Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Cevap: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Buz gibi stad yahu.Donduk dünkü maçta.Taraftarların maça neden gelmediğini tam anlamıyla anlamış ve hak vermiş bulunuyorum.Ayrıca stadın içinde veya çevresinde yemek yiyebilecek doğru düzgün hiç bir yer yok.geçtiğimiz maçta 3 kişi 3 sandviç + 3 ayrana 40 lira vermek zorunda kalmıştık.buna da mutlaka çözüm üretmeliler.istanbul içinde yaşayanlar için çok büyük problem değil ancak çevre illerden gelenler için (bizim gibiler) büyük bir problem bu.

Kan ter içinde metro dan çıkıp o soğukta stadda olmak resmen ötenazi gibi bir şey.Bunu yaşamamış insanlar çok kızıyor gitmeyen taraftara ben Türkiye'de olucam İstanbul'da olucam staddan çıkmam diyorlar ama cidden sorunları sıkıntıları bilmiyorlar stadda.

Hadi tek tabancı bir ihtimal gittin diyelim ama millet ailesi ile gidemiyor ulaşımda ciddi sıkıntı var şimdi birde Anadolu tarafında ekspres trenlerde kalktı bitti yazada Banliyö trenleri bitecek çok daha büyük sıkıntılar kapıda aslında say say bitmiyor.

Tek diyeceğim kış şartlarında gidecek arkadaşların çok sıkı giyinmeleri ( ki bunu annenizin söylediği gibi demiyorum çok çok ciddi olmalısınız o soğuğu bir şekilde yemek hiç bişeye benzemiyor çok fena çıkıyor sonra) ve ulaşım sırasında sabırlı olmaları gerek.

Ya esasında İstanbul tam bir çile şehri burada yaşamayanlar belki bilmiyordur ama kar yağdığı zaman 7 saatte eve gidebilen insanlar biliyorum adam 7 saat araba kullanıyor düşünün nüfus çok fazla ulaşım sorunu var şehrin genel olarak.

Ya esasında İstanbul tam bir çile şehri burada yaşamayanlar belki bilmiyordur ama kar yağdığı zaman 7 saatte eve gidebilen insanlar biliyorum adam 7 saat araba kullanıyor düşünün nüfus çok fazla ulaşım sorunu var şehrin genel olarak.

gülü seven dikenine katlanır, sahiden yaşamak isterdim ist.'da :D

Ben 16 milyona sahip olan Hollanda'da bile 60 kmlik yol için 5 saat bekledim hafiften kar yağdığı için. Evet İstanbula bir çok kez gittim ve biliyorum çilenizi. Fakat unutmayinki 15 - 20 milyon arası bir nüfusa sahip ve sadece bir sehirden bahs ediyoruz.

Maalesef kolay değil hersey böyle kalabalık bir sehirde. Hep sucu devlette arıyoruz, kendimizde arayan olmuyor nerdeyse.

Dış cephe iğrenç görünüyor, çare bulamadılar.

sivas maçı için 45000 kombineye ek 50000 talep olmuş. yapılırken yeterli görülen kapasite yetmiycek gibi. 80000 kişilik yapılsaymış iyiymiş.

Stadın dışının hala beton halinde olması çok kötü. İçerisi hala soğuk. Küçük şehirlerarası otobüs suyu 2.5 tl. :(

Dışardan bakılınca inşaatı devam ediyor gibi gözükmesi.10 yıl içinde pırıl pırıl bir stat halinen getirilebilir orası

koltuklar sarı kırmızı olmalı bence

benficanın stad çok hoşuma gitti sanki 3 katlı gibi, bi tanede ortada yarım kat olaydı 65-70 bin kişilik olurdu. Ayrıca çatı, ulaşım ve dış cephede olsaydı. yani kıscası olsaydıda olsaydı

Kale arkaları sarı, diğer yerler kırmızı olursa çok güzel olur. Yönetim bu konuyu gündeme almalı.

sivas maçı için 45000 kombineye ek 50000 talep olmuş. yapılırken yeterli görülen kapasite yetmiycek gibi. 80000 kişilik yapılsaymış iyiymiş.

boyle iyi atmosferde fazla bozulmuyor.. onda bilede forumda millet nebicim atmosfer diyor.. 80.000 kisilik stadda.. kiytirik elazig macina.. 40.000 kisi gelcek.. stadta kim kime dum duma olacak..

55.000 tam iyi kapasite..

herkezde gidemesin neyapalim.. 80.000 stad istiyorduk olimpiyati kullanirdik hani..

Valla yıllarca bu stadın yapılmasını bekledik ben bunada şükür diyorum.

Cevap: Re: Yeni Stadımızda Gördüğünüz Eksiklikleri Bize Yazın

Valla yıllarca bu stadın yapılmasını bekledik ben bunada şükür diyorum.

bunada derken ayrica sukur etmeyipte ne yapacagiz ? bu sitad bizim icin bir milad FB bizden 10 yil felan onca boyle bir stada oyunayip avantajlarini yasadi o halde bile bizden buyuk bir basarisi yok yillarca 30 bin kombineler satan her mac 20 bin bilet satan biz olsaydik suanadak bir CL finali oyunamistik en azinden

GALATASARAY yazsın sarı kırmızı siyah

62 bin idealdir bence. Başarı geldikçe stad dolar, seneye nereden baksan her maç 45 bin oynarız, derbiler zaten full.

Geri
Üst Alt