Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

Cevap: Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

İnancımız büyüklüğün, sevgimiz rengin, saygımız asaletin kadardır. Son nefesimin adı Galatasaray'dır.

dedim yolladım da içten bir mesaj yollamak zorunlumuydu anlamadım ben.

Aslında ödedikleri ücret mantıklı.Nasıl olsa büyük bir taraftar kitlesi ve parayı belli bir oranda geri alabilecekleri bir ürün satışı grafiği var.Mantıklı yatırım hamlesi onlar açısından.

valla dedigin gibi olsa ii olur çünkü adidasla baya yüklü bir paraya sözleşme feshettik eger standart olacaksa nikea bu kadar para dökmek salaklıktır yani standart olacaksa ha nike ha lescon ne farkeder

Ha lescon ha nike he.Yazık valla boyle yorum olurmu? lescon nere nike nere tartışması bile yapılmaz biraz mantıklı olun.

Gençler alın biraz serinleyin çok hararetlendiniz :)

Nike - Please choose your Nike region evrensel sitesinde futbol'a tıklıyorsunuz Man.U Barça ve GALATASARAY amblemleri çıkıyor. Acaba sadece Türkiyeyi seçincemi diye baktım; İngilizce seçince de Büyük klüpler çıkıyor ;)

Dağılın şimdi :)

Ben göremedim GALATASARAY amblemi. Hatta bizle iligili hic bisey göremedim koca sitede :D

Ha lescon ha nike he.Yazık valla boyle yorum olurmu? lescon nere nike nere tartışması bile yapılmaz biraz mantıklı olun.
ts nin standart formalarını görmedin heralde

Düzeltme ve özür;

Bu site Galatasaray tarafından açılmış sanırım. X bir site duyurusu gibi düşünüp, linkini konu adından kaldırmıştım, kulüp yetkililerinden özür diliyorum.

Şuraya bakın Nike giyen takımların yıldızları arasında Arda da var.Bence biz elit kategorideyiz nike ın sitesinde arkadaşın dediği gibi manu barca ve bizim amblemimiz var çünkü.Moralim yerine geldi lan.GSFormaları sitesi de satışlar azalmasın diye öyle bi yazı yayınladı demek ki.

Nike Football Kulüp Formaları | Nike Bootroom

Şimdiye kadar açılan kısımda sanırım TTArena nın çatısı gözüküyor.

Sarı çok açık olmuş.

Neden böyle yaptılar ki?

Gerçek sarımız değil bu.

sanırım her yorumda oradaki resime bir kare ekleniyor...

yorumlar dolunca formayı görecez...:D

site bende niye açılmıyor yahu :s

Şuraya bakın Nike giyen takımların yıldızları arasında Arda da var.Bence biz elit kategorideyiz nike ın sitesinde arkadaşın dediği gibi manu barca ve bizim amblemimiz var çünkü.Moralim yerine geldi lan.GSFormaları sitesi de satışlar azalmasın diye öyle bi yazı yayınladı demek ki.

Nike Football Kulüp Formaları | Nike Bootroom

Arda yok orda.

Türkçe girdigin için öyle.

Almanca girdim Arda nin yerine Mesut Özil var.

Eğer şu yukarıda arkadaşın paylaştığı parçalıysa, yine gerçek parçalı değil ve tek kelimeyle fiyasko olur. Bıktık artık. Tam parçalı yapmak bu kadar mı zor?

Eğer şu yukarıda arkadaşın paylaştığı parçalıysa, yine gerçek parçalı değil ve tek kelimeyle fiyasko olur. Bıktık artık. Tam parçalı yapmak bu kadar mı zor?

parçalı yapmayı geçtim sarı yı düzgün yapsalarmış bari bizim sarımız limon sarısı değil ki turuncuya benzer bir sarı.

1223474052arda_millisevinc.jpg

Beyler ordaki resim bu resim gerçek o değil o.Hala bir umudumuz var.Saç şekline sakallara bakın birebir aynısı.Onun üstüne ps yapılmış.

Geri
Üst Alt