Yeni Rakı'dan Reklam Filmi: O Gün Geldiğinde

Muhalefeti destekleyenler balıklama atladı Doğukan bahsettiğim mevzu bu. Şimdi RTE mitingde eline bir bardak alıp bak gelince ne yapacaklarını göreceksiniz diye Muhafazakar seçmenlerin alayını topladı etrafında. Mevzu bu. Seçime kadar saçmalıklar dan uzak duracaksın. Ama bizim muhalefet ve muhalifler saçma sapan işlere imza atıyor.
Muhalefetin bir şey yaptığı yok. Muhalifler dediğin kitle de yüzlerce fraksiyona ayrılıyor. Saadet seçmeni çok mu coştu mesela bu reklama? Ya da HDP'liler Diyarbakır'da meydanlara çıkıp rakı mı damlattılar birbirlerinin göbeğine. İzmir'de Ankara'da rakı banyosu mu yaptı kemalistlerle ülkücüler?

Muhalefetin bir şey yaptığı yok. Muhalifler dediğin kitle de yüzlerce fraksiyona ayrılıyor. Saadet seçmeni çok mu coştu mesela bu reklama? Ya da HDP'liler Diyarbakır'da meydanlara çıkıp rakı mı damlattılar birbirlerinin göbeğine. İzmir'de Ankara'da rakı banyosu mu yaptı kemalistlerle ülkücüler?
Bir şey yaptığı için değil reklamı paylaşıp üstüne 14 Mayıs gecesi diye yazarsan olacağı bu. İşte Saadetin seçmenini ürkütme. Ortada kalmış muhafazakar seçmeni ürkütme. Arkadaş sadece bizim gibi düşünenlerle seçim kazanamazsın. 20 senedir kazanamıyorsun. Her seçim döneminde seçime 15 gün kala bu saçmalıklar ortaya çıkıyor sonra seçimi kaybediyoruz. 2 hafta daha reklam paylaşma işte. Zor mu bunu anlamak.

Bir şey yaptığı için değil reklamı paylaşıp üstüne 14 Mayıs gecesi diye yazarsan olacağı bu. İşte Saadetin seçmenini ürkütme. Ortada kalmış muhafazakar seçmeni ürkütme. Arkadaş sadece bizim gibi düşünenlerle seçim kazanamazsın. 20 senedir kazanamıyorsun. Her seçim döneminde seçime 15 gün kala bu saçmalıklar ortaya çıkıyor sonra seçimi kaybediyoruz. 2 hafta daha reklam paylaşma işte. Zor mu bunu anlamak.

az önce ben de bunları anlatmak istedim ama arkadaşlar hepimizin bildiği gerçekleri söylediler. ben veya biz zaten gerçekleri biliyoruz. konu bilmesi gerekenlerin bilmediği.

rakının reklamını chp'nin yapmadığını zaten hepimiz biliyoruz. ama karşı taraf yani muhafazakar kesim bu toplumun neredeyse %70ini oluşturuyor. bu kesimin en ayar olduğu şeyleri belli bir süre kaşımamak, bu kesimi irite etmemek gerek. çünkü bizden fazla söz sahibi adamlar demokraside. çünkü demokrasi çoğunluk demek.

şimdi bir de geniş ve derin düşünmek lazım, bu rakı reklamının şahsen kimseye zararı yok. bu benim fikrim. içki içmem içene de karışmam. haramlığı selamlığı kişinin kendisini ilgilendirir. herkes kendi haramına baksın. ama bunların bazen direkt olmasa da dolaylı sonuçları olur. nedir bunlar? 1 oya muhtacız şimdi bu reklamı alıp paylaşan ve akpye ve dincilere sallayan on binlerce genç hesap vardır. ayrıca muhalif kılığına giren akpliler tarafından atıyorum mesela, camileri yıkıp yerine rakı fabrikaları açacaz gibi tweetler atıyorlar. hatırlayın muharrem seçimlere girmeden camide bisikletli fotoşokunu yapmışlardı.

neyse bu tweetleri gören ama ortada kalmış akp seçmenlerini irrite ederek onları geri akp saflarına gönderiyor aslında bu tip hamleler. size kesinlikle katılıyorum ve destekliyorum. sizi ya da beni tam olarak anlayamadı arkadaşlar

olay bizim veya akli selim insanların ne düşündüğü değil. karşı taraftakilerin düşüncesi önemli. en azından seçimi kazanana kadar. seçim zaten kazanılsa onların korktukları tabuların gerçekleşmeyeceğini anlayacaklar. bu ülkede en az, bak en az 1 milyon insan vardır kılıç adam başa gelirse camileri kapatacağını düşünen.

bu tabuları inşaa eden erdoğandır. 20 yılda kendisine oy veren insanları o kadar korkuttu ki kendi giderse islamiyet türkiyede yok olacak tabusu oluştu insanlarda.

Geri
Üst Alt