Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard
Mahmut Bey;
Sizin gibi olgun insanları okumak büyük keyif.Duruşunuz bile başka bir asil.
Teşekkürler.
Çok teşekkürler hocam iltifatlarınız için,sonuçda klübümüzün hayrına olabilecek fikirlerimiz önemli,bu teknik direktör krizi bizi birbirimize düşürecek kadar stres yaratmışdı,hatırlarsanız 2 güne kadar büyük transfer geliyor haberleri vardı.Biz senelerden beri bir takım medyanın ve azize başkanın "parası yok transfer edemezler" pohpohlamalarına boyun eğdik,yönetim yapamaz dedik,demekki bazı şeyler değişiyor.Burda önemli olan yönetimin reijkardı getirmesi vs değil benim için,benim için önemli olan taraftarın aklındaki bazı karanlık noktaları aydınlatıp gelecek yönünden fikirlerimizi değiştirme anlamında adım atmaları idi.Biz özellikle bu geçtiğimiz sezon o kadar bölündükki her anlamda toparlayıcı bir unsuru yönetimin bulması gerekiyordu.Ben terim olabilir düşüncesindeydim ama şimdi bakıyorumda reijkard ismi elbetteki kimsenin itiraz etmeyeceği bir insan dolayısı ile bu yönden meşur söz "amansız ol" terimini yönetimin bize aşılaması gerekiyordu,buda oldu o yönden bir Galatasaray taraftarı olarak çok mutluyum.
Şimdi bakıyorumda üyeden çok ziyaretçi akını var bu başlığa.(136 Kayıtlı üye ve 215 Misafir) Galatasarayın büyüklüğü işte budur,ben yönetimimize her yöneden güveniyordum ve bu güveni yönetimimiz boşa çıkarmadı çünki biliyorlarki bu sezon onlar için son bir fırsat.Adnan polat şayet yine skibbe tarzı bir teknik adam getirseydi işler dahada karışacakdı,bakın trabzonun haline işte çok büyük bir örnekdir.
Artık yönetim bazında "bunu alamazlar" yönündeki düşünceleri atmamız gerekiyor çünki reijkard gibi bir adamı getirdiyseniz çok büyük iş başarmışsınız demekdir.Bir kere bu reijkard johan cryuff 'dan icazet almadan oraya buraya gitmez,tutunki reijkardın yardımcısıda efsane 74 kadrosnundan haykenss ise cruyff'un icazeti olmadan reijkard gelmezdi demekki o anlamdada ciddi lobi kurmuş Galatasaray.Ayrıca reijkardın gelişi ile öyle boş transferler olmayacakdır benim görüşüm.Ardası ,toplalı ve serveti bu saatten sonra Galatasaray bırakmaz ayrıca bu oyuncularından reijkard ile çalışma şansını tepeceklerini sanmıyorum.Güzel bir hava getirdi yönetim bu yandan çok mutluyum.
Önemli olan klübümüzün başarısı ve birlik-beraberliğidir.Biz kendi nacizhane fikirlerimizi usülünce paylaşmaya çalışırız ama görüyorumki temel düşüncelerimiz aynı buda ayrı bir güzellik zaten..
İsimlerdeki düşüncelerimiz ayrı olabilir ama Galatasaray sevgimiz her daim birdir..