Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Kamera platformu acilen İngiliz tipi şeklinde aşağı çekilmeli açı düzeltilmeli. Bu sekilde tribünler cok uzak duruyor sahaya. Aşağı çekilirse maçın içinde gibi oluruz. Bu sorun mutlaka halledilmeli. Bu sezon Espanyol'da yaptı bunu ve tribünler neredeyse dibinde gibi duruyor sahanın. Oysaki bizdekinden daha yakın değil.!

kesinlikle, şu kamera mevzusu için mail kampanyası düzenlesek fena olmaz, duysunlar sesimizi :)

Bu koltuklara neden takimimizin ismi yazilmiyor anlamadim gitti... Karsi tribune sari renklerle GALATASARAY SK yazmak bu kadar mi zor...?

Çok fazla merdiven boşluğu var göze batıyor özellikle kale arkalarında çok kötü duruyor çoğunun üzerine koltuk yapılmalı yada toptan kırmızıya boyayacaksın

Koltukların üzerine kocaman demirler koymuşlar onlar kaldırılmalı

Stadta ısıtma sistemi var diye biliyordum fener maçında paltoyla bile dondum böyle bir soğuk yememiştim daha önce sonra kimse sarı kırmızı formasıyla oturamıyor tribünlere dikkat etmişsinizdir

Çıkış hala rezalet durumda orada 10 tane turnikeden 40 bin kişi geçiyor üşenenler çitlerin üzerinden atlıyor gözümün önünde adam kafasını patlatıyordu stadı 2 saatte boşaltamıyorsun 1 yıl olacak ama hala çözemediler şu işi

Dış cephe de değişmeli

Kamera açısı da kötü

daha aklıma gelmeyen birçok eksik var bilet fiyatları aşırı pahalı kimse anadolu takımı maçlarına 150-250-300 veremez böyle giderlerse derbi maçları hariç 35 bini geçmez stad

Bu koltuklara neden takimimizin ismi yazilmiyor anlamadim gitti... Karsi tribune sari renklerle GALATASARAY SK yazmak bu kadar mi zor...?

Geçici kullanım hakkı mı ne bizde şuan o varmış.Aslını aldığımız gün ancak kulüp stadı geliştirmeye,eksikleri gidermeye başlayabiliyormuş koltuklarda buna dahil. Anlatılanlara göre bize çok şey anlaşmadaki gibi teslim edilmemiş onları halletmeye çalışıyorlarmış.

kesinlikle, şu kamera mevzusu için mail kampanyası düzenlesek fena olmaz, duysunlar sesimizi :)

Bunun içinde sıkıntı bizde değil yayıncı kuruluş kullanması gereken asıl mercekleri kullanmıyor yanlış tercihler yapıyor diyorlar.

Tribün ışıklandırmasının acil olarak arttırılması gerek.

Kamera açısından tribünlerin uzak göründüğüne katılıyorum fakat açının değişeceğini sanmıyorum.

Mesela dış cepheye ayar çekince betonlar o kadar kötü durmuyormuş.Yapan yapıyor.Düzeltmemiz lazım :ka21:

Tottenham'da bu kamera olayını düzeltmiş.Aşağıdan çekiyorlar artık süper olmuş.

öncelikle cok fazla boşluk var...sadece derbi maçında merdivenler gözükmüyordu...merdiven araları biraz daha azaltılmalı,sonrada boyanmalı oralar...berbat gözüküyor...bir kere üst tarafta seyrettim maçı demirler cok kötü...ışıklandırma problemide var

koltuklara sarı renkle GSGM yazılabilir (!)

Geçici kullanım hakkı mı ne bizde şuan o varmış.Aslını aldığımız gün ancak kulüp stadı geliştirmeye,eksikleri gidermeye başlayabiliyormuş koltuklarda buna dahil. Anlatılanlara göre bize çok şey anlaşmadaki gibi teslim edilmemiş onları halletmeye çalışıyorlarmış.

Aslini ne zaman alacagiz belli mi?

Aslini ne zaman alacagiz belli mi?

Net bir haber yok nezaman birileri bununla ilgili konuşmaya başlasa ufak pürüzler var onların hallolması bekleniyor deniyor.Ancak bukadar sıkıntı varken o ufak pürüzler okadar kolay bitecek gibi gözükmüyor.

Çok fazla merdiven boşluğu var göze batıyor özellikle kale arkalarında çok kötü duruyor çoğunun üzerine koltuk yapılmalı yada toptan kırmızıya boyayacaksın

Koltukların üzerine kocaman demirler koymuşlar onlar kaldırılmalı

Stadta ısıtma sistemi var diye biliyordum fener maçında paltoyla bile dondum böyle bir soğuk yememiştim daha önce sonra kimse sarı kırmızı formasıyla oturamıyor tribünlere dikkat etmişsinizdir

Çıkış hala rezalet durumda orada 10 tane turnikeden 40 bin kişi geçiyor üşenenler çitlerin üzerinden atlıyor gözümün önünde adam kafasını patlatıyordu stadı 2 saatte boşaltamıyorsun 1 yıl olacak ama hala çözemediler şu işi

Dış cephe de değişmeli

Kamera açısı da kötü

daha aklıma gelmeyen birçok eksik var bilet fiyatları aşırı pahalı kimse anadolu takımı maçlarına 150-250-300 veremez böyle giderlerse derbi maçları hariç 35 bini geçmez stad

Cogu boya moya detay. Yapilmasi gerekiyorsa yapilir. Bunlari ilk kongrede yazili dile getirecegiz yonetime. Oneri olarak algilayip kesin kabulun sonrasinda degerlendireceklerdir. Beton benzeri gorunum avrupa statlarinda da var, avrupali oyle kullaniyorsa dogrusu odur, bunun tartismasi olamaz bile. onlar boyuyorsa bizim de boyamamiz gerekir.

koltuk demirleri ,o sekilde olmasa da benzerleri mecburi. belirli bir dikligin uzerindeki tribun sekillerinde dalgalanma demiri kullanilmak zorunda , bizde onu koltuk basina yapmislar , farkli bir statta farkli olabilir , o demirlerin kalkmasi soz konusu degil.

isitma sistemi yapilmak zorunda , bu cok kez dile getirildi , ancak tribun catisi sahaya baya uzak , ufo ile cozulecek bir durum bu yalnizca (saracoglu tarzinda)

cikislar her daim oyle olabilir , cunku belirli bir kapasite var , bu kapasite sadece metro treninin degil bilet turnikelerini ve benzeri merdiven falan filanin da kapasitesi ile ilgili .. dis bolgedeki o demir kapilar mecburen bir katalizor gorevi goruyor , yiginlari ordan biraksan tunelde olacak ayni yogunluk ... bunun tek cozumu metroya giden insan sayisini gun be gun azaltmak , ve zamana yaymak .. baska caresi yok , otobuse yonlendirmek falan filan gibi ... metro disinda karsidaki otoparka filan gideceklerin metro alt gecidini mesgul etmemeleri de cozum olabilir. dunyanin hic bir yerinde 30-40 bin kisiyi 3 tarafi ucurum bir yerden 15 dakikada bosaltamazsiniz . ve bunlarin hepsi otobus ,araba ,metro vb seylere binecek ise ..

dis cephe degismeli koltuklar boyanmali kamera acisi gibi seyler hem yapilmasi kolay hem de yapilip yapilmamasi kisiden kisiye degisecek detaylar.

stadin mevcut en zor problemi ileride tekrar karsimiza cikacak olan cati mevzusu .. onu yapmadiklari surece bu stat sakattir.

Stadın dısı ne sekilde olursa olsun kapanmalı cok soguk oluyor

Su koltukları sarı-kırmızı yapsak.Havaya girilmiyor yahu.Fener macında gördük ki sarı-kırmızı bir atmosferde daha iyi oluyor hem takım açısından,hem taraftar acısından.Belki basit bir konu gibi görülebilir ama bence cok önemli bu konu.

stadın üstü apanacak mı bununla ilgili çalışma var mı? karda kışda donacak millet

Kışın soğuk büyük problem.Birde kamera açısı düzeltilse süper olur.Almanya maçında Alman kanalından izledim maçı .Süper kamera açısı bulmuşlardı adamlar.

Su koltukları sarı-kırmızı yapsak.Havaya girilmiyor yahu.Fener macında gördük ki sarı-kırmızı bir atmosferde daha iyi oluyor hem takım açısından,hem taraftar acısından.Belki basit bir konu gibi görülebilir ama bence cok önemli bu konu.

bencede sarı kırmızı koltuk olmalı.

birde çatısı kapanıp ısınma sorunu giderildimi tamam.

ulaşım ise zamanla, birazda belediye çalışsın heri

yepyeni gicir gicir stad oldu su dis cephenin hali ne ,yani bu kadar mi estetikten uzak olur .Bir kere boya falan gerekli + maliyeti fazla abartmadan en azindan mac gunu isiklandirma olursa guzel olur

Aynen ya! Taraftarın olmadığı yerler renkli görünür. (Tabi olmazsa :D)

Öncelikle ben bu stadda dışarıdaki tabela dışında Galatasaray ile ilgili birşey görmedim. İnsan en azından koltukları sarı kırmızı yapar veya kırmızıyla Galatasaray yazar.

Bunun dışında yeni yapılan stadların içinde dış cephesi bizimki kadar kötü olanı yoktur herhalde. Buna çözüm bulunmalı.

Blok halindeki koltukların smetirisi çok kötü. Eksik yerlere koltuk ilave edilerek görsel olarak daha güzel bir hale getirilmeli.

Bunun dışında ısıtma-stad çıkışı-otopark konusu zaten hala rezalet. Dün 1,5 saat otoparka gidebilmek için bekledik, 1 saat de otoparkdan çıkabilmek için. Hertarafından yol geçen bir stadda sanırım bu çözülebilecek bir problem.

Tabi bu olumsuzlukları gördüğünüz eksiklikler başlığı olduğu için yazıyorum. Yoksa stad girişi, konforu, akustiği için söylenecek söz yok.

Geri
Üst Alt