Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Bence Rijkaard'ın yapacağı en önemli işlerden biri Arda'yı bir Iniesta'ya dönüştürmek olabilir. Ama nerede kaldı Rijkaard'ın Iniesta gibi bir adama ihtiyacı var. Onu da kendi içimizden yaratacaktır. Iniesta olmaya en yatkın adam Arda olduğuna göre Arda'da çok daha farklı gelişmeler görebiliriz.

En büyük hayalim. Yemin ederim 3 yıldır söylüyorum ilk çıktığındada söyledim, ardayı ortada kullansak süper olur diye. Ama benim yegane örneğim Fabregas tu o zamanlar iniesta bu kadar popüler değildi:)

Bu arada;

Atilla abi 4-3-3 niye oynayamayız sence? Uygun bir kadro var elde. Ama orta sahaya iki yönlü bir eleman daha almak şart şöyle ki;

-------------------m.topal

--------------Barış---------Emana(Örneğin)

----------Arda---------------Kewell(Lincoln)

-------------------Baros-------------------

olmaz mı?

Vay be..

Helal olsun bizim Yönetimee.. En sonunda adam gibi bi Antrenör getirdiler..

hayatta inanmazdim böyle bi is basaracaklarini.. böyle devam yönetim :)

Deco ile Nistelrooy'u getiriyormuş birde

Aziz Üstel Rijkaard'ı bildi galiba.Geriye Aurelio ve Nisterooy kaldı.

beyler şöyle bir göz gezdirdim ancak ücretini göremedim ? bilen var mı?

Konu neden sabit ten aşağıya alındı???

----------------------leo franco-----------------

uğur------------ufalushi------------servet--------balta

ayhan-----------------topal---------------arda

baros-----------------oliverra---------------kewell

Aydın'ı da unutmayalım Atilla Abi;)

Ne ettin Mustafacım :) Aydın Iniesta'nın I'sı olamaz. Neden diye sorarsan Aydın hızıyla adam geçse bile pas yüzdesi çok kötü olmakla birlikte final paslarını rezalet yapan bir gencimiz. Iniesta'yı Iniesta yapan en büyük etkenlerden biri zaten final paslarının ve iyi top kullanmanın üstünlüğü :)

Bir de Aydın Iniesta kadar sürekli koşamaz ve rakibi ısıramaz..

Haberi resmi sitede gördüm ...!!! OMG :D:m26:

Bu transferlere Galatasaray'ımız Çapını göstermiştir ..

ÇApsızlara Kapak olsun .. Kokain FOREVER :m26: :D

4-3-3 dediğimiz sistemde ortadaki üçlü inanılmaz önemli. Hem çok iyi koşmaları lazım hem de çok iyi pas yapmaları. İlerideki üçlünün de rakibi yırtan, güçlü ve iyi top kullanan isimler olması lazım. Sağ ve sol beklerin de iyi çalışması şart. Çünkü orta sahadaki üçlüyü özellikle besleyecek adamlar bunlar. Yani orta saha ve ileri uçtaki oyuncular gerçekten koşan adamlar olup topu kullanma yüzdeleri iyi olan elemanlardır. Manu ve Barca'daki diziliş ve oyunculardan gerekli çıkarımları çıkarabilirsiniz. Ona göre kıyas yapabilirsiniz.

Kimler alınabilir sence? Hakikaten merak ettim çünkü elimizdeki futbolcular iyi gibi geldi bana. Anlattığın tarife uygun Tr den mehmet topuz vardı beşiktaş aldı. O tarz adamları bulmak çok zor. Özer hurmacı da oyunun hücum yönünü oynamayı seven adam. Hamit altıntop olabilir belki ama o da büyük külfet zor transfer tabii

aydın umursamaz bir oyuncu. en büyük eksikliği bu. tuncay gibi arda gibi maça tutunamıyor.

Aydın rıdvan dilmen'in pas atamayan jenerasyonu zaten pas atmayıda bilse ve kendını geliştirse 30milyon euro'ya satarız birilerine :)ama işte herkes arda degil :)

radyospor u dinleyin osman şenher konuşuyo

Aydın'ın tarzını Bojan'a benzetiyorum,eğer Rijkaard bile Aydın'ı geliştiremezse bu çocuktan bir halt olmayacağının resmidir!

Marca gazetesinde bir okuyucunun yorumu: A partir de hoy, mi primer equipo es el Barça, y mi segundo equipo es el Galatasaray. Espero que algún día vuelvas a ese lugar del que nunca te debiste ir. Mucha suerte Frank.

Yani diyor ki bugünden itibaren birinci takimim Barcelona ikinci takimim Galatasaray, bizi su an biz yapan kendisidir.

Not: Alıntıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt