Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Büyük sürpriz gerçekten...

Bir bilgi Rijkaard'ın yardımcısı Johan Neeskens Hiddink ile calışmış‚ Barçada calısmıs baslı basına bir teknik direktör.Bu iki beyinin bize neler verebileceğini düşünebiliyormusunuz ? :)

bence Rijkaard'ın gelişi kadar önemli bi hamle bu zaten.süksenin kralını yaptık çok şükür :)

Daumun kariyerinde de şampiyonlar ligi finali var hem de stutgart ile.. uefa finalide var leverkuzen ile.. Bunları daum ile kıyaslıyanlara yazıyorum. Benim görüşüm hemen başarılı olamaz. Ama belli olmaz zico da kariyersiz geldi başarılı oldu yani istisnaları var. Ancak rijkaard geldi uçuyoruz demek yanlış diyorum ki artı yönlerinide yazdım ben kendi görüşümü sundum ve sebeplerini yazdım başarılı olamaz yazıp gitmedim

Caresizlik.....:D

Can Angutlardan aldığın metini alıntı yap. Karışık oluyor çünkü. QUOTE yazar.

Laf yapmayacaksın o zaman..

Bilmeden konuşmak çok kolay..

Veya atıp tutmak..

Al sana doğrudan isim verdim, ara konuş..

(Tabii oralara kadar ulaşabilirsen..)

Laf yapan sensin yahu :D Atan da sensin.. Yok defansif ortasahanın Pace'si 19 olan 1.78 boyunda dinine bağlı , evi arabası olan bi yıldız gelecek.

Kim bu kim? Bunu söylemezsen bunun adı atmaktır. Git Antarktika'da bile sana 'atma yahu' derler.

O yüzden atıyosun. Galatasaray'ın Kewell - Baros ayarında bi transfer yapacağı zaten açık. Bilinen bişeyi güzel kılıf uydurup, milleti galeyana getiriyorsun. Yaptığın bu.

Ben sadece şeyden korkarım. Eğer kulübü Hollandalılarla dolduruğ herhangi bir kayırma ortamı yaratılırsa kazan gibi fokurdarız. Umarım herkese eşit mesafeli davranılır. Bir de Türkiye Ligi anlamında diğer iki rakibimizin hocaları Türkiye ligini iyi biliyorlar. Rijkaard bilmiyor. Yanlarında yardımcı bir Türk antrenör olmazsa Türkiye ligindeki maçlarda sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Umarım bu sıkıntıların önüne geçecek kararları almışlardır.

Normal transfer bütçemiz 10 milyon euro falandır. Bence m.topal ve lincoln ü satacak yönetim ve toplamda 15 milyon elde ederse ancak 25-30 milyonlara ulaşılabilir. Biraz makul olmak lazım zaten rijkaard geldi,sağlık ekibi, kondüsyonerler geldi, bunlar hep büyük masraf. Ama dediğim iş yapılıp topalın parasına emana alınır van der vaart da bir şekilde kiralanabilirse süper olur. Yönetimin yaptıklarını düşündükçe imkansız diyemiyorum...

@Meriç ve Barış;

Renktaşlar lütfen bu bereketli günde gereksiz polemiklere girmeyelim. Herkesin kendince bildiği birşeyler var demek ki. Yoksa kimse boşuna konuşmaz.

Çok rica edeceğim sizlerden.
Laf yapan sensin yahu :D Atan da sensin.. Yok defansif ortasahanın Pace'si 19 olan 1.78 boyunda dinine bağlı , evi arabası olan bi yıldız gelecek.

Kim bu kim? Bunu söylemezsen bunun adı atmaktır. Git Antarktika'da bile sana 'atma yahu' derler.

O yüzden atıyosun. Galatasaray'ın Kewell - Baros ayarında bi transfer yapacağı zaten açık. Bilinen bişeyi güzel kılıf uydurup, milleti galeyana getiriyorsun. Yaptığın bu.

Meriç ;

Kewell ve Baros ayarında bir oyuncu gelecek dedim.

Emana tipinde bir oyuncu Kewell veya Baros ayarında değil ;)

Kısacası gerçekten yıldız bir oyuncu gelecek..

Neyse Meriç sen senaryo yazıp kurmaya devam et, arayabilirsen o kişileri..

Öğrenirsin tabii o kadar öğrenebilirsen :-)

Sen FM oyna güzel kardeşim..

Evi arabayı falan orada verirsin oyunculara ;-)

PA 19, CA 19 olan oyuncular alırsın falan..

Ohh mis işte ne gerek var senin forumda durmana..

Git hangi admine yalanıyorsan yalan =)

Ben sadece şeyden korkarım. Eğer kulübü Hollandalılarla dolduruğ herhangi bir kayırma ortamı yaratılırsa kazan gibi fokurdarız. Umarım herkese eşit mesafeli davranılır. Bir de Türkiye Ligi anlamında diğer iki rakibimizin hocaları Türkiye ligini iyi biliyorlar. Rijkaard bilmiyor. Yanlarında yardımcı bir Türk antrenör olmazsa Türkiye ligindeki maçlarda sıkıntı yaşarız diye düşünüyorum. Umarım bu sıkıntıların önüne geçecek kararları almışlardır.

Ama lig artık Daum donemindeki gibi degil.Artık son sıradaki takımlar bile buyukleri yenmek icin oynuyorlar.

Bugün 1 nisan felan değil dimi..? :D

İnanamıyorum Müthiş..

Kesinlikle çok doğru bir nokta abi,fakat böyle ünlü hocalar yanlarında çalışacakları kendi belirler bakalım umarım anlaşırlar o konuda...

cevat hoca gibi bir antrenörümüz var;) sıkıntı olmaz diyorum...:ka19:

Saat kaçta havaalanında olacak Rijkaard ?

ultraslan.com dan alıntı

Yeni teknik direktörümüz Frank Rijkaard bugün 17:30 sularında İstanbul’da olacaktır.

Kendisini karşılamak ve "Hoşgeldin" demek için saat 17:00’da İstanbul Atatürk Havaalanı

Dış Hatlar Terminali’nde toplanıyoruz.

Herkesi bekliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt