Yeni Teknik Direktörümüz Açıklandı!

Emrah Yıldırım

Moderasyon Ekipler Amiri
Yönetici
Administrator
659ef17b46a04d1dae6a4f8ed8433e66.jpeg

Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısında alınan karara göre, Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı 2015-2016 sezonunun sonuna kadar, kulübümüzde görev yapan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink ile sahaya çıkacaktır.

Sezon sonunda nolacak Allah bilir anca. 3 ay da bir hoca degistirmeye basladik. Hayirlisi..

sezon sonunda hoca moca isterse değişmesin dursunla yanındaki hırsızlar taşlanacak desinler yeter koşa koşa geliriz

Orhan Atik yardımcısı olacakmış Ntvspor'da öyle diyordu Evren

Dursun'un çırpınışları bülent olmayınca okanı getirir bunlar diyordum hayret şaşırttı beni

şinonun performansını arttırıcı bir hamle olur bu tabi şinonun beyni çine gitmemişse

Bülent olmasın da kim olursa olsun..

korkmaz gelmiş geçmiş en kötü hocadır..

Valla saçma yerli adamlara sözleşme gommekten iyidir

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

kulübümüz için hayırlısı olsun.inşallah ilk 5 in içine atarız kendimizi.

selçuk ile sino arasındaki sorunlara bakarsak takımın başına Riekerink in getirilmesi selçuk için bir dezavantaj oluştururmu acaba.Bence tehlikeli bir durum selçuk takımı sabote edebilir.

selçuk ile sino arasındaki sorunlara bakarsak takımın başına Riekerink in getirilmesi selçuk için bir dezavantaj oluştururmu acaba.Bence tehlikeli bir durum selçuk takımı sabote edebilir.

öyle bir şey olursa direk kadro dışı selçuk.emre veya bilal oynar yerine.bu saatten sonra kimsenin nazını çekemeyiz artık.

öyle bir şey olursa direk kadro dışı selçuk.emre veya bilal oynar yerine.bu saatten sonra kimsenin nazını çekemeyiz artık.

arif aga biz zaten nazını çekmiyoruzda baksana adamı kesebilende yok yani nasıl olacak bu iş.

Geri
Üst Alt