GSCimbom
Üye Görüşü Yeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerine
Berkan Yavuz

Üye GörüşüYeni Nesil Galatasaray Taraftarının Şımarıklığı ve Doyumsuzluğu Üzerine Sayfa 2

Berkan Yavuz ·

Cevap
148
Okunma
2,9K
Sayfa
2/8
Hatalardan ders alma konusuda ilk ve en temel kriter Avrupa başarısızlığı değil miydi? Her takıma aynı oynamama mesela. Bu sene en azından Ajax ve Liverpool’a karşı aynı oyunu oynamadık en basitinden.

Oyuncu maç seçer, hoca istediği kadar anlatsın, konuşsun etkin bir yere kadar olur. 12 CL maçı oynadıl bir de; bunların öncesinde ve sonrasında toplam 24 maç var demek bu. Kocaeli deplasmanına Liverpool maçı ile aynı bakamazsınki. Sen ben olsak biz de bakamayız. Terim döneminde de maç seçiyordu oyuncular. Hemen hemen bütün puan kayıplarımız Avrupa maçı öncesi ve sonrasıdır.

Fb maöı öncesi oyucuları korumaya gittik kupadan elendik, yedeklerle de elemeliydim tabi ama oyuncu da hazır tutacak kendini. Hedef maç da fb maçıydı, ondan sonraki Samsun maçını da hem de 10 kişi kalmışken baz almak çok doğru olmaz diye düşünüyorum.
Ajax dışında ders aldı denilecek bir maç yok bence, Liv maçları ortadaydı iyi savunmayla mı aldık Uğurcan’ın ekstralarıyla mı tartışılır, iyi mücadele ettik daha çok. Ajax ise çok kötü dönemdeydi aksi olsa başka maçlara da yayardık bunu.

Süper kupa zaten gitti orada da bir reaksiyon olmadı, derbiler desen kötüydün, Feneri yenmesen şampiyonluk da gidecekti.

Genel olarak çok sıkıntılı bir sezondu, elindekiler geriye gitti, Singo’dan katkı alamadın, İlkay iyi başladı geriye gitti.

Herşeyi geçtim Gençlerle Samsun maçlarında da hoca hatalı değilse kim hatalı olacakki.

Herşeyi geçtim sorunlar yıllardır devam eden sorunlar ve öyle çözüm bulabildiğimiz falan da yok. ŞL iç saha performansı ve Fener iç saha maçı elle tutulur şeyler onun dışında sıkjntılı çok fazla nokta var.

Bir de seneye ne düzelecek mesela, bununla ilgili olumlu konuşacak bir durum da göremiyorum.

Tüm başarısızlıkları oyunculara başarıları hocaya bağlıyorsun, çözüm ne o zaman? Katılmıyorum kesinlikle.

Katıldığım bolca husus var, özellikle tırnak içerisinde belirttiğin yorumlar gibi. Evet nefret kusmak ve hakarete varacak kadar ileri gitmek de yakışıksız, öyleleri zaten hep var ve olacak maalesef...

Fakat diğer yandan her şey yolunda ilerliyormuş gibi görmek kendimizi kandırmak olmuyor mu? Hoca uzun süre kaldıkça ve başarı geldikçe giderek daha da iyi olmamız gerekirken neden hala kopyala yapıştır şeyleri yaşıyoruz, neden ders alınacak maçların üstüne bir arpa boyu yol katamıyoruz onları da konuşmak lazım. Çünkü artılar eksiye dönmeye başladı ve önümüz çok iç açıcı değil. 4 sezonu sıralasak bu şampiyonluğu nereye koyarız misal?

Samsun maçı konusunda bir yorum vardı, şampiyonluk maçında böyle bir oyun çıkartan başka kim var diye. Sonra 2 sezon önceki derbi var yazıldı. İzahı olmayan şeyler bazen az olsa dahi illa bir birikme yaratıyor. Ben sezonda 3-5 maç oynayan topçular ile maça çıkan Gençler'e elenmeyi de kabullenemiyorum ayrıca, 150 maç içinde bile olacak şey değil.

Şımarıklık olarak nitelendirilen şey şampiyon olunurken iyi de futbol izlemek, bazı şeylerin yoluna girdiğini görmeyi istemek olmamalı. Her şeye sonuç odaklı bakmak ne derece sağlıklı onu da tartışmak gerek. Es keza rakibin ekstra hıyarlığı olmasa belki şu an lider değildik. O zaman şımarıklık haklılık olarak mı görülecekti.

Ya yeri değil şu yorumun ama Osimhen ceza sınırında iken son 20-25 dakika bitmiş gitmiş Samsun maçında bir anlamsız sarı görse şampiyonluk maçında olmayacak, son düdüğe kadar oyunda tutuluyor. Bazen akıl tutulması yaşıyor gibi hissediyorum kenar yönetiminin.

Jacops + Eren = Archie Brown parası ama. Senin rakibin bu paraları verip Milan'ın uçağından indirdik deyip hava atıp yıl sonunda Levent'e kalıyorsa burada olay yazdığım 3. paragrafa giriyor işte. Sen Eren'den verim alıyorsun o 15 verdiği adamdan alamıyor, burada da hoca başarısı vardır. Neysr,+Duran+Cenk+Sidiki=Osi parası neredeyse, rakibinin de maddi gücü var yani işte bunu anlattım ama sen iyi iş yapmışsın o yapmamış. Hoca başarısı. Aynı paralara farklı nitelikte kadro oluşuyorsa burada yönetim ve hoca başarısı/başarısızlığı vardır. Apon var demişsin, senin rakibin sen bu kadar para eder misin deyip almamış. Aslında hocaya vurulmaya çalışılan nokta övgü alması gereken nokta. Beşiktaştan da 5 yenilebilir, Gençlere de yenilinebilir abi 60 maçın arasında normal. Arsenal de tek galibiyetli Wolver'a yenildi. Yenilmese şimdiden şampiyondu belki Saydığın tdler en kötüsü bıu kadro ile şampiyon olurdu demek farazi oluyor işte, Tudor'un kadrosuyla Tudor olamadı ama Terim oldu Belhanda ile şampiyon, Prandelli Mancini olamadı ama Hamza oldu. Aynı kadro ile Manu Amorim ile küme düşecekti Carrick ile CL'ye gittiler aynı kadro ile. Eee iş kadroda bitiyorsa neden aynı oyuncular ile farklı hocalar gece ile gündüz gibi oluyor?

Bu arada teknik eleştiriye lafım yok da hoca etkisi böyle 4 sene şampiyon yapmış adama da toptan anlamıyor hoca değil, oyuncular sayesinde şampiyon oluyor demek de saçma geliyor. O zaman Terim de hoca değil, Hagi, Tafo olmasa kupası olmayacaktı.

Bjkden 5 yediğimizde onlar 1.5 aydır biz bir haftadır falan çalışıyorduk bu arada, şartları da göz önünde bulundurun bir eleştiri yaparken.
Okan başarısız demiyorum, yetersiz diyorum. Geniş kadro yonetemiyor. Hatta sırf bu yüzden sene başı kadroyu daralttirdi. Karşısında taktik bilen bir TD 1 milyonluk kadroyla bile puan ya da puanlar alabiliyor. Rfs young boys falan fistan bir çok takım oyuncak etti bizim kadroyu. Clde totalde iyiydik ama oyun olarak değil, futbolcular çok ekstra oynadılar. Osimhen olağan ustuydu. Şimdi sen bunu tdye baglarsan aynı oyuncular saçma sapan takımlara puan kaybedip Liverpool, Juventus gibi takımlara karşı kazanıyorsa yine TD problemi vardır. Yedeğe geçen oyuncu kayboluyorsa yine tdye yazar. Hiç bir taktik aksiyon gormuyorsak sığırpress ve at osimhene dışında, yine tdye yazar.

Terim örneği güzel olmuş, hagisi tafosu hakanı olmadiginda Terim'in ne hallere düştüğünü gördük, büyük takım hocası, iyi oyuncularla oynamak zorunda çünkü oyununu sıradan futbolcularla oynayamaz ama yedeginden u19una kadar turşusunu çıkarana kadar oynatirdi. Giren oyuncunun kosmama lüksü yoktu. Disiplin vardı. Antreman kalitesi çok kötüydü Terim'in sadece. Transferleri de çoğunlukla berbattı. Okanin transferleri berbat, disiplin yok, tek taktik devam.

Son olarak, parayla oyuncu kalitesi her zaman paralel olmuyor. Torreira kantenin onda biri diye kante ondan iyi olmuyor. Fener transfer yapamıyor çünkü itibarı kalmadı. Ali Koç ve avaneleri yüzünden kalmadı.

Kusura bakma ama baştan aşağı sığ demiyim ama çok şekilsel bi yorum. Paragraflar yazmayacam çünkü taraftarın ne istediği belli. Herkes kimsenin sittin sene güzel futbolla şamp olamayacağını biliyor zaten. Biz neredeyse sürekli kötü futboldan şikayet ediyoruz. Hop oturup hop kalkıyoruz ya ne şımarması.

Son düzenleme:
Hocam Okan Buruk Türkiye liginde Lamborgini marka arabayla Sciroccolarla yarıştı ve kazandı. Tff'nin Mhk'nin bize karşı olması olayı biraz dramatize ediyor. Şu ligde bizi (deplasmanda) yenebilecek 2.5 takım var bi zahnet rakiplerde bu kadar malken şampiyon oluverelim. Geliştirmesi, dönüştürmesi gereken onlarca şey var. Şımarıklık değil bu. Eze eze vura vura şampiyon olsaydık o zaman manası daha başka olurdu işte mhk iile tff ile ittirilenlere karşı. Bu sene kendisi kadar suyun diğer tarafının katkısı oldu şampiyonluğa. Boşuna kandırmayalım kendimizi iyi olduğumuz, motive olduğumuz sayılı maçın aksine bizde kötüydük sezon geneli.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Öncelikle belirteyim.. Bu forumdaki kardeşlerimin çok büyük bir bölümünün yaşından daha uzun süredir, takriben 45 yıllık Galatasaray taraftarıyım.. Yeni nesil taraftar olmadığım husunu altını çizerek belirtmek istedim..

% 99,99 ihtimalle 4 yıl üst üste şampiyonluk ve son yılda CL de son 16..

Öncelikle şu tespiti yapmak gerekir.. Türk futbol tarihinde sadece bir kez gerçekleşmiş bir şampiyonluk serisinin yeniden tezahürü ve günümüz futbol dünyası ve ekonomisi göz önüne alındığında bir Türk takımın Avrupa'da gelebileceği maksimum seviye.. Kura şansı olsaydı ve Tottenham gelseydi veya eşleşme ağacının diğer tarafında olunsaydı belki bir çeyrek final.. Ama o kadar işte, dahası olmazdı..

Şimdi elde bunlar var iken gelinen nokta bir başarı mıdır? Evet başarıdır.. Ancak bu başarı;

* Yılda 10 milyon Euro alan Icardi nin sakatlıktan döndükten sonra 1 yıldır dombili gibi gezmesini (futbolcu karakteri ile, kendisine bakmaması ile ilgili karşıt argümanlar sunulmasın lütfen, hoca isen sorumluluk sana aittir)

* Sallai gibi yetenekleri kısıtlı bir adamın sağ beke (üstelik 30 milyon Euro gibi Türkiye şartlarına göre fahiş sayılabilecek bir fiyatla transfer edilmiş Singo varken) monte edilmişken neden sol kanat poziyonunda görevlendirildiğini,

* Sallai sol kanatta görevlendirilirken asıl o mevkide görevlendirilmesi gereken adamların neden orada görevlendirilmediğini (futbolcuların form durumlarının da maksimum seviyede olması hocanın sorumlulukları arasındadır)

* Devre arasında yapılacak transferlerle eksiklikleri gidereceğiz açıklamasından sonra devre arası transfer edilen oyunculardan neden düzenli süre alan oyuncu olmadığını

* Ders çıkaracağını söylediği hataları neden ısrarla yapmaya devam ettiğini

ve bunun gibi bir çok soruyu sormamıza ve eleştiri getirmemize engel değildir diye düşünüyorum..

Başlığı açan arkadaşımın yazdıklarını okudum.. Yeni nesil taraftar tanımlaması altında Okan Hocaya karşı olanlara bir argüman sunmuş ancak kendisi de madalyonun öbür yüzünü temsil etmiş, Okan Hocanın eksikliklerinden, hatalarından hiç bahsetmemiş..

Arkadaşlar nacizane görüşüm şudur, Okancı ya da anti Okancı olmak zorunda değiliz.. Çabamızın adı Galatasaray.. O iyi yerde ise, ona hizmet edenleri alkışlamalı, kötü yerde ise eleştirmeliyiz.. Bence olması gereken bu ama neticede ben tek bir bireyim.. Yine de siz bilirsiniz..

Geçenlerde anket açan bir arkadaşımın anketine katıldım ve Okan Hoca devam etmeli dedim.. 4 yıl üst üste şampiyon olan bir teknik direktör olarak devam etmek ve üst üste 5 yıl şampiyon olarak tarihe geçmeye çalışmak hakkıdır.. Ancak bu onun iyi bir teknik direktör olmadığı gerçeğini değiştirmiyor..

Kadro kalitesinden dem vuranlar bence afaki konuşuyor. Bu kadroyu yönetmek kolay değil, aksine çok zor. Üzerine maddi ve manevi bir doygunluk var artık. Ha bunda hocanın sorumluluğu da var. 1.5 senedir kendisi aktif rol oynuyor kadro planlamasında. Zaten benim asıl eleştirim hocalığına değil buna olur. Duygusal davranıp o değişimi yapmazsa 14/15 sezonu sonrası Hamza Hamzaoğlu gibi önce Okan Buruk'u yer bu kadro. Sonra da yılda 2-3 hoca değiştiren Galatasaray modeline döneriz.

gagasaray tarihin en yuksek butceleri ve transfer paralari okan buruka denk geldi. Oda 4 sene ust uste samp yapmak uzere, fakat bu onu dokunulmaz kilmiyor.

Olympiakos mundilibar denen adamla avrupada kupa kazandi, ve forveti el kaabi burda anadoluda oynayan adamla yapti.

kendi kendimize kandirmaya gerek yok, ifb bu sene o salak puan kayiplarina yapmasaydi suan 1-2 puan onumuzdeydi.

Oyun olarak dort sene ayni seyi oynuyruz, ve artik rakip hocalari bunu cozmus durumdalar. Thorsten Fink 4-4-2 cikip, defansi darma dagan etti, naptina sasirdin ve karsi hamle yapamadin.

Kadro net olarak mac seciyor, ifbye paramparca eden takim gidip, aman nasil olsa evimizde samp oluruz diyebiliyor, eskiden bu yoktu.

Senelik 4m euro olan adamin birazda, taktiksel ve set hucumlerine onem vermesi lazim, bunu uzun zamandir goremiyoruz.

Transferleri zaten konusmuyorum, 80% sectigi oyuncular rezalet fiyaskodan ibaret miljonlarca parayi cope atti. Yani kadro muhendisligi kos kocaman bir 0.

4 sene sonra artik yeni bir kan lazim. Komple ekibi ve kendisi gidip, bir tane kaliteli (tedesco gibi degil) kupa stressine yasamis ve basarmis bir adam lazim.

Benim hayalim: Unai Emery ama bu yonetimde o getirecek cap yok.

Bu ligde şımarması mazur görülebilecek tek bir takım taraftarı varsa o da galatasaray taraftarıdır. Diğerlerine kıyasla bu denli başarının doyumsuzluk getirmesi de doğaldır. Mazisi şanla dolu bir takımın elbette burnu bir miktar havada olur. Önemli olan ayarı kaçırmadan ölçülü ve yapıcı olmak kaydıyla eleştirel olmayı sürdürebilmek, 'bir his takımı' olmaklığımızdan ödün vermeden rasyonel zeminde kalabilmektir.

Galatasaray'ı galatasaray yapan asla şımarıklık olarak görülmemesi gereken bu doyumsuzluğudur. Tek bir tepeyi tırmanınca büyük bir tatmin duygusu yaşayarak orada oturup kalsaydık biz biz olmazdık. Dünya ardısıra tırmanılmayı bekleyen uçsuz bucaksız zirvelerle doluyken bu doyumsuzluğu kınamak şöyle dursun daha bir nimet olarak görmek gerekir.

GIF by Galatasaray

O takımlar genelde zorlu olan liglerini şampiyon tamamlayıp şlyi de belli aralıklarla kazanıyor,kötü geçen istisna sezonları baz alamayız,komşunun çocuğu da x dersten zayıf almış ee ama diğer tüm dersleri çok iyiymiş ordaki tek zayıfı gösterip kendi tüm derslerinde başarısız olmanı aklayamazsın

Sorun lpoola elenmen değil,elenme şeklin,sahada aciz düşmen,rezil kepaze olman/edilmen

Evet sorun şampiyonluk maçında samsuna farkla yenilmen ama daha büyük sorun varlık gösteremeden yine rezil olarak yenilmen

Normal kaybetmeyi bilmiyorsun

Rakibin parayı hep yanlış harcadı,dediğine göre bizde doğru kullandık ama şampiyonluklar hep son haftaya/haftalara kaldı

Madem öyle bu işte bir yanlışlık var

Çünkü karşısında da sakası rice ı odegaardı olan bi takım var

Nal topladıkları da yok eksik maçlarını kazanırlarsa galiba averajla yine lider olacaklar

Karşıda da bruno fernandesi,cunhası ,mbeumosu olan bi takım olduğu için

Yamalla pedrisi olan önde olduğu için

Demek ki psg kötü henüz garantileyemedikleri için

Demek ki şampiyonlar liginin sportif gerçekliği yok

Anlık dünyanın en iyi futbolunu oynayan,karşılaştığı her takımı ezip geçen,daha yeni şlyi almış,bu sene de finale bir adım uzakta olan takımın taraftarı neden desin ki bunu

Sonraki hafta canı isterse 5-10 atar ,isterse rakibi 6 pasa hapseder,istemem yan cebime koy derse maçı taktik çalışma maksatlı oynar o gücü var

Sen psg gibi yapabiliyomusun?

Gel bakalım kocaeli dedin dersimizi alıp götümüze baka baka geri döndüydük en son

O kadro hagisiz de belli bir oyuna, şablona, oyun gücüne sahipti bunun sağlaması pratikte yapıldı zaten 2002 dünya kupasında hagisiz 3.olunarak

Oyun gücü farklı şey,x topçunun o oyunu daha da ileri taşıması farklı şey

Sen yamal yokken barcanın erzurumspora döndüğünü gördün mü

Helal olsun iyi yakalamışsınız diyebilirsin

Oynatamayacağını,geliştiremeyeceğini bildiğimiz için diyoruz

Neden dediğimizi uzun uzun anlatmayayım biliyo olman lazım

Bak nöbette genç topçu yazanlara okan süre vermez boşa yazmayın deniyor artık

Oynatmayacağını bildiğimiz halde ciddi para verdirip aldırdığı misal jelert gibi renato gibi topçuları oynatmayınca da yukarda yazdığın isyan cümlelerini kurmamız gayet mantıklı ve normal değil mi

Evet napoli ve monaco da başarısız

İşte o bodo geçen sene de al de yarı final mi ne yaptı bu sene de bizle aynı

Aslında benzeriz onlarla,ligleri kalitesiz aynı bizim gibi,diğer takımlarla bütçe farkı var aynı bizim gibi,ama bodonun diğer takımlarla arasında maddi olarak 5 katı fark varsa bizim ligde diğer takımlarla aramızda 50 fark var ve benzer olduğumuz bodo bize kıyasla çok çok az para harcamışken onlar al de yarı final şlde son 16 takılırken sen onlar kadar başarılı olamadıysan (çok daha fazla harcamana rağmen) bodoyu örnek gösteririz tabii ki sen niye onun kadar yapamadın diye

Genelde oluyorlardı ama olumsuz istisnalara takılıyorsun hep real 1 sene başarısız mı oldu heh bak onlarda yapamadı diyosun ama realin o sene harici her sene şlyi karısı yaptığını söylemiyosun

Yoo daha geçen sene mi ne şmp olan tuşelle sd oliver kahnı maç bitimi tşk ederiz yolunuz açık olsun allaha yakın bize uzak olun allah bir daha karşılaştırmasın deyip paketlemediler mi ya da nagelsmanla salihamidzic miydi neydi anında postaladılar şmp olup 2 saat sonrasında

İşte o yüzden onlar fb
O yüzden başarısız
O yüzden her gün dalga geçiyosun/geçiyoruz ya

Öyle oldukları için

Baz alıp örnek göstermek istediğin durum başarısızlığın kaynağı ztn

Dersin
Dediğin için sen gssin
Demezsen fbsin

Hoca olmayan adam şmp yapabilir mi sence bi takımı

Hamza iyi hoca mı mesela
Ya da cevat güler
Aykut?
Ya da ersun
Hatta çıtayı arşa çıkartayım ertuğrul sağlam

Bunlar süper hocalar demek ki çünkü şmp oldular

O zaman ispanyayla tozu dumana katan del boske hoca değil

Barcayla şl alan rijkaard

Cİtyi büyüten bizden sonra italtayı avrupa şampiyonu yapan mancini?

Portekizi avr şmp yapan fernando santos

Mourinho ?

Bunlar şmp yapamadığı için çöp demek ki

Ok,bizde ztn ilk avrupa senesine o dönem neyse demiştik

Sonra kepazelik devam edince o seneyi de denkleme katmak zorunda kaldık

Takımdaki 4.senesini bitiriyo hala çok fazla kalp kırıklığı yaratan maçlar çıkarıyo

Biz tromsoye de elendik ama vurdun girmiyodu,ne bilim hamburga da elendik benim en kırıldığım maç odur ama golü yedin de elendin oynuyodun bir şekilde maç sonucuyla gelen kırıklıklar bir şekilde onarılır ama aciz oyunla rezil ola ola yaşadığın mağlubiyetler onarılmıyor okanla çok yaşadık bunu 1 değil 2 değil

Bu sene oynadığın top geçen seneden bile kötüyken,geçen sene de al de mücadele ederken bu fikir biraz talihsizlik olmuş neler yaşandığını acı bir şekilde tecrübe ettik fark yediğin az nin rövanşında az gibi bir takıma karşı 2.maça tur ümidiyle bile çıkamadın bak bu acziyettir mesela

Daha fenası günay gününde olmasa 2.maçta da bi 7-8 yiyoduk allah korudu

Öyle yenildik ya da elendik ee nedir napalım diyeceğimiz durumlar yaşanmadı normalleştiremeyiz

Bjk çer çöple oynuyor q7 taliska babel abu lu kadroları yok ,kiminle hangi şartlarda yarıştığını gözden kaçırıyosun

Ben tsli olsam 2022 şampiyonluğuna sevinirim ama buruk sevinirim çünkü yanlış hatırlamıyosam diğer 3 büyük takım da lige erken havlu atmıştı kimseyle yarışa girememişti evet şampiyon olduk da nasıl olduk deyip irdelerdim durumu

Evet olduk
Ama nasıl?

Şu an bunu yapıyoruz gsliler olarak

Evet şmp olduk/oluyoruz ama nasıl?
Evet bu takımı yendik ama nasıl?
Evet bu turu geçtik ama nasıl?

Bu soruları sorup cevaplamaya çalıştığımızda da bizi tatmin etmeyen bir çok durum olduğunu farkediyoruz ve bu da eleştiriyle sonuçlanıyor

Şampiyonluk ötelendi diye kızmıyoruz ötelenme biçimine kızıyoruz

Var bu saydıkların
Ha sen 100 sene boyunca şmp olan,bu süre zarfında da oynadığı 1 milyon maçın 1 milyonunda iyi oynayan yok olarak söylüyosan bunu tabiki yok

Ama sezon boyunca genelde kazanan,şampiyon olan,oynadığı maçların %90ında rakibini follofoş eden takımlar dolu

Biz de bundan bahsediyoruz bunu istiyoruz

Şu sezonda bile 50 tane maç yapmışsın ki bunların %80 i senden çok çok zayıf takımlarla ama ulan ne top oynadık diye sayabileceğin 10 tane maç yok

Dündü galiba biri yazmıştı deplasmandaki bjk maçını iyi oynanan maçlar arasına koymuştu ikinci yarı orta sahayı geçemedik bjk ceza alanımıza kamp kurmuş dakka başı %70lik %100 lük goller kaçırıyodu ama yendiğimiz için adam o maçı iyi oynadık zanediyor :)

Çok var belli ki maç izlemiyosun

O zaman transfere fahiş paralar harcatmayacaksın

Sadece ligde yarışayım diyosan al moundailmanjiyi oyna

Osimeni al bana diyosan şlde başarıya ulaşmak zorundasın

Neden ki mürit miyiz biz

Harcadığımız paranın verilen imkanların karşılığını %100 alamıyosak bay bay deriz diyebiliriz diyoruz demeliyiz
Yargı dağıtmışsın kral

okan buruk çok zor bi oyun oynatmaya çalışıyor 3 senedir, bu sezon ilk defa buna elverişli atlet bi kadro kurduk ve özellikle avrupa'da karşılığını aldık ama bu sefer de konsantrasyon ve süreklilik sorunu yaşadık çoğu maçta, o yüzden yenildiğimiz hiçbir maçta normal yenilmedik hep rezil tablolar ortaya çıktı

başarı devam ettiği sürece fazla kafaya takmaya gerek yok ama takımın mental ve fiziksel olarak dinç kalamadığı aşikar, bu da hocaya yazar eleştiriler makul

yine de 4 sezondur ligde yaptığımız şeylerin normal olmadığını unutmamak lazım, biraz fazla alıştık herhalde

Liverpool Bournemouth'u 9-0 yendiği maçta 12 isabetli şut çekmişti. Bizi 4-0 yendikleri maçta 16 isabetli şut çektiler. O gün kalede Uğurcan insan üstü performans göstermese belki bugün 10saray'a çıkmıştı adımız. Bunun öncesinde Juventus maçı. Yaş olarak yolun yarısına geldim hayatımda bir takımın 10 kişi kalmış bir takıma bu kadar ezildiğini ben daha görmedim. Varsa gösterin deyin şu maç. 10 kişiden neredeyse 6-7 gol yiyorduk. Bu Liverpool premier ligde bu sezon yürüyerek oynuyor, Juventus'un da kendi liginde madara olduğu bir sürü maç var ikisi de şampiyonluğa oynayan uçan kaçan takımlar değiller.

Avrupa'da o kadar kötü sonuçlar aldık ki şunları yaşadığımız sezon "başarılı" olarak adlandırılıyor. Young Boyslara Sparta Praglara Az Alkmaar'lara eleniyoruz. Konferans liginde bile başarılı olamayan RFS'lerden Dinamo Kievlerden 2'şer 3'er yiyoruz.

Şunları yaşadıkça ben Okan hocaya olan saygımı kaybetmeye başladım. Bu kadar yatırımı yapıyoruz ligi bir şekilde alıyoruz onda da gerçi anamız ağlıyor. Sonra gidiyoruz köy takımları bizimle dalga geçiyor.

Geri