Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

bu adam gelse ne gzel olur yaw...

gelsin tabikide başka ne bekleriz biz

insallah rijkaard gelir, adam hücum futbolu oynatmasini seviyor ;))

birde yaninda HOIJDOONKda gelirse oooofffff

1-TEK.DİREKTÖR FRANK RİJKAARD

2-BİLİCA

3-APPİAH

4-HALİL ALTINTOP

5-AURELİO

UFo gören mASUM F5 Lİ KİMİLERİ HAYAL KURUYO KİMİLERİ ORTADA :d:d

NOT : fenerin sitesinde çıkmış rijkard gelcek die bu da yorumları

Tam isabet olmuş.Yönetimi tebrik etmek lazım.Tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun.

Bu arada galatasaray sitesi cokuyor XD

Çökmüyor... :D

Sadece yoğunluk nedenile geç açılıyor. Türkiyede bide net yavaşlığı söz konusu olunca site açılmamaktan beter oluyor...

Site serveri sağlam eğer o site çökerse bende bikini giyerim :p

Yeni teknik direktörümüz Frank Rijkaard bugün 17:30 sularında İstanbul’da olacaktır.

Kendisini karşılamak ve "Hoşgeldin" demek için saat 17:00’da İstanbul Atatürk Havaalanı

Dış Hatlar Terminali’nde toplanıyoruz.

Herkesi bekliyoruz.

ULTRASLAN

yaw Allah askiniza adama saldirmayin, bogulma tehlikesi gecirtmeyin..sevincinizi gostermek icin omzunuza almaniza veya opmenize veya orasina burasina saldirmaniza gerek yok...sonra yurtdisinda yasayan benim gibi adamlar bu durumu arkadaslarina aciklamakta oldukca zorlaniyorlar...:)

Dün gece çeşitli başlıklardada demişdim,yönetim bizi uyutuyor shuster muster hikaye demişdim hatta pazartesi salı bu iş belli olur demişdim yönetim ondada beni yanıltı.

Hayırlı olsun klübümüze öncelikle ama reijkardın işi zor,barça gibi hazır bir klübe gelmiyor,problemleri olan gelecekden yana büyük umutları olan bir klübe geliyor ayrıca elimizde messi ve ronaldinho gibi süperstarlarda yok dolayısı ile reijkard için çok güzel bir başlangıç olabilir bu.Gelecek transferlerde ben van nisteltooy ismini ön plana alabilirim şimdi,bu transfer gerçekleşebilir.Yönetim tüm camiayı ve basını uyutup co,shuster ve terim diyerekten güzel hedef şaşırttı,yönetimin bu anlamda kutlamak lazım,hiç kimsenin aklında olmayan ve flaş olacak bir transfer oldu.Bu anlamda yönetimi yerden yere vuranlarda sanırım yönetim bazındaki ciddiyedi kavramışlardır.Geçen yılki skandalları yaşamak istemeyeceklerdir ayrıca reijkard gibi bir isimle her oyunucu çalışmak ister kim bilir belki lincoln efendi adam olur diyeceğim ama onun başına maradona gelse adam olmaz büyük ihtimallede reijkard istemez.

Şimdi transfere bakacağız elbette ancak bu reijkard transferinin 1-2 haftalık iş olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,beliki bülent hoca geldiğinden beri bu çalışma yürütülüyordu çünki çok çok zor bir transfer bu dolayısı ile 16 temmuzda olacak avrupa kupası maçlarından önce klübü ve takımı tanıma konusunda reijkardın bilgi aldığına inanıyorum zaten yönetim en kritik zamanda doğru hamleyi yaptı ve zaman harcama olayına girmeden teknik direktör olayını bitirdi,istediğimizde buydu zaten.

Şimdi çok büyük havalara girmeden reijkardın bize verebilceklerine bakmak,gelecek oyuncuları değerlendirmek ve mantıklı değerlendirmeler yaparak önümüzdeki sezona bakmak gereklidir.Reijkard galatasaraya çok büyük hava getirdiği kesin,şimdi önümüze ve rakiplerimizin durumuna bakmalı ,özellikle gidecek ve gelecek oyuncular anlamında nelerin olacağına iyi analiz etmeliyiz...

Klübümüze,camiamıza ve taraftarımıza hayırlı,uğurlu olsun umarım bizi utandırmaz frank reijkard..

malesefki istanbulda değilim şansa bak yaaa :S:S karşılamaya gidemeyeceğim bu yüzden off:S

yaw Allah askiniza adama saldirmayin, bogulma tehlikesi gecirtmeyin..sevincinizi gostermek icin omzunuza almaniza veya opmenize veya orasina burasina saldirmaniza gerek yok...sonra yurtdisinda yasayan benim gibi adamlar bu durumu arkadaslarina aciklamakta oldukca zorlaniyorlar...:)

Ne güzel işte.:DDokunmadık yeri kalmaz.:)

işte bu kadar.. Helal yönetim ..

Aynen katiliyorum sana! Zor oluyor aciklamasi, tabi adamin o anda sasirmasi, yüz ifadeside inanilmaz :D

keşke biz alsaydık‚ gizli gizli gs nin maçlarına gidebilirm vala..

antu.com

:D:D

uA Rijkaard'ı karşılayacakmış. Yandı Rijkaard kesin ürkecek :D

meriç babacan nerde ya O rijkard gelirse menajeri olacaktı onun :D

Dün ihtimalleri Co ile Rijkarda kadar indirmiştim. Ama ne yalan söyleyim Rijkardı getirebileceğimize inanmadığım için Coya sarılmıştım. Rijkard geldi ve sadece oha diyorum naptın be yönetim tüm Türkiyenin ağzına mertek tıkadın! :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt