Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Yeni teknik direktörümüz Bülent Ünder oldu!

Bülent Ünder gelirse çok iyi hamle olur diyorlardı..En sonunda geldi.

Şunuda söylim Polat demekki seçim kararı almayacak..

Hayırlı olsun ama sonucu meçhul bir yola baş koyduğunu biliyordur umarım. Yeni bir yönetim, yeni bir tercih demektir.

GS TV'de yorum yapiyordu daha dogrusu yapamiyordu :) . Beles felan heralde hevesini alsin diye td olmustur :) .

Bülent Ünder sene sonuna kadar götürür. Sene sonunda yeni yönetim Fatih Terim hariç yeni birini getirir ve köklü bir değişim yaparlar kadroda.

Ibra edilirse, ki bence edilecek, seneye kadar kalir. Erken secim karari felan almaz, eger alacak olsaydi bugünki hamleler yapilmazdi.

ben şu an adnan polatın sadece günü kurtamaya çalıştığına inanıyorum 1 hafta sonrasını bile hesaplayamaz bi durumda şuan bu bence ben ölmedim mesajıydı polat seçime gidecek ve yanında terim kozu olacak bence

Gelecek sezonun planları yapılması için bugün gelecek teknik direktör aynı zamanda önümüzdeki senelerinde teknik direktörü olmalıydı. 8 haftalık bi hoca olmamalıydı. Önümüzdeki sezonun hazırlıklarına herkezden erken başlamamız lazım çünkü. Yoksa ne anladık Haginin bugün gönderilmesinden ? Bülent Ünder kısa vadeli bi hoca olduğuna göre demekki önümüzdeki sezonun hocası büyük ihtimalla Fatih Terim olcak. Yada yabancı başka bi isimle gizliden anlaşılmıştır sezon sonuna kadar takımı dışardan takip edip raporlar hazırlayacaktır, sezon bitmeden takımın başına geçmek istememiştir.

GS TV'de yorum yapiyordu daha dogrusu yapamiyordu :) . Beles felan heralde hevesini alsin diye td olmustur :) .
Ünderi tanıyormusunz...Biraz ayıp olmuyor mu??

Hagiden,Bülentten,Davaladan hocalığı daha iyi biliyor..1-0'dan maç vermezler..1-0 yenikken maçı 2-1'de alırız..Capello,Van Gaal mı gelmesini bekliyordunuz.Zaten sezo sonuna kadar geldiler.Belliki gelecek hoca dışardan çalışmalara başlayacak..Buda en doğrusu..Tugay ve Ünderde içerden çalışmalar yapacak.

Bülent Ünder´in bana teklif gelmedi dedigi dogru mu?

Bulen Underin Terimle arasi iyi degil .Ikinci doneminde kendisini tercih etmemisti.Televizyonlarda ,sagda solda bir arada pek goremezsiniz.Under ,Hakan Unsal,Hakan Sukur gibi cemaate daha yakin bir isim.Not olarak duseyim.

Bulen Underin Terimle arasi iyi degil .Ikinci doneminde kendisini tercih etmemisti.Televizyonlarda ,sagda solda bir arada pek goremezsiniz.Under ,Hakan Unsal,Hakan Sukur gibi cemaate daha yakin bir isim.Not olarak duseyim.

Bir defa çalışmamış olmaları aralarının kötü olduğuna mı işaret?

Benim bildiğim Bülent Ünder en çok güvendiği hocalardan biridir Fatih Terim'in,hatta sağ kolu derlerdi.

O öve öve bi yalamadığımız kalan Luciyi Samsundaken baya üzmüştü Bülent hoca yaptığı hamlelerle 8 hafta için bundan iyisi olamazdı.

Tanımıyosak alay edeceksek önce araştıralım tanıyalım öyle espri yapalım.

Harcamadığımız saygısızlık etmediğimiz futbol adamı kalmadı artık ya.

Ünderi tanıyormusunz...Biraz ayıp olmuyor mu??

Hagiden,Bülentten,Davaladan hocalığı daha iyi biliyor..1-0'dan maç vermezler..1-0 yenikken maçı 2-1'de alırız..Capello,Van Gaal mı gelmesini bekliyordunuz.Zaten sezo sonuna kadar geldiler.Belliki gelecek hoca dışardan çalışmalara başlayacak..Buda en doğrusu..Tugay ve Ünderde içerden çalışmalar yapacak.

Saydiginiz isimler hoca olmadigi icin onlardan daha iyi bilmesi muhim degil . Bosta bir suru hoca var suandan gelse ligin bitmesine 8 hafta kala takimi gorse seneye de ona gore takim kursa mi daha mantikli 10 senedir td olmayan tdlik kariyeri dogru duzgun olmayan ve 6 ay sonra bir daha olmayacak olan eski bir antrenorumuzu mu getirmek daha mantikli ? Kendisi iyi bir adam felan olabilir cok emektar felan da olabilir o kisimlar beni hic ama hic ilglendirmez . Adam yorum yapmayi bilmiyor futbolla ilgili insallah ben haksiz cikayim da super olsun ama biktim artik ben Galatasaray'in eskilerini gormekten baska adammi kalmadi teknik direktorlugu birakmis pasif bir yorumcuyu GS'nin basina getirdiler .

Bir defa çalışmamış olmaları aralarının kötü olduğuna mı işaret?

Benim bildiğim Bülent Ünder en çok güvendiği hocalardan biridir Fatih Terim'in,hatta sağ kolu derlerdi.

Terimin sag kolu Mufit Erkasaptir.Galatasaray.Florentina,Milli takim bu ikili degismez.

bulent underin akli calisir bence

ama ne kadar kaldirabilir bu koltugu bilemiyorum

Ya beyler takımın başına x kişi de geçse birşey değişmeyecek.

Adnan Polat'ın her zaman ki küçük hesapları bunlar.Bülent hoca iyidir, kötüdürü tartışmaya gerek yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt