Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Allahını seven metroya bi çözüm üretsin :mad:

kapasitesi 60 bine çıkarılsın bi şekilde :) CL finali verirler belki ozaman. 60 bin altındakilere CL finali vermiyorlar UEFA veriyorlar :(

Arkadalar aslan gibi muhteşem bir maskotumuz varken neden stadın giriş kapıları yada soyunma odaları çıkışları aslan ağzı gibi olmuyor ... Yada stadın dışına bordo altın sarısı süslemeler yapılamaz mı ? Yada stadın üstü kapatılacaksa ileride kapağın ustune dev bir gs arması boyansa da üstü kapaninca arma tamamlansa falan stadın dışarıdan daha güzel görünmesini istiyorum şahsen ... Welcome to hell diyoruz ama stad çok sade ... Biliyorum cehennem işi taraftarda bitiyor ama girişler çıkışlar dışarıdan görünüş falan hepsi önemli bunların...

avrupa ligi maçları eksik . şampiyonlar ligi maçları eksik . şampiyonlar ligi kupası eksik

eksiği belki var ama yıllarca Sami Yen'de ve özelllikle İstanbul'daki her statta maç izlemiş birisi olarak rahatlıkla söyleyebirim ki yok böyle bişey.

Varsın ulaşımı eziyet olsun 1o civarı maç oldu daha metroda öleni görmedim,yarım saat oyalanıp çıkınca rahatlıyor trafik ama yinede özellikle çocukla maça gelenler ya otoparkı kullansın ya da yan yoldan yürüyerek gelsin.Yaşı 15-60 arası olupta kalp problemi olmayanlarda Metro'da samimi samimi geliyor :)

Mutlaka görsel açıdan özellikle dış cephe ışıklandırması , renkli ışıklı bir aslan figürü vs.gibi yol kenarında olduğu için rahatlıkla dikkat çekilecek süslemelerle zamanla daha güzelleşicek bu stat ama özellikle bende kombinesi olan Doğu üst kattan maç izlemek inanılmaz keyifli ve görmeyenler mutalaka herkez bu stadı görmeli.

Şu yollara bir çözüm bulunmazsa çok kötü olacak. Metro girişine bir stat daha yapsan maç sonunda o stat da full çeker.

Şu yollara bir çözüm bulunmazsa çok kötü olacak. Metro girişine bir stat daha yapsan maç sonunda o stat da full çeker.

Insanlar sirada beklemeyi enayilik olarak gordugu surece duzelmez. Yerinde bekleyip ondekileri itmeden durabilme derecesinde evrimini tamamlamis olmasi yeter insanlarin. Bu olmazsa malesef hicbir yerde duzelmez.

Stat Geliştirme Grubu kurmuşuz resmi sitede gördüm.Umarım lafta kalmaz.

GALATASARAY.ORG | Galatasaray Spor Kulübü Resmi Internet Sitesi

Stat Geliştirme Grubu

Fehmi Naci Cansun

Ali Mehmet Bali

Erdem Tarlığ

Can Doğrucan

Mehmet Barış Özkan

Kerim Cenani

Mehmet Akif Aygün

Ruhi Ergünalp

Sinan Okyar

Melih Şabanoğlu

Taylan Özen

Hüseyin Taşer

Stadyum Geliştirme Grubu Hedefi:

Stadyumumuzu yakın mercek altına alarak (a) tüm eksikleri tespit etmek, (b) bu eksikleri açık ve özet bir dil ile ifade etmek, (c) bu eksikliklerin nasıl giderilebileceği ile gerçekçi ve ekonomik çözümler üretmek, (d) tespitleri, eksiklikleri ve önerileri düzenli olarak (tercihen haftalık) raporlamak

Stadyum Geliştirme Grubu Misyonu:

Stadyumumuzu uzun yıllar Galatasaray’a en etkin şekilde hizmet edecek, potansiyelinin her şekilde değerlendirildiği bir ortam haline getirmek için gerekli adımları belirlemek

Stadyum Geliştirme Grubu Vizyonu:

Stadyumumuzu dünyanın en önde gelen futbol mabetlerinden biri haline gelmesine katkıda bulunmak

Stadyum Geliştirme Grubu Çalışma Prensipleri:

SGG, icra görevleri, sorumlulukları ve/veya yetkileri olan bir grup değildir. Görevi, icra faaliyetlerinden sorumlu olan yetkililere, yöneticilere ve profesyonellere problemlerin tespiti ve çözümü konusunda destek vermektir. SGG üyelerinin bu anlamdaki ana katkısı mesaileri, farklı iş kollarından edindikleri tecrübeleri ve çevreleridir.

SGG üyeleri, farklı çalışma grupları altında mesailerini verirler. SGG, haftalık olarak toplanır. Yapılanlar ve yapılacaklar üyeler arasında paylaşılır. Raporunu oluşturur ve bir sonraki haftanın programı belirler. Hedef, her toplantıya farklı görüşler, tespitler ve çözümler ile gelebilmektir.

SGG, stadyumumuzda tespit edilen eksiklikleri başlıklar halinde inceler ve her başlık için kendi içinde çalışma grupları oluşturur. Bu çalışma grupları, Galatasaray Spor Kulübü üyelerinden ve konusunda uzmanlaşmış kişilerden görüş ve tavsiye alabilir.

Melih Şabanoğlu da o gruptaymış şimdi gördüm.

Arkadaşlar merhaba ben Trabzonspor taraftarıyım.Malum A.Bilbao maçı Arena'da.Bizim yönetim Doğu Tribünü'nün altı 100 TL en üst tribünü 30 TL yapmış ikisinin arasında neden bu kadar mesafe var valla biz de anlamadık.Neyse arkadaşlar ben ikisi arasında kararsızım yani Doğu Üst çok mu uzak oluyor stada yani izlenim önemli futbolu iyi izleyebilir miyiz sizce nereden alalım bileti?

Ekisk Olan TARAFTAR.....

Alisamiyeni Cehenneme Çeviren Taraftar.....

Dış cephe duvarları pek hoş gözükmüyor kaplama iyi olurdu.Onun dışında stadın üstünün kapatılması gerek.Ve metroya giderken çıkışlar biraz problemli oluyor ama onu nasıl çözecekler bilemiyorum

Arkadaşlar merhaba ben Trabzonspor taraftarıyım.Malum A.Bilbao maçı Arena'da.Bizim yönetim Doğu Tribünü'nün altı 100 TL en üst tribünü 30 TL yapmış ikisinin arasında neden bu kadar mesafe var valla biz de anlamadık.Neyse arkadaşlar ben ikisi arasında kararsızım yani Doğu Üst çok mu uzak oluyor stada yani izlenim önemli futbolu iyi izleyebilir miyiz sizce nereden alalım bileti?

Eşit kalitede izleyemediğin yer yok rahat ol :)

Maalesef bir Ali Sami Yen değil. :(

Tribünler çok karanlık,aydınlatılma bir Şükrü Saraçoğlu değil.Bu da stadı soğuk yapıyor.

peki trübünleri nasıl aydınlatabilirler. ek ışık sistemi mi gelecek. bunun için ne yapılabilirse yönetime desekte yeni sezona girilmeden halletseler. yine bi kaç milyon e-mail atarız :asd::asd:

Tribünlerin karanlık olmasından rahatsızım ben de.La Liga, Premier League ya da Bundesliga'da maç izlerken bütün tribünler apaydınlık, cıvıl cıvıl görünüyor. Oysa bizim geçen yıl oynadığımız ve tribünlerin tam bir görsel şova dönüştüğü Fenerbahçe maçında bile ekran başında yeterince tat alamadık.

Ama söylemeden edemeyeceğim bu stattaki en büyük eksiklik Avrupa'da resmi maç oynayamayacak olan Galatasaray. Ne yalan söyleyim, ilk Avrupa Kupası maçını Trabzonspor'un oynayacağı düşüncesi içimi çok burmuştu.Yanlış anlaşılmasın, Trabzonspor'un orada oynamasına asla karşı değilim ama ne bileyim işte bu statta ilk Avrupa maçı heyecanını biz yaşamalıyız.Sanırım bu dileğim kabul oldu ve Trabzonspor Ş.Ligi maçlarına stadının yetişeceğini açıkladı.

Işıklandırma yetersiz, stad içi kapkaranlık ve bu yüzden 20.000 kişilik stad gibi duruyor TV'lerden.

Yeni stadımızda sol bek ve sol açık göremiyorum..

Güzel futbol eksikti de onu da bu sene giderecegiz insallah. Gerisi teferruat sayilabilir...

Geri
Üst Alt