayan bayanlaran. Seni özel yapan bacak aran değil… ne gibi başarıların var?

Ben bu kadının bu yılı tamamlayabileceğini sanmıyorum.
Onu istifaya zorlayan kişinin de Ali Koç ve ekibi olacağını tahmin ediyorum.
Biraz fazla tepki gösteriyoruz. Nihat Özdemir gibi azılı Fenerbahçeli TFF başkanını bile teneke bağlayıp gönderdiler.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Lale Orta, ❝TRT Spor❞un konuğu oluyor.

📅 Bu akşam
⏰ 22.00
📺💻📱 @trtspor

Bu saatten sonra aklama falan yok iş işten geçti. Açıkça taraf tuttu ve aksiyon aldı. Sadece görevden alınması yetmez soruşturma da açılmalı.

Geri
Üst Alt