Video Haber Yeni Sezon Formaları Tanıtıldı!

ŞL formasini store'dan almak mümkün mü?. Socar sponsoru daha şık durur parcalıda.

Sipariş Verildi...

Ekli dosyalar

• gsforma.webp
    gsforma.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 38
Hadi sampiyon olcagin belli degil diye 4 yildizli basiyolar anladikta sonradan yildiz ekleniyo iste bastan yildizsiz yapsalar sampiyon olunca 5 yildizi yan yana bassalar olmuyo mu anlamadim hic

Hadi sampiyon olcagin belli degil diye 4 yildizli basiyolar anladikta sonradan yildiz ekleniyo iste bastan yildizsiz yapsalar sampiyon olunca 5 yildizi yan yana bassalar olmuyo mu anlamadim hic
Bunlar aylar oncesinden tedarikci firmalar tarafindan ayarlaniyor plan program dahilinde, onceden basilip hazir konuluyor formalar. O dedigin gibi olmuyor maalesef. Bizimle alakali birsey degil anlayacagin.

5. yıldızı takmışken sponsorda Next Level yazması hoş olacaktı. Yazık oldu.

İki forma da güzel duruyor.
Tabi herkesin hem fikir olduğu yıldız ve sponsor olayı formayı biraz bozuyor
Yıldızlar yan yana olmuyorsa Hazır indirim de varken geçen senenin beyazından şansımı deneyecem

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

parçalı beyaz şort kırmızı konç ile kombinlenince kendini daha iyi belli eder gibi

Formaların iyi olduğu sızdığı dönemden belliydi

Alternatif biraz dandik ama canları sağolsun

İki forma da güzel. Next Level bence daha iyi duruyodu Pasifik Holding yazısından. Keşke Next Level olsaydı onların da asıl reklamını yapmak istedikleri şey o idi

Yurtdışı reklamı belli olsun o tercih edilebilir. Socar reklamları bu sene renk seçiminden ötürü güzel durmuyodu ama bu parçalıda beyaz Socar güzel durur diye düşünüyom

Yıldızın üstte olması en büyük handikap. Font da düzgün bi şey olur umarım

Puma'nın kendi sitesinde formalar belki sponsorsuz satışa sunulabilir.

Geçen sezonda da öyle olmuştu çünkü. Hem kol sponsorları hem de göğüs sponsorları yoktu formada. Nike'da böyle yapıyordu son formaları hep.

Asıl lansman oyuncular da gelince GS adasında olacak değil mi?

Beğenmedim formaları ayrıca ülkemde üretilen formaların City ve Milan formalarından pahalı olması da bir başka komedi.

Tamam Nike'da çoğu zaman forma işlerini batırdı ama en azından yan ürünlerde çok çok iyi işler yapıldı. Şu an yan ürün tasarımlarını gördükçe ve fiyatlarını yurt dışı ile karşılaştırınca midem daha da kalkıyor.

Geri
Üst Alt