Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim neden tazminati Aysal oduyor, bugune kadar hangi kulup baskani kovdugu adamin tazminatini kendisi odemis :D

Bu isin gidisati zaten belli ama Lucescu gelirse kesinlikle kisa donemli cozum olur. Bizim kulup olarak gelecege donuk bir plan da yapmamiz lazim. Hep boyle 2 senede bir antrenor degistirirsek surekli basari elde edemeyiz, 2 adim ileri bir adim geri gider geliriz.

Lucescu'nun zaten yasi itibariyle uzun sure olmayacagi belli. Asistan olarak yanina potansiyelli, ileride ondan gorevi devralma ihtimali olabilecek birini bulsunlar getirsinler bari.

Transfer dönemine yanaştıkça Mirza osmanoğlu görünmeye başladı yine... Geçen dönemki gibi gündemde ne varsa onları derleyip yuvarlak cümlelerle bizlere sunuyor.. Büyük ihtimal lucescu demiş zaten birçok kişinin bildiği bir konu Ukraynadaki iç savaşa falan değinmiş.. Sorun Mancininin tazminatıymış.. Allah aşkına şunları forumdan kim yazamazdı ki .. Herkesin bildiği malum problemleri duyum aldım diye cümlelere dökmüş.

Lucescu gelirse ben demiştim olur gelmezse de Mancininin tazminatı çokmuş gönderilememiş der işin içinden sıyrılır.. Gönlümden geçen Lucescunun geleceği yönünde acaba ben de mi bir konu açsam ?

Arkadaşlar Mancini neye kime göre başarısız, Türkiye'deki ortamı bilmiyormuş gibi konuşmayın, TFF, medya, hükümet hepsi bizimle uğraşmadı mı, fbyi şampiyon yaptılar göz göre göre, buna birde takımdaki bazı futbolcuların sabotajı eklenince geldiğimiz durum bu, şampiyon olamadık.

Ama CL de tur atladık, kupada finaldeyiz, ligde ikinciyiz, peki rakiplerimiz? sadece ligde devam eden fb ve bjk.

Şuan kim başarılı Avrupa liglerinde başarıyı şampiyonluk ile ölçüyorsunuz madem, Guardiola, De Boer, Conte, Blanc bunlar başarılıdır, bunlara Ancelotti, Martino, Simeone, Pellegrini, Rodgers'i de ekleyebiliriz.

Peki Keller, Klopp, Ranieri, Mourinho, Wenger, Moyes, Benitez, Mazzari, Seedorf say say bitmez, (bu takımlardaki 2 oyuncunun fiyatıyla bizim takım kurulur)

bu teknik direktörlerle kıyasladığında Mancini' ye halen başarısız diyormusunuz,

Ben Mancini'ye güveniyorum, şuan medyada inanılmaz bir Mancini düşmanlığı var, göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar, maalesef bazı Galatasaraylılar buna çanak tutuyor, yarın öbür gün başka takıma gidip başarılı olursa tek diyeceğiniz bizim takımla uyuşmadı, oraya uyum sağladı olacak, ama sadece 8 ay çalıştığını dikkate almayacaksınız bile.

Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.

Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.

Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.

Sadece yönetimden bilgi almıyor, aynı zamanda Mancini'yi de yakından tanıyor kendisi.

Dedikleriniz çıkarsa tüm forum tükürdüğünü yalar. Hadi inş

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arkadaşlar Mancini neye kime göre başarısız, Türkiye'deki ortamı bilmiyormuş gibi konuşmayın, TFF, medya, hükümet hepsi bizimle uğraşmadı mı, fbyi şampiyon yaptılar göz göre göre, buna birde takımdaki bazı futbolcuların sabotajı eklenince geldiğimiz durum bu, şampiyon olamadık.

Ama CL de tur atladık, kupada finaldeyiz, ligde ikinciyiz, peki rakiplerimiz? sadece ligde devam eden fb ve bjk.

Şuan kim başarılı Avrupa liglerinde başarıyı şampiyonluk ile ölçüyorsunuz madem, Guardiola, De Boer, Conte, Blanc bunlar başarılıdır, bunlara Ancelotti, Martino, Simeone, Pellegrini, Rodgers'i de ekleyebiliriz.

Peki Keller, Klopp, Ranieri, Mourinho, Wenger, Moyes, Benitez, Mazzari, Seedorf say say bitmez, (bu takımlardaki 2 oyuncunun fiyatıyla bizim takım kurulur)

bu teknik direktörlerle kıyasladığında Mancini' ye halen başarısız diyormusunuz,

Ben Mancini'ye güveniyorum, şuan medyada inanılmaz bir Mancini düşmanlığı var, göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar, maalesef bazı Galatasaraylılar buna çanak tutuyor, yarın öbür gün başka takıma gidip başarılı olursa tek diyeceğiniz bizim takımla uyuşmadı, oraya uyum sağladı olacak, ama sadece 8 ay çalıştığını dikkate almayacaksınız bile.

bizim taraftar medya nin oyununa düstü, ayni seyi Lucescu da yaptilar. Gencler bize karsi i.ler gibi oynadi, gören de sanki Sampionlar Ligine girme sansi olacak diyecek... Ligin Yüzde 90i fener icin calisiyor, Fener zaten bir mac daha kaybederse en cok yenilgi alan sampion olan ünvani alacak, demek oluyor ki, onlar da iyi degildi, bizim cogu futbolcumuz 3 deplasman da, adam gibi oynasaydilar, biz de su an 1.ci dik.

Bakiyorum da iki gün evvel adam en iyi 11 ile cikti, hala elestiri var, napsin ? Wesley i sola yakin oynatmak mecbur, Yekta 3 mac kipirdadi, bu mac icine etti. Selcuk ve Burak a alternatif yok, cikarirsin olmaz, oynatirsin olmaz.

Muhtemelen hükümetten baskı var Semih'i sağ bek, Sneijder'i sol kanat oynat diye. Devre arasında da 9 adamı al da hiç oynatma diye CIA baskı yaptı diyorlar. 43 maçın hiç birinde aynı 11 ile çıkmaması da yine bir takım derin baskılar yüzündenmiş.

Ben öyle duydum.

Ya sanki farklı birşey söylemiş adam. Hakan Ünsal trt'de söyledi bunların aynısını. Ukrayna'daki iç savaşın Lucescu'yu tedirgin etmesi de çok önemli duyum gerçekten :redface:

Bir taraflarını kaldırmayın şöyle adamların.

Yahu murhan ne temiz kalpi adamsın.. Geçen dönem de 10 söylediyse 2 tutturdu...Lucescu gelmez demiyor zaten kimse ama adam medyadaki haberleri derlemiş Lucescu büyük ihtimal gelecek demiş..Peki gelmeze ne olacak..Dur söyleyeyim hemen Mirza üstadımız bir sebep ortaya atıp son anda olmadı diyecek..

Yahu murhan ne temiz kalpi adamsın.. Geçen dönem de 10 söylediyse 2 tutturdu...Lucescu gelmez demiyor zaten kimse ama adam medyadaki haberleri derlemiş Lucescu büyük ihtimal gelecek demiş..Peki gelmeze ne olacak..Dur söyleyeyim hemen Mirza üstadımız bir sebep ortaya atıp son anda olmadı diyecek..

Fazla takip etmedim onu ama bakalım. Kesin olan Lucescu ile ilgileniyoruz. Bunu bilmeyen yok.

o zaman bir duyum da benden: seneye büyük ihtimal Semih Kaya takımda kalacak

Burakla yeni sözleşme imzalanacak arkadaşlar. Kahvaltıda başkanlaydim ağzından aldım lafı.

Büyük ihtimalle Drogba seneye kadromuzda olmayacak kaynak sağlam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt