Yeni Play Off Sistemi Gelecek Mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Play Off Sistemi Geliyor

Kimin fikri olduğu açık bence.

34 hafta artı play-offlar lig tv'nin işine gelir. (Maddi çıkar)

Ortaya yem atılır, farklı konular gündem olur tartışma yaratır, TFF (FFF) şike konularından soyutlar kendini. (FFF kazanır, MALi kazanır, Türkiye'nin 4'te 1'i kazanır)

Bu sistemi uygulayan ülkelerin çekicliği ve cazibesi nedir? Belçika-İskaoçya- vs. ...? Saçmalık bu sistem.

Lider olan takim takipcisine 20 puan fark attiysa ne olacak.

Yada dortduncu olan takim il ucuncus takim arasinda fark 20 puan olursa ne olacak.

Ulan MAA

Bu sistem daha saçma. ayrıca asıl bu sistemde son 6-7 hafta maç satmalar daha çok artar. ilk 4 e girmeyi garantileyen takım ha bire maç satar. As oyuncularını oynatmaz vs. Böyle bişey yapılacağına hala ihtimal vermiyorum. Gündemi değiştirmek için ortaya atılmış kuru bir iddia bence.

böyle bir sisteme geçilirse türk futbolu biter .

Amerika'yı yeniden keşfetmeye çalışıyoruz, işte bu kadar vizyonsuz bunlar.

Birşey yapmış olmak için yapılan en saçma şey budur.

karışmadıkları içine etmedikleri bir bu kalmıştı. play off sistemi nedir , 2. sınıf ligleri mi örnek alıyoruz ?

ulan malli fantezi istiyorsan sana moldovyaya bilet alalim

Yunanistan'daki sistem de 1. takım şampiyon 2-3-4 play off oynuyor böyle olursa eğer mantıklı ama işin içine 1. de girerse ne anlamı var o zaman ligi ilk sırada bitirmenin

Öylesine yapılan yada gündemi karıştırmak için yapılan birşey değil dün burada diğer arkadaşlarda konuştu amaç olası bir eksi puan cezası alacak olan kulüplerin ligden kopmaması , ligin sözde lanet heycanının onlara göre düşmemesi ve en önemlisi adamların şampiyonluk şansının olmasını sağlamak.

34. haftadan sonrasını izlemem salak salak işler çıkarmasınlar :mad:

ben bu sistemin niye getirildiği de tam olarak anlamış degilim...diyelim 1. takım 80 puan aldı ve 2. 3. 4. ile aralarında fazla puan farkı yok..2şer puan gibi fark var..aralarında maç yapıyorlar ve 1. ile 2. takım oynanan arasındaki maçta hakem hatası yuzunden maçı 2.takım kazanıyor..

sonuç:1.olan takımın emekler boşunaymışşş...

REZALET!!

ben bu sistemin niye getirildiği de tam olarak anlamış degilim...diyelim 1. takım 80 puan aldı ve 2. 3. 4. ile aralarında fazla puan farkı yok..2şer puan gibi fark var..aralarında maç yapıyorlar ve 1. ile 2. takım oynanan arasındaki maçta hakem hatası yuzunden maçı 2.takım kazanıyor..

sonuç:1.olan takımın emekler boşunaymışşş...

REZALET!!

ayrıca tribünde yaşanacak olaylarda cabası .

Bu uygulama şikeyi teşviği filan azaltabilir kulüpler lig maçlarında şike yapmayabilir bu durum sayesinde bir nebze play off lardan zaten şike girişiminde bulunamazlar bulunsalarda reddedilirler bu açıdan bakınca şikeyi önler gibi duruyor ama yetersiz yinede 14 takımlı bir ligimiz olsa anlarım bu play off işini ama gereksiz zaten türkiye kupası gruplardan sonra play off la oynanıyor onun heycanı yeterde artar bile ligi bulaştırmayalım birde..

birde yayıncı kuruluş için bişeyler söylüyeceğim yayıncı kuruluşa zorla satmadı kimse maçları kendileri kendi rızaları ile yayın haklarını aldılar hiç yakınmaya Türk futbolunu yönlendirmeye çalışmaya hakları yok mağdem bu para fazla geliyor bırak o zaman bu işi para veriyosun diye her dediğin olucak diye bişey yok ligtv..

Bu MAL futboldan soğuttu beni yemin ederim. Böyle sistemmi olur ya...

Feneri kurtarmak için yapılan rezilce bi uygulama. Keşke feneri düşürmücez deseler, ama ligimize dokunmasalar, şikede yapılmasa. düşmemesinede razıyım. böyle karı gibi kıvırmaya gerek yok düşürmücem de herkes rahatlasın. çokta önemli değil açıkçası benim için onların düşmesini sırf dalga geçmek için istiyorum. onlar varken 17 kez şampiyon olmuşsak yine oluruz. o yönden şüphem yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt