Yeni MHK Başkanı Lale Orta Oldu!

bizim yönetim susuyorsa bizede susmak düşer demekki yönetim gidişattan rahatsız degil

mevcut güzel ortamda tabiki yönetımınde payı çok lakin şampiyonluk kaçarsa bu takıma degil bizzat yönetime yazar

Endise etmeye gerek yok

Herhangi bir yanlisinda ligi bitirtmeyiz,bunu erden timur baskan bizzat söyledi ve öylesine söylenmis birsey degildi bu

Herkes ayagini denk alsin

Biz kazandikca kudurmaya devam edecekler

Endise etmeye gerek yok

Herhangi bir yanlisinda ligi bitirtmeyiz,bunu erden timur baskan bizzat söyledi ve öylesine söylenmis birsey degildi bu

Herkes ayagini denk alsin

Biz kazandikca kudurmaya devam edecekler
Ligi bitiremeyiz falan boş laf hocam bunlar. Alanya maçında biz 2 puan bıraktık mı bıraktık. Daha geçen Antalya maçında yediğimiz gol ofsayt verdiler. Aynısını fener aynı takımdan yedi vermediler mesela. E noldu fener 6 puan gerimize düşecekken 4 puanda kaldı fark.

Alanya maçı gibi bir katliam yaşasak ne olacak olan senin puanlarına olacak. Ondan sonra ortalığı yaksan ne fayda. Mesele güçlü olmak yönetim daha bu kadın gelmeden önce lobi yapmalı engel olmalıydı, tarafsız bir isim olmalıydı başkan. Ben Alanya maçına benzer 2/3 maç yaşayacağımıza %100 eminim.

bizim yönetim susuyorsa bizede susmak düşer demekki yönetim gidişattan rahatsız degil

mevcut güzel ortamda tabiki yönetımınde payı çok lakin şampiyonluk kaçarsa bu takıma degil bizzat yönetime yazar
Tapuları alınca konuşmaya başlar bizimkiler.

Tapuları alınca konuşmaya başlar bizimkiler.
siyasetle alakası yok bence olayın siyasetin şu an ugraşacagı son madde bile futbol degil

başka birşeyler var ama anlamakta güclük cekıyorum

ya bilerek susuyorlar zamanını bekliyorlar yada çekindikleri birşeyler var

bana göre 2 durumda da susma yanlıs cünkü yalı koç bu yıl bütün tuşlara basıyor işi özellikle saha dışına cekmeye calısıyor

hakemler bizi dograrlarsa yine alanya macı gibi o gün konuşmanın neye faydası olacakki yani var birşeyler ama anlayamadım hala

Geri
Üst Alt