Yeni MHK Başkanı Lale Orta Oldu!

Bu kadın bozuntusu MHK'dan def olmadan maçlara çıkmayacağımızı deklare etmenin zamanı geldi. Şampiyonluk falan umurumda değil. Bu sahtekar düzenbaz ve işbirlikçi Ali KOÇ yalakasının MHK'nın başından sittirolup gitmesi gerekiyor.

Kadından mhk başkanımı olur

İstifa et de diyemeyiz feministler topa tutar
Renktaş bu konu da istifaya davet etmek demokratik haktır, kimse topa tutamaz, ben de derhal bırakması gerekiğini düşünüyorum.

Ama mesela Lale hanıma sanal ortamda ismi üzerinden yapılan küfürler, bilmiyorum insanların hiç mi yakını eş dostu yok aynı isimde (kardeşimin ismi) veya benzer örneklerde.

Biri sanal ortamda yazdığı şu küfürleri yanımda söylese o zaman bende doğal olarak kafamı kullanmak zorunda kalırım.

haluk kadar adam yokmuş yönetimde

...lalesinin yayını kaçta arkadaşlar...

Renktaş bu konu da istifaya davet etmek demokratik haktır, kimse topa tutamaz, ben de derhal bırakması gerekiğini düşünüyorum.

Ama mesela Lale hanıma sanal ortamda ismi üzerinden yapılan küfürler, bilmiyorum insanların hiç mi yakını eş dostu yok aynı isimde (kardeşimin ismi) veya benzer örneklerde.

Biri sanal ortamda yazdığı şu küfürleri yanımda söylese o zaman bende doğal olarak kafamı kullanmak zorunda kalırım.
Feminizm demokratik hak dinlemez kulüp olarak kadın düşmanı ilan edilebiliriz her an

Diğer konuda ise o kadar detay düşünme sorun isimsel değil kişisel

Erinç Bilican: "Lale Orta ve eşi, şu an Okan Üniversitesi'nde maaşlı çalışanlar. Okan Üniversitesi'nin sahibi Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi. Bu bir çıkar çatışmasıdır. Çıkarların çatıştığı yerde bir MHK başkanı olmaz."

1679660687922.png

Erinç Bilican: "Lale Orta ve eşi, şu an Okan Üniversitesi'nde maaşlı çalışanlar. Okan Üniversitesi'nin sahibi Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu Üyesi. Bu bir çıkar çatışmasıdır. Çıkarların çatıştığı yerde bir MHK başkanı olmaz."

Ekli dosyayı görüntüle 196440
Ilk mhk başkanı seçildiğinde haluk yürekli ve gokhan dinç bas bas bağırdı bu olayı. Kimsede çıkıp konuşmuyor. Neymiş Muslera neden Kırmızı görmedi. Yalaka tinerciler.

Ekli dosyayı görüntüle 196440
dursun özbek uyumuya devam et. diyelimki okan üniversitesinin sahibi gs li olsaydı 1 gün bile mhk başkanlığı koltuğunda oturtmazlardı bunu. bizim pasif yönetim centilmenlik,kardeşlik masallarına devam etsin bu utanmaz,arlanmazlara karşı

2 hafta sonra taraftar yönetim istifa diye bağırdığında anlarlar dünyanın bucak sayısını

Ilk mhk başkanı seçildiğinde haluk yürekli ve gokhan dinç bas bas bağırdı bu olayı. Kimsede çıkıp konuşmuyor. Neymiş Muslera neden Kırmızı görmedi. Yalaka tinerciler.

Tinercileri geçtim. Bizimkilerden bile konuşmayanlar var. Hala oyundan dem vuruyorlar. Kimse iyi oynadık demiyor zaten. Ama işte her yere mavi boncuk dağıtmak için canlarını verecekler nerdeyse.

Geri
Üst Alt