Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

Cevap: Yeni Sezon FORMALARIMIZ !

bir formadan beklentiniz nedir onu anlayamadım ?

forma lan işte .

gayet güzel bence .

entersan bi renk formamız yok ,

parçalı gayet güzel ,

siyah da öyle hatta kişisel olarak sarı formaya bayıldım .

bir de futbolcuların üzerinde görseydik .

lütfen yanlış anlamayın , beğeniyi eleştirmiyorum . herkesin beğenip beğenmeme özgürlüğü var . ancak ben

yaklaşımınıza kızıyorum

bayılıyorsunuz bir olgunun peşinden gidip , felaket tellallığı yapıp , daha hiçbir şey başlamadan heves kırmaya .

neymiş "elit sınıfa dahil değilsek forma almam"mış . alma abi . zaten senin gibilerin parasına da manevi desteğine de ihtiyacı yok bu kulübün .

1223474052arda_millisevinc.jpg

Beyler ordaki resim bu resim gerçek o değil o.Hala bir umudumuz var.Saç şekline sakallara bakın birebir aynısı.Onun üstüne ps yapılmış.

612.jpg

616.jpg

Oklara dikkat edin arkadaşlar.İlk resimde parçalının sol tarafı kırmızı sağ tarafı sarı ancak 2.resimde alt taraftaki kutucuklardan yola çıkarak parçalının sol tarafının sarı olduğu sağ tarafının kırmızı olduğudur..Yani benim burdan çıkardığım ilk resim bilerek sızdırılmış olabilir Nike süpriz yapmak istiyor olabilir veya biz öyle sanıyoruz :(

Beyler burda malum blogun bir oyunu var bence.Biz ne dersek o falan dicekler. bu arkadaşlar çok güzel kanıtlar bulmuşlar. umarım bu forma değildir. yoksa çok büyük hayal kırıklığı. ben hala elit class ta olduğumuza inanıyorum.

Hani kırmızı piksel nerde göremiyorum

ya ben anlamıyorum GALATASARAYın renkleri bellidir kırmızısı vişne çürüğü, sarısı koyu turuncumsu dur. ama 2000 yılından beri her sezon 1 forma alıyorum şimdi topladım hepsini bakıyorum her sezon başka kırmızı başka sarı, bazılarında kırmızı doğru sarı yanlış bazılarında tam tersi, her rengin kodu vardır bellidir yeter artık bi standart getirin şu renklere

612.jpg

616.jpg

Oklara dikkat edin arkadaşlar.İlk resimde parçalının sol tarafı kırmızı sağ tarafı sarı ancak 2.resimde alt taraftaki kutucuklardan yola çıkarak parçalının sol tarafının sarı olduğu sağ tarafının kırmızı olduğudur..Yani benim burdan çıkardığım ilk resim bilerek sızdırılmış olabilir Nike süpriz yapmak istiyor olabilir veya biz öyle sanıyoruz :(

yalnız iki resimdeki oklar aynı yerleri göstermiyor gibi.

Arkadaşlar Galatasarayımızın ilk forma renkleri mavi ve açık sarı imiş. Daha sonra Fenerbahçe kulübü kurulup o da aynı renkleri giymek isteyince biz renklerimizde değişiklik yapmışız, tabii o yıllarda Osmanlı'nın içinde bulunduğu durumun da etkisiyle aramızda böyle düşmalığa varmış bir rakebet değil gerçek anlamda dayanışma ve dostluk olduğu için bu durumu memnuniyetle karşılamışız.

Bu yıl sevgili Fener Bank Asya 1. Lig'de mücadelesine devam edeceği için hem ilk renklerimizi yad etmek hem de rakibimize duyacağımız "özlemi" göstermek adına mavi sarı bir forma tasarlanabilir... Ahuahahah:asd::asd:

2. resimde ki kirmizi piksel kolu iste 1, resim dogru

Haklısınınız. gene yanlış tam parçalı giyicez!!! keşke umbro ya geçseydik. takımlara çok büyük saygı gösteriyor ve tarihlerine de önem veriyor. çok iyi retro foraları var. tam parçalıyı layığıyla yapabilirlerdi. nike beni hayal kırıklığına uğrattı bu hayal kırıklığıyla bir sene daha forma almam heralde:(

Geçen giydiğimiz kırmızı ve dün giydiğimiz beyaz güzeldi bence.

görünen formalar ise adidas dan hiçbir farkı yok adidas logosunu söküp nike logosunu basmış gibi yazık umarım şaşırtırlar bizi.

Valla umarım parçalı bu sezon

Kırmızı-Sarı değil.Sarı-Kırmızı olur.

Ben formada 3 şeye bakarım.

1)Koyu vişmeye çalan kırmızı.Tok sarı

2)Parçalıda Sarı-Kırmızı şeklinde dizayn.Formanın arkasıda aynı şekilde parçalı mı değil mi?

3)Kollar formanın rengiyle zıt(kırmızı-sarı),yaka da ona göre parçalı mı diye?

Bunlar 15 senedir yok ve cidden parçalı forma alasım gelmiyor.Her sene arkası kırmızı font,her tarafı reklam dolu,yakası dümdüz,ruhsuz formalardan bıktım.Bir de son 3 yıldır yok turuncu,yok somon,yok Galat falan derken Galatsaray her sene Palermo,Fiorentina falan oldu yeter artık.

Adam gibi parçalı

Adam gibi düz sarı

Düz beyaz

Gri/Siyah forma istiyoruz.

Parçalı dışında en iyi senemiz.2000-2001 sezonu idi.O sezon ki Avrupa maçlarında giydiğimiz giri forma süperdi.Keşke tekrar o yapılsa ama nerde.

hayir ne oyun oynuyorsun ki koskoca klüpler lig biter bitmez yeni sezon formalarini acikliyor. bizde formalar bile transfer gibi yilan hikayesi

yalnız iki resimdeki oklar aynı yerleri göstermiyor gibi.
Çünkü 2.resimde formanın tamamı açılmamış ki açılan karelere göre ok çıkarmış o arkadaşta. Bence bu resimler korsancıları yanıltmak için kasten sızdırıldı ben öyle düşünüyorum.

Haklısınınız. gene yanlış tam parçalı giyicez!!! keşke umbro ya geçseydik. takımlara çok büyük saygı gösteriyor ve tarihlerine de önem veriyor. çok iyi retro foraları var. tam parçalıyı layığıyla yapabilirlerdi. nike beni hayal kırıklığına uğrattı bu hayal kırıklığıyla bir sene daha forma almam heralde:(

Alma aga sen alma.Hakkaten alma senin yerine ben 1 tane daha alırım raad ol.

Geri
Üst Alt