Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard
Dün gece çeşitli başlıklardada demişdim,yönetim bizi uyutuyor shuster muster hikaye demişdim hatta pazartesi salı bu iş belli olur demişdim yönetim ondada beni yanıltı.
Hayırlı olsun klübümüze öncelikle ama reijkardın işi zor,barça gibi hazır bir klübe gelmiyor,problemleri olan gelecekden yana büyük umutları olan bir klübe geliyor ayrıca elimizde messi ve ronaldinho gibi süperstarlarda yok dolayısı ile reijkard için çok güzel bir başlangıç olabilir bu.Gelecek transferlerde ben van nisteltooy ismini ön plana alabilirim şimdi,bu transfer gerçekleşebilir.Yönetim tüm camiayı ve basını uyutup co,shuster ve terim diyerekten güzel hedef şaşırttı,yönetimin bu anlamda kutlamak lazım,hiç kimsenin aklında olmayan ve flaş olacak bir transfer oldu.Bu anlamda yönetimi yerden yere vuranlarda sanırım yönetim bazındaki ciddiyedi kavramışlardır.Geçen yılki skandalları yaşamak istemeyeceklerdir ayrıca reijkard gibi bir isimle her oyunucu çalışmak ister kim bilir belki lincoln efendi adam olur diyeceğim ama onun başına maradona gelse adam olmaz büyük ihtimallede reijkard istemez.
Şimdi transfere bakacağız elbette ancak bu reijkard transferinin 1-2 haftalık iş olduğunu kesinlikle düşünmüyorum,beliki bülent hoca geldiğinden beri bu çalışma yürütülüyordu çünki çok çok zor bir transfer bu dolayısı ile 16 temmuzda olacak avrupa kupası maçlarından önce klübü ve takımı tanıma konusunda reijkardın bilgi aldığına inanıyorum zaten yönetim en kritik zamanda doğru hamleyi yaptı ve zaman harcama olayına girmeden teknik direktör olayını bitirdi,istediğimizde buydu zaten.
Şimdi çok büyük havalara girmeden reijkardın bize verebilceklerine bakmak,gelecek oyuncuları değerlendirmek ve mantıklı değerlendirmeler yaparak önümüzdeki sezona bakmak gereklidir.Reijkard galatasaraya çok büyük hava getirdiği kesin,şimdi önümüze ve rakiplerimizin durumuna bakmalı ,özellikle gidecek ve gelecek oyuncular anlamında nelerin olacağına iyi analiz etmeliyiz...
Klübümüze,camiamıza ve taraftarımıza hayırlı,uğurlu olsun umarım bizi utandırmaz frank reijkard..