Salih Sahin
10 Numara!
- 3 Aralık 2012
- 11.894
- 4
- 783
Benim anlamadigim neden tazminati Aysal oduyor, bugune kadar hangi kulup baskani kovdugu adamin tazminatini kendisi odemis 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.
Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.
Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.
Arkadaşlar Mancini neye kime göre başarısız, Türkiye'deki ortamı bilmiyormuş gibi konuşmayın, TFF, medya, hükümet hepsi bizimle uğraşmadı mı, fbyi şampiyon yaptılar göz göre göre, buna birde takımdaki bazı futbolcuların sabotajı eklenince geldiğimiz durum bu, şampiyon olamadık.
Ama CL de tur atladık, kupada finaldeyiz, ligde ikinciyiz, peki rakiplerimiz? sadece ligde devam eden fb ve bjk.
Şuan kim başarılı Avrupa liglerinde başarıyı şampiyonluk ile ölçüyorsunuz madem, Guardiola, De Boer, Conte, Blanc bunlar başarılıdır, bunlara Ancelotti, Martino, Simeone, Pellegrini, Rodgers'i de ekleyebiliriz.
Peki Keller, Klopp, Ranieri, Mourinho, Wenger, Moyes, Benitez, Mazzari, Seedorf say say bitmez, (bu takımlardaki 2 oyuncunun fiyatıyla bizim takım kurulur)
bu teknik direktörlerle kıyasladığında Mancini' ye halen başarısız diyormusunuz,
Ben Mancini'ye güveniyorum, şuan medyada inanılmaz bir Mancini düşmanlığı var, göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar, maalesef bazı Galatasaraylılar buna çanak tutuyor, yarın öbür gün başka takıma gidip başarılı olursa tek diyeceğiniz bizim takımla uyuşmadı, oraya uyum sağladı olacak, ama sadece 8 ay çalıştığını dikkate almayacaksınız bile.
Benim anlamadigim neden tazminati Aysal oduyor, bugune kadar hangi kulup baskani kovdugu adamin tazminatini kendisi odemis![]()
Arkadaşlar Mancini neye kime göre başarısız, Türkiye'deki ortamı bilmiyormuş gibi konuşmayın, TFF, medya, hükümet hepsi bizimle uğraşmadı mı, fbyi şampiyon yaptılar göz göre göre, buna birde takımdaki bazı futbolcuların sabotajı eklenince geldiğimiz durum bu, şampiyon olamadık.
Ama CL de tur atladık, kupada finaldeyiz, ligde ikinciyiz, peki rakiplerimiz? sadece ligde devam eden fb ve bjk.
Şuan kim başarılı Avrupa liglerinde başarıyı şampiyonluk ile ölçüyorsunuz madem, Guardiola, De Boer, Conte, Blanc bunlar başarılıdır, bunlara Ancelotti, Martino, Simeone, Pellegrini, Rodgers'i de ekleyebiliriz.
Peki Keller, Klopp, Ranieri, Mourinho, Wenger, Moyes, Benitez, Mazzari, Seedorf say say bitmez, (bu takımlardaki 2 oyuncunun fiyatıyla bizim takım kurulur)
bu teknik direktörlerle kıyasladığında Mancini' ye halen başarısız diyormusunuz,
Ben Mancini'ye güveniyorum, şuan medyada inanılmaz bir Mancini düşmanlığı var, göndermek için ellerinden geleni yapıyorlar, maalesef bazı Galatasaraylılar buna çanak tutuyor, yarın öbür gün başka takıma gidip başarılı olursa tek diyeceğiniz bizim takımla uyuşmadı, oraya uyum sağladı olacak, ama sadece 8 ay çalıştığını dikkate almayacaksınız bile.
Dedikleriniz çıkarsa tüm forum tükürdüğünü yalar. Hadi inş
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Dedikleriniz çıkarsa tüm forum tükürdüğünü yalar. Hadi inş
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yahu murhan ne temiz kalpi adamsın.. Geçen dönem de 10 söylediyse 2 tutturdu...Lucescu gelmez demiyor zaten kimse ama adam medyadaki haberleri derlemiş Lucescu büyük ihtimal gelecek demiş..Peki gelmeze ne olacak..Dur söyleyeyim hemen Mirza üstadımız bir sebep ortaya atıp son anda olmadı diyecek..