Sinan Arslan
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2008
- 24.750
- 158
- 1.463
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard
Büyük sürpriz gerçekten...
Büyük sürpriz gerçekten...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
500 olcak 500![]()
Bir bilgi Rijkaard'ın yardımcısı Johan Neeskens Hiddink ile calışmış‚ Barçada calısmıs baslı basına bir teknik direktör.Bu iki beyinin bize neler verebileceğini düşünebiliyormusunuz ?![]()
Daumun kariyerinde de şampiyonlar ligi finali var hem de stutgart ile.. uefa finalide var leverkuzen ile.. Bunları daum ile kıyaslıyanlara yazıyorum. Benim görüşüm hemen başarılı olamaz. Ama belli olmaz zico da kariyersiz geldi başarılı oldu yani istisnaları var. Ancak rijkaard geldi uçuyoruz demek yanlış diyorum ki artı yönlerinide yazdım ben kendi görüşümü sundum ve sebeplerini yazdım başarılı olamaz yazıp gitmedim
Caresizlik.....![]()
Laf yapmayacaksın o zaman..
Bilmeden konuşmak çok kolay..
Veya atıp tutmak..
Al sana doğrudan isim verdim, ara konuş..
(Tabii oralara kadar ulaşabilirsen..)
barcelona resmi sitesine bile haber koymuslar![]()
https://www.fcbarcelona.com/web/catala/noticies/futbol/temporada08-09/06/n090605105387.html
Laf yapan sensin yahuAtan da sensin.. Yok defansif ortasahanın Pace'si 19 olan 1.78 boyunda dinine bağlı , evi arabası olan bi yıldız gelecek.
Kim bu kim? Bunu söylemezsen bunun adı atmaktır. Git Antarktika'da bile sana 'atma yahu' derler.
O yüzden atıyosun. Galatasaray'ın Kewell - Baros ayarında bi transfer yapacağı zaten açık. Bilinen bişeyi güzel kılıf uydurup, milleti galeyana getiriyorsun. Yaptığın bu.
Ben sadece şeyden korkarım. Eğer kulübü Hollandalılarla dolduruğ herhangi bir kayırma ortamı yaratılırsa kazan gibi fokurdarız. Umarım herkese eşit mesafeli davranılır. Bir de Türkiye Ligi anlamında diğer iki rakibimizin hocaları Türkiye ligini iyi biliyorlar. Rijkaard bilmiyor. Yanlarında yardımcı bir Türk antrenör olmazsa Türkiye ligindeki maçlarda sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Umarım bu sıkıntıların önüne geçecek kararları almışlardır.
Ben sadece şeyden korkarım. Eğer kulübü Hollandalılarla dolduruğ herhangi bir kayırma ortamı yaratılırsa kazan gibi fokurdarız. Umarım herkese eşit mesafeli davranılır. Bir de Türkiye Ligi anlamında diğer iki rakibimizin hocaları Türkiye ligini iyi biliyorlar. Rijkaard bilmiyor. Yanlarında yardımcı bir Türk antrenör olmazsa Türkiye ligindeki maçlarda sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Umarım bu sıkıntıların önüne geçecek kararları almışlardır.
saat kaçta havaalanında olacak rijkaard ?
Saat kaçta havaalanında olacak Rijkaard ?