Yeni Teknik Direktörümüz Büyük İhtimal Lucescu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adamın söyledikleri muhtemelen doğrudur. zaten Luce geçen hafta balık yemeye gelnmemiştir istanbula heralde :) Mancininin demeçlerinden de, çıkardığı saçma sapan kadrolar sistemlerden vs den de beni kovunda paramı alıp gideyim havası çok belirgin. forumda böyle paylaşımların eksik kalmaması dileğiyle :)

Yok oyuncular sabote etti, yok anadolu takımları bize gelince at gibi oynadılar, yok dünya bize karşı.Yakında taraftarda bulacaksınız suçu.

Mancini sabote eden oyuncuları neden oynatıyor yahu o zaman bana bunu açıklayın.Selçuk u oynatmasa taraftar onu biraz daha sevecek.Takım sahada biraz mücadele etse, biraz daha sağlam bir karakter ortaya koyabilse taraftar onu daha çok sevecek.Ne biliyim bir şeyleri değiştirdiğini görsek, (dizilişi kastetmiyorum) biraz daha seveceğiz ve kalmasını isteyeceğiz, ama yok.

Çıkardığı kadrolar, yaptığı değişiklikler filan hiç birimize umut vermiyor.Adam maç içinde 5 taktik değiştirdi vay be dediğinizi Hikmet Karaman yapsa dalga geçersiniz.

Kalırsa yazın da muhtemelen istediği oyuncular alınmadı diyerek bir seneyi çöpe atacağız.Savunanlar da onu bu şekilde savunacak.

Kaynağınız kimse bunu forum üyelerininde bilmesi gerekiyor. Buna herkesin hakkı var. Yoksa dalga konusu olmadan öteye gitmez bu konu. Delinin biri kuyuya taş attı burdaki kırk akıllı çıkaramıyor.

Kaynaksız konuya yapabileceğim en iyi yorum bu olur.

★SⅢ Tapatalk★

herkezin ne guzel bi kaynagi var..bi benim olmadi be arkadas.

Kaynağınız kimse bunu forum üyelerininde bilmesi gerekiyor. Buna herkesin hakkı var. Yoksa dalga konusu olmadan öteye gitmez bu konu. Delinin biri kuyuya taş attı burdaki kırk akıllı çıkaramıyor.

Kaynaksız konuya yapabileceğim en iyi yorum bu olur.

★SⅢ Tapatalk★

agzina saglik...forumu goren gelip yaziyor. sonrada kanyagim yonetici biliyor diyor.

iyi ozaman kendinde sakla arkadas, bize niye yaziyorsun..gicik oluyorum artik

Kaynağımın bana verdiği bilgiye göre " zartt, zoooortt, zirrriiitt " kaynağım en az Mirza kadar sağlam arkadaşlar kesin bilgidir. Yönetime de kaynağımı bildirdim

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi Sercan Yıldırım, Yiğit Gökoğlan, Salih Dursun tarzı adam eksik alırız Mancini gider, yerine adam gibi bir hoca ve başarılar gelir kaybedilen tazminatın 20 misli kazanılır. Tazminata takılmamak lazım..

Muhtemelen hükümetten baskı var Semih'i sağ bek, Sneijder'i sol kanat oynat diye. Devre arasında da 9 adamı al da hiç oynatma diye CIA baskı yaptı diyorlar. 43 maçın hiç birinde aynı 11 ile çıkmaması da yine bir takım derin baskılar yüzündenmiş.

Ben öyle duydum.

CIA değil MOSSAD baskı yapmış Sneijder'i solda oynatırsan verim alırsın demişler, hatta RTE arayıp Semih'i sağ açık oynatmazsan seni sınırdışı ederiz demiş, oradan Egemen demiş ki bu Bakara çok makara koyverin gitsin zaten bu bazı Galatasaray taraftarı koyun gibidir, medya ne dese inanır demiş.

Nasıl istediğin gibi komik oldu mu muhabbet?

Semih i neden sag bek yapti ? Veysel berbat ötesi oynadigi icin

Wesley niye sol ? Wesley sol degil, sola yakin mecbur oynamak zorunda, yoksa takimda sol kanat futbolcu mu var, yada Hakan Balta gibi yavas adami sol bek mi yapsin.

Mirzanin kaynagi benim arkadaslar saklamaya gerek yok

Maçlarımızı TT Arena'da oynamaya devam edeceğiz, gol attığımızda hep bir ağızdan "gool" diye bağıracağız, susadığımızda su içeceğiz, ayrıca nefes almaya da devam edeceğiz. Kaynağımı herkes biliyor, tekrar burada deklare etmeme gerek yok.

Maçlarımızı TT Arena'da oynamaya devam edeceğiz, gol attığımızda hep bir ağızdan "gool" diye bağıracağız, susadığımızda su içeceğiz, ayrıca nefes almaya da devam edeceğiz. Kaynağımı herkes biliyor, tekrar burada deklare etmeme gerek yok.

Mancini ile yollar ayrılacak. Kendisinin tazminatı var ve bildiğim kadarı ile 3 milyon Euro gibi bir rakam. Bu rakamı biraz daha aşağı çekerek kendisini gönderecekler. Mancini istifa etmiyor, etmez. Bu adam zaten tazminat delisidir.

Lucescu ile büyük ölçüde anlaşıldı, İstanbul'a gelmesi tesadüf değildir. Ukrayna'daki iç savaş kendisini ve eşini tedirgin ediyor.

Dipnot: Başlığı açmadan izin alınıp alınmayacağı hakkında bilgim yok.

asdfgkll geldi yine Mr. Duyumcu. :ka23::ka23::ka23:

Nani nerde?

Farfan nerde?

:asd:

Benim kaynam baskan

Whatsap de ara sira yazasiriz

* LG G2 Tapatalk *

Benim kaynağıma göre de Luce gelebilirmiş. Ama öncelikle Mancini'nin gitmesi lazım ama bu adam gitmeye de bilirmiş, Luce'de gelmeye bilirmiş.

[attachment=9852:kaynak.jpg]

Ekli dosyalar

• kaynak.webp
    kaynak.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 227
Bence kimse haber kaynağını söylemek zorunda değildir. Şayet haber dogru çıkarsa bu durum haberi veren kişiye itibar kazandırır, sonraki haberleri takip edilir, her şey yolunda gidiyorsa efsane olur.

Palavra çıkıyorsa zaten millet ona neresiyle güleceğini bilir.

Tazminat 3 milyon olsa şimdiye 50 kere gönderilmişti. Komik olmayın Allah aşkına.

Muhtemelen hükümetten baskı var Semih'i sağ bek, Sneijder'i sol kanat oynat diye. Devre arasında da 9 adamı al da hiç oynatma diye CIA baskı yaptı diyorlar. 43 maçın hiç birinde aynı 11 ile çıkmaması da yine bir takım derin baskılar yüzündenmiş.

Ben öyle duydum.

Valla semih haftalardır kendi bölgesinde oynadığı halde ben kendisinde bir şey göremedim. Kaybettiğimiz son maçlarda hele 2sinde başrol oyuncusudur. Her maç banko 1 asistlik pozisyonu var tabi ki ters kaleye. Buradan gitmek çok saçma. Bence yerliler neden oynamıyor diye oturup tartışmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt