Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Arkadaslar konuyla alakası olmasada Gs Tv güncel uydu Frekansını verebilcek renkdas var mi ?

GS TV artık Digitürk ailesine dahil oldu. Digitürk sahibi olanlar otomatik olarak 75. kanaldan izleyebiliyorlar. Digitürk sahibi olamayanlar ise maalesef izleyemiyorlar.

Bence Mutlaka ama Mutlaka Sağ açık alınmalı... Rijkaard'da kesinlikle istemiştir sağ açık...

Öncelikle Hocamıza hoşgeldin diyorum.Yönetimimiz yapması gerekeni yaptı ve kariyerli bir Hoca getirdi.Sabırla arkasında durarak Rijkaard ile çok başarılı olacağız inşAllah.

Bojan Krkic.

Düşünmedim değil aslında. :D

Ona, FC Barcelona çatısı altında tam güvenoyu vermiş abisinin yanına gelmek ister belki.

Gelecek olan oyunculardaki en önemli faktör mutlaka Rijkaard olacak.
Barca Bojan Krkic'i kiralık vermeyi düşünüyordu diye biliyorum. Zlatan İbrahmoviç'i alacak bir Barca Krkic'i yine değerlendirmeyebilir. Eğer kiralık kullanacaklarsa Galatasaray sevaplanabilir miydi merak ettim..

Van Der Vaart'ı Louis Van Gaal Bayern Münih'e ve Martin Jol Ajax'a transfer etmek istiyo.biraz zor bir transfer fakat bakalım olmayacak bir transfer değil...

Bakalım Gudjhonsen olası,Van Der Vaart sanmıyorum ama gelirse müthiş olur!

Van Der Vaart gelirse Gudjonsen i istemem ki :) şöyle arkalarına deco felan vay be iki sne önce inamoto lardan bahsediyorduk şimdi o gelse bu gelse diyebiliyoruz ne güzel oldu ya şimdi td buldular herkes heyecanlı çünkü sıra transfere geldi :D :m26: :m26: :m26: :m26:

Rijkaard Arda'ya Tecrübesinden biraz olsun bişeyler verebilirse yeni Messi'miz Olabilir .. Siz ne dersiniz ?

1 haftadir Frekanslarla ugrasiyorum bende ya Harbi cok üzüldüm :S Ozellikle Bayan Basket maclari iyi sarıyodu ..

Bilgiler icin Saolun Renkdaslar .

Bojan Krkic.

Düşünmedim değil aslında. :D

Ona, FC Barcelona çatısı altında tam güvenoyu vermiş abisinin yanına gelmek ister belki.

Gelecek olan oyunculardaki en önemli faktör mutlaka Rijkaard olacak.

Bende o yüzden transferlerin büyük ses getirecek transferler olacagını düşünüyorum.Kendimi ona göre hazırladım ki öyle olacağa benziyor :):)

Bu arada arkadaslar rüyamda gördüm SNijeder Gelicek ;)

Bu arada, Neeskens de super ! XD

İşte o konuda cidden bilmiyorum. Bir şey diyemem. Çünkü orta sahada oyunu gerçek anlamda adam gibi çift yönlü oynayacak oyuncuların maliyetini biliyorsun. Bir de Baros'un iki yanında yırtıcı adamlar şart ise işimiz zor. Kewell oyunun akıl ve pas yönünü karşılayacaktır ama yırtıcılık anlamında desteklenmeye ihtiyacı olacaktır misal. Lincoln'e ise bu kadroda kolay kolay yer veremiyorum. Ama Rijkaard Lincoln kalsın derse, Lincoln'ün arkasını çok koşan ve iyi paslaşan oyunculardan oluşturup ileri üçlüye monte edebilir. Eşşek gibi de koşmak zorunda kalır Lincoln :D

Ağzından al damlıyor be hocam! Lincoln ün öyle koştuğunu görsem daha birşey istemem. Bu arada herkes birilerini yazmış gelişim kaydedecek diye. Aydın,semih arda falan. Bir de ben yazayım. Mehmet güven. Teknik,ayağa pas yapan, stressiz ortamlarda soğukkanlı(!) topu kanatlara dağıtabilen oyunu açabilen bir adam. Xavi olur bakmışsınız:D Yazmak parayla değil ya yazayım tutarsa alıntı yapar övünürüm tutmazsa geçtiğiniz dalgayla kalırım ne olacak?

Rijkaard'ın Antrenman Sistemleri hakkında Bilgisi olan varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt