Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

Cevap: Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

Parçalının arkası düz kırmızı olsun, başka birşey istemez.

site yeniden açıldı hayırlı olsun.

Eger parcali resimdeki parcaliysa yine tam parcali degil yeter yahu.

Hani elit takımların grubundaydık :D

siteye girdim face ile giriş yaptım ama bişey yazamıyorum terinin son damlasına kadar mücadele eden aslanlarız yazıyo devam a da tıklayamıyorum.:o

edit:açtım tamam formanın bi kısmını:D

Ekli dosyalar

• nike11.GIF
    nike11.GIF
    19,8 KB · Görüntüleme: 113

Katalogdan filan seçildiyse formalar forma filan almam.Zaten Nike'ın tasarımlarını b.ktan buluyorum genel itibariyle.

Tamam işte ben de beğendiğimi belirttim.:D

:) :) inşallah böyle olur formamız bakalım ne çıkacak bu ruh derki muhabbetinden..Bazı arkadaşlar formaların standart katalogdan yapılacagını söyledi ama bence standart olsa böyle sitelerle falan uğraşmazlar ve açıklanması bu kadar gizli olmaz..

:) :) inşallah böyle olur formamız bakalım ne çıkacak bu ruh derki muhabbetinden..Bazı arkadaşlar formaların standart katalogdan yapılacagını söyledi ama bence standart olsa böyle sitelerle falan uğraşmazlar ve açıklanması bu kadar gizli olmaz..
valla dedigin gibi olsa ii olur çünkü adidasla baya yüklü bir paraya sözleşme feshettik eger standart olacaksa nikea bu kadar para dökmek salaklıktır yani standart olacaksa ha nike ha lescon ne farkeder

Gençler alın biraz serinleyin çok hararetlendiniz :)

Nike - Please choose your Nike region evrensel sitesinde futbol'a tıklıyorsunuz Man.U Barça ve GALATASARAY amblemleri çıkıyor. Acaba sadece Türkiyeyi seçincemi diye baktım; İngilizce seçince de Büyük klüpler çıkıyor ;)

Dağılın şimdi :)

Geri
Üst Alt