Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Merdiven boşlukları çok kötü gözüküyor çok şekilsiz bence zaten stadda merdiven boşluğu sayısı da oldukça fazla stadın içine bakınca koltuklardan çok direk merdiven boşlukları dikkat çekiyor kötü gözüküyor merdiven boşluklarının düzenlenmesi gerekir

aslantepealisamiyensporkompleksi07.jpg

işaretli olan yerler şu şekilde olsa daha güzel olur mesela

aslantepealisamiyensporkompleksi07h.jpg

bence ondan daha büyük problemler var.Işıklandırma çok kötü.Stad soğuk duruyor.

Aynen ben de geçen sene Karabük maçına gitmiştim. Allahtan çok az taraftar vardı o maçta, hiçbir sorun yaşamamıştım. Ama 40000'den fazla seyirci olunca eve dönüş 2 saati alacak gibi :S

Yavaş yavaş düzelecek diye umut edeceğim ama şimdiye kadar verdiği izlenim sahipsiz ucube bir yer.

Hiç bir gayret yok ki bunları düzeltme adına.

Hadi Olimpiyat'ı anlamıştık, bizim stadımız değildi mecbur katlanacaktık.

Ama bu bizim stadımız, BU BÖYLE OLMAZ!

Merdiven boşlukları çok kötü gözüküyor çok şekilsiz bence zaten stadda merdiven boşluğu sayısı da oldukça fazla stadın içine bakınca koltuklardan çok direk merdiven boşlukları dikkat çekiyor kötü gözüküyor merdiven boşluklarının düzenlenmesi gerekir

aslantepealisamiyensporkompleksi07.jpg

işaretli olan yerler şu şekilde olsa daha güzel olur mesela

aslantepealisamiyensporkompleksi07h.jpg

Şu durumu bir düzeltmediler.Hadi kriter falan deniyor merdiven boşluklarının çok olmasını geçtim de bari daha düzenli şekilde yapılsaydı...

Gerçekten stadın iskeleti çok güzel fakat makyajlama sıfır !

Ayrıca duvar da stadı bölük pörçük gösteriyor...

Yani stadda tribün bütünlüğü yok...

Evet o merdiven boşluklarını düzeltin Allah aşkına göze iğrenç geliyor.

Ayrıca eski deplasman tribününün orada rakip taraftarı bizim taraftardan ayırmak için kullanılan demiri de kaldırsınlar artık ona ihtiyaç yok ne diye orada duruyor anlamadım.

Şu yolları yapmaya bı zahmet baslasalar, başlayacagız , yapıcaz dıyorlar ama lig başlayacak hala tık yok..

Ben Ankarada yaşadığım ve henüz TT Arenada maç seyretmediğim için ulaşım ve stadın boşaltılması gibi konularla ahkam kesmeyeceğim. Sadece dışarıdan gördüğüm ve değişmesini istediğim 10 maddeyi paylaşmak istiyorum. Şöyle;

1. Üst kat tribünlerdeki her koltuğun önünde olan korkulukları çıkarıp, diğer modern stadlarda olduğu gibi birkaç koltuğa tek korkuluk yapılsın.

2. Koltuklar, yeni yapılmış pırıl pırıl bir stada bence yakışmıyor. Birileri sponsor olsun ve Emirates stadındaki koltuklar gibi olanlarla değiştirilsin.

3. Merdiven boşlukları azaltılsın ve koltuk düzeni intizamlı bir şekilde yapılsın.

4. Kale arkalarındaki tel örgüler de çıkarılsın.

5. Reklam panoları yatay değil dik dursun ki stada aynı İngiliz takımlarınınkilerde olduğu gibi kutu havası versin ve daha boğucu bir ortam oluşsun.

6. Işık diğer arkadaşların dediği gibi stadı soğuk gösteriyor, ışıklandırma elden geçirilsin.

7. Stadın içerisinde ve dışında beton yığını gibi duran yerlere kaplamalar yapılsın ya da boyansın.

8. Stad koltuklarında Galatasaray yazsın.

9. Basın tribünün rengi değiştirilsin ya da başka yere alınsın.

10. TV yayınları için kamera açısı değiştirilsin.

Ben Ankarada yaşadığım ve henüz TT Arenada maç seyretmediğim için ulaşım ve stadın boşaltılması gibi konularla ahkam kesmeyeceğim. Sadece dışarıdan gördüğüm ve değişmesini istediğim 10 maddeyi paylaşmak istiyorum. Şöyle;

1. Üst kat tribünlerdeki her koltuğun önünde olan korkulukları çıkarıp, diğer modern stadlarda olduğu gibi birkaç koltuğa tek korkuluk yapılsın.

2. Koltuklar, yeni yapılmış pırıl pırıl bir stada bence yakışmıyor. Birileri sponsor olsun ve Emirates stadındaki koltuklar gibi olanlarla değiştirilsin.

3. Merdiven boşlukları azaltılsın ve koltuk düzeni intizamlı bir şekilde yapılsın.

5. Reklam panoları yatay değil dik dursun ki stada aynı İngiliz takımlarınınkilerde olduğu gibi kutu havası versin ve daha boğucu bir ortam oluşsun.

6. Işık diğer arkadaşların dediği gibi stadı soğuk gösteriyor, ışıklandırma elden geçirilsin.

7. Stadın içerisinde ve dışında beton yığını gibi duran yerlere kaplamalar yapılsın ya da boyansın.

Herşeyi özetlemişsin.İşte statda yapılması gereken tüm çalışmalar bunlar.Bir de dış cephe ve arkadaşların dediği ulaşım,giriş-çıkış sorunu eklenebilir bunlara.

Ekstra olaraktan Dıs görüntüyüde katarsak Sunları yapmak bir sezon ortasını bile almaz bu kadarmı zor arkadas kac sene bekledik bu stadın hayaliyle safak sayar gibi gün saydık yaptıkmı adam gibi olsun istiyoruz işte o kadar.

Tek istediğim tavanla tribunlerin bitiştiği yerdeki boşluğun camla kapatılması.

bencede daha cok eksigi var (resimlerdn görebildigime göre), ama zaten cogu seyi burda demisiniz bile. En önemli seylerden biri bence, daha fazla sari-kirmizi olmasidir. Umarim daha cok güzelesir bu stad.

Aydınlatma çok kötü. Saha içi çok kasvetli duruyor. Az önce Madrid maçını izliyorsun her yer ışıl ışıl aydınlık. Bizim stad da çok fazla karanlık bölge var, iyi bir görüntü oluşmuyor.

Sari renklerle G A L A T A S A R A Y S K yazdirtamadik karsi trubune

Stadın Galatasaray'ın olduğunu anlatan birşey yok.Hala inşaat havası var.Tribünlerin sahayla kesiştiği duvarların rengi çok itici.O duvarlar Sarı-Kırmızıya boyanabilir.

Çıkışdaki o turnike saçmalığına bir an önce son verilmeli.İlla 2000'er kişi alıncaksa bile turnike sayısı arttırılsın.

Oncelikli tek bir konu var , koltuk ,boya filan detay. O konuda mac cikislarindaki insanlari tekrar gelmekten sogutan dagilim cilesinin hem iett ile isbirligi vasitasi ile otobus , hem cok acil bir ust gecitle hem de orta vadede ek bir yol baglantisi ile cozulmesi.

Tabi bir de olay iyice sogumadan stadin catisinin yapilmasinin kesinlestirilmesi. Burda bu yonetime de guvenmiyorum Polata guvenmedigim gibi. Tek umudum GSGM nin dayatmasi.

bazıları dile getirmiş unutulmasın.stada girişteki turnikeler inanılmaz saçma.insanı maça gitmekten soğutuyor. Millet o demirlerin üstünden atlıyor falan iğrenç bi görüntü.

Ben eksiğim lan yeni stadta.

belki eksiklik gelmeyebilir ama benim küçüklüğümden beri Galatasarayımızın stadının dışı ışıklı olsun istemişimdir. Mesela örnek olarak Allianz Arena

allianz-arena_826.jpg

Allianz-Arena-gross6.jpg

allianz-arena-munich-2.jpeg

Böyle rengarenk olsun istemezmisiniz. Sırf betonarme bizimkinin dışı, cemekan ve aydınlatmalı olsa, Bi ara Sinan erdem spor salonuda böyleydi helen öyle mi bilmiyorum.

Aydınlatma çok kötü. Saha içi çok kasvetli duruyor. Az önce Madrid maçını izliyorsun her yer ışıl ışıl aydınlık. Bizim stad da çok fazla karanlık bölge var, iyi bir görüntü oluşmuyor.

Stad tek katlı gibi görünüyor maalesef.

Geri
Üst Alt