Yücel Yıldız
Sarı Üye
- 28 Mayıs 2009
- 83
- 0
- 1.286
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard
ntvpsor yayınlar merak etmeyin
ntvpsor yayınlar merak etmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Van Der Vaart veya Gudjohnsen düşünüyorum.
imza törenini izleyemiyecegiz ona yanıyorum![]()
Uydu'dan ayrıldı GS TV malesef.Arkadaslar konuyla alakası olmasada Gs Tv güncel uydu Frekansını verebilcek renkdas var mi ?
Arkadaslar konuyla alakası olmasada Gs Tv güncel uydu Frekansını verebilcek renkdas var mi ?
Arkadaslar konuyla alakası olmasada Gs Tv güncel uydu Frekansını verebilcek renkdas var mi ?
Ntv spor verick heralde
Barca Bojan Krkic'i kiralık vermeyi düşünüyordu diye biliyorum. Zlatan İbrahmoviç'i alacak bir Barca Krkic'i yine değerlendirmeyebilir. Eğer kiralık kullanacaklarsa Galatasaray sevaplanabilir miydi merak ettim..
Bakalım Gudjhonsen olası,Van Der Vaart sanmıyorum ama gelirse müthiş olur!
Bojan Krkic.
Düşünmedim değil aslında.
Ona, FC Barcelona çatısı altında tam güvenoyu vermiş abisinin yanına gelmek ister belki.
Gelecek olan oyunculardaki en önemli faktör mutlaka Rijkaard olacak.
İşte o konuda cidden bilmiyorum. Bir şey diyemem. Çünkü orta sahada oyunu gerçek anlamda adam gibi çift yönlü oynayacak oyuncuların maliyetini biliyorsun. Bir de Baros'un iki yanında yırtıcı adamlar şart ise işimiz zor. Kewell oyunun akıl ve pas yönünü karşılayacaktır ama yırtıcılık anlamında desteklenmeye ihtiyacı olacaktır misal. Lincoln'e ise bu kadroda kolay kolay yer veremiyorum. Ama Rijkaard Lincoln kalsın derse, Lincoln'ün arkasını çok koşan ve iyi paslaşan oyunculardan oluşturup ileri üçlüye monte edebilir. Eşşek gibi de koşmak zorunda kalır Lincoln![]()
Bu arada, Neeskens de super ! XD