Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Sabah sanki içime doğdu ya..

İnanmıyorum..

Harika olmuş. Hatta mükemmel.. Kim hangi hocayı getirebilirmiş gördük...:D

Gundeme bomba gibi dustukkkkkkkkkk

Galatasaray yeni bi defans oyuncusunun peşinde ..

Dünyaca ünlü

Çok yatarak kayarak müdahale yapar.

------ / -------

BCDYZİ 3 sessiz 1 sesli harf.

Hepsi blogumda..

Hey allahım!

tövbe tövbe şimdi bütün sezon bu tiplerle uğraşırız

Galatasaray yeni bi defans oyuncusunun peşinde ..

Dünyaca ünlü

Çok yatarak kayarak müdahale yapar.

------ / -------

BCDYZİ 3 sessiz 1 sesli harf.

Hepsi blogumda..

Hey allahım!

Ha bide sakalları var.

Kim acaba..

bütün dünya bizi konuşuyor arkadaşlar farkınızdasınız dimi

Yalnız m.ş ne dediyse tam tersi oldu, Real Madrid patentli hoca dendi Barça patentli hoca geldi süper oldu süper, benim adıma da karşılamaya gidin renktaşlar!

Mustafa link yasaktır.

Beyler Resmi Site Ne durumda :D

Meriç adındaki arkadaş aklı sıra bana gönderme yapıyorda oturduğu yerden konuşmak kolay tabii..

Adama isim verdim, yer verdim hala laf söylüyor :-)

Meriç ben sana gayet düzgün bir mesaj attım, senin yanıldığına dair..

Hatta mevkilerini bile söyledim sen hala gelmiş bize şu lazım bu lazım diyorsun..

Kısacası susman için bir çok neden var.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma..

Yazdıklarım çıktıktan sonra forumda kaçacak yer ara..

--

Ayrıca laf atıyorsunda gir bak blogta neler yazıyor, neler yazmıyor.

Foruma yazdıklarım ile bloga girdiklerim arasında dağlar kadar fark var.

Atıp tutma yani..

İşkembeden sallama güzel kardeşim.. ;-)

Artık Galatasaray'ın maçlarını yabancı basında yakından takip eder..:D

adnan polat bombayı türkiye ye degil dünyanınn dibine koydu halen inanamıyorum..

Frank Rijkaard. Eleyebilseydi Galatasaray 1989’da Hagili Steaua Bükreş’i yarı finalde, final maçında karşılaşacaktı sarı kırmızı formayla ilk kez.

Kısmet bugüneymiş. Birkaç saat sonra havalimanına inecek Rijkaard Galatasaray yöneticileriyle.

Meraklısına birkaç not. Rijkaard Galatasaray’ı uzun süreden beri izliyordu. Takım hakkında inanılmaz bilgiye sahip. İlk görüşmede takımın futbolcularını bir çırpıda saydı yöneticilere. Lincoln’ü de biliyor ve tanıyor. Onun hakkındaki kararı kendisi verecek.

Rijkaard’ın alacağı ücret Houllier’den pahalı değil. Ancak onu bugüne kadar gündeme gelen üç teknik direktörden (Bernd Schuster, Gérard Houllier, Juande Ramos) ayıran temel bir farkı var. O da şu: Galatasaray’ın inanılmaz cüzi transfer bütçesini tamamen kabul etti.

Neyi gösterir bu? Her şeyden önce Galatasaray’ı çok istediğini. Başarılı olmak için başka generallere ihtiyacı olmadığını, gerek duymadığını. (Bir kerteriz noktası olması için Juande Ramos’un transfer bütçeniz ne kadar diye sorduğunda Adnan Polat’tan duyduğu “5-10 milyon dolar” lafından sonra masadan kalktığını aklımızda tutalım.) Elbette Galatasaray’a generaller de gelecek bu sezon. Ama bu ayrı konu.

Franklin Edmundo Rijkaard tartışmasız Galatasaray tarihinin en büyük transferidir. Bugüne kadar gerek futbolculuğu, gerek çalıştırıcılığı döneminde onun kadar kupa kaldırmış kimse bırakalım Florya’ya, Türkiye’ye adımını atmadı.

O Galatasaray tarihinin ilk Hollandalısı. O Galatasaray tarihinin ilk La Liga patentli hocası. O Galatasaray tarihinin CL kupasını kazanmış ilk teknik direktörü. O Galatasaray tarihinin en lekesiz melezi.

Kaldığımız yerden devam edelim. “Hazır mısınız çocuklar futbol oynamaya. Ben hazırım. Dünya hazır.”

Bu blogu bu kadar savunduğuna göre bu blog sizin.

Yeterince tıklanma sayısına ulaştığınızı düşünüyorum.

Bravo.

Meriç adındaki arkadaş aklı sıra bana gönderme yapıyorda oturduğu yerden konuşmak kolay tabii ki..

Meriç ben sana gayet düzgün bir mesaj attım, senin yanıldığına dair..

Hatta mevkilerini bile söyledim sen hala gelmiş bize şu lazım bu lazım diyorsun..

Kısacası susman için bir çok neden var.

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma..

Yazdıklarım çıktıktan sonra forumda kaçacak yer ara..

Rijkaard Galatasaray'ın aradığı kan diyebiliriz. Hücum futbolunu seven ve sisteminden asla şaşmayan bir yapısı var. Sakin görüntüsünün altında aslında bir dev saklıyor. Barcelona'da çalışırken yedek kulübesini nasıl parçaladığını biliyoruz. Rijkaard genç yaşında teknik direktör olarak büyük işler başarmıştır. Eleştirildiği nokta Barcelona iyi gidiyorken Eto'o sorunsalı ve Ronaldinho ile yaşadığı gerginlik olmuştu. Kriz yönetimini beceremediği söyleniyor. Ama o Ronaldinho'nun da şimdi halini izliyoruz. Galatasaray'ın da yapısı ona son derece uyduğundan burada da önemli işler başaracaktır. Arda Turan gibi süper yıldız adaylarımız için Rijkaard mükemmel seçim oldu. Ayrıca Galatasaray'ı inanılmaz transferlerde bekliyor diyebiliriz. Bu hocayı getiren mutlaka transfer bütçesi konusunda da anlaşmıştır. Kolay gelmezdi yoksa Rijkaard. Co dedik, Ramos dedik, Schuster dedik ama beklemediğimiz ve şahsen benim çok istediğim bir teknik direktörle anlaştık. Galatasaray bu seçimle vizyonunu ortaya koymuştur. Hep diyoruz 2010 Adnan Polat'ın yeniden başkan mı kalacak yoksa kalmayacak mı belirleneceği yıl. Bu yüzdne böyle yatırımlar, sükse transferler yapmak zorundaydı.

Geçen sezon aklımız neredeydi acaba. Rijkaard hamlesi neden önce yapılmadı anlamış değilim. Bu kadar kolay lig şampiyonluğu ve Avrupa Ligi elimizden akçtı. Rijkaard'la beraber futbolda yeniden yapılanmada başlayacak. Adnan Sezgin bazı işlerden elini ayağını çekecek. Bütün Galatasaray'lıların istediği ortam oluşacak. Güzel futbolun yanında önemli başarılar kazanmamızı bekliyorum. Avrupa Ligi'ne katılacağız orada hedeflerimiz büyük olmalı. Ayrıca sezon erken açılacağı için teknik direktörü olayınıda çabuk halleden yönetime teşekkürlerimi sunuyor tekrar Galatasaray'ımıza hayırlı olur diyorum.

harbi dünya konusuyor herkesi suratına patladı :D:D:D

Konuyu Toplam 352 Üye okuyor. (144 Kayıtlı üye ve 208 Misafir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt