Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

171 misafir varmis,icinde karga kanarya boldur,hepinizi sevgiyle selamlarim :D canlarim benim :D

Rijkaard geldi dusune biliyormusunuz sevgili seray severler :D kiskandiginizi biliyorum ama catlayin :D

Rijkaard'in gelmesinin bir iyi yonu de Avrupa Ligi'nde mucadele edecek olmamiza ragmen, yildiz oyuncu getirmemiz kolaylasir. Sonucta bu adamin bize gelmesi UEFA'ya manset oluyor. Prestijimizi arttirmis olur Rijkaard.

Daumu geri aldik,kovalamisdik,eski koye nur yagsin diye bekliyoruz GS Kimi aldi :D

kendi bilgisayarima gecince birazdan antu eglencesini tasirim buraya,catliyorlar :D

GS TV artık Digitürk ailesine dahil oldu. Digitürk sahibi olanlar otomatik olarak 75. kanaldan izleyebiliyorlar. Digitürk sahibi olamayanlar ise maalesef izleyemiyorlar.

Üstad Digitürk Sahibiyim Ama İzleyemiyorum

az önce nasıl izleyecegimi soyledın gercı ama cok karısık geldı kafam daada karıstı yav:/:confused:

angut.com :D adamlar bızım tranferın bıle duyumunu alıyorlar :D

Beyler %100 olarak Achille Emana Gs ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

iyi de GSin kadrosu kötü değil ki 4 tane 11 oyuncusuna ihtiyaçları var ve oynadıkları sistem ve oyuncu yapıları hemen hemen Barcada yerleştirdiği sistemle aynı.3 fark var 1.si GSin bekleri maç içinde Barcadaki kadar öne çıkmıyor 2.si Barcada Deco vardı tam orta saha ortası oynuyordu Lincoln daha ilerde oynuyor‚3.sü Sarbi gereksiz ortalar yapıyor(Ama genelde ayağa oynuyorlar) Barca şişirme futbol oynamaz.Yani reijkard sistemini yerleştirmekte hiç zorlanmayacak.

Arkadaşlar xavisi‚messisi‚ronaldinhosu yok başarılı olamaz diyorsunuz da o ligde onun rakibi Zidanelı‚Carloslu‚Raullu‚Figolu Madriddi.Her ligi kendi içinde değerlendirin Barcanın kadrosu süperse İspanya ligindeki takımların kalitesi de Barcanın 3de 1i misal.Türkiyede de kadro olarak 3 büyükler var zaten.65de messi xavi etoo ronaldinho yok ama unutmayın ki o kalitede oyuncular hiç bi takımda yok Türkiyede.

Reijkardı ben çok istiyordum.1. tercigim Ersun 2. terciğim Reijkarddı.Bu yüzden çok üzgünüm.

Malesef ki Reijkard başarılı olur elinde hücum futboluna uygun bir takım var.Hatta Barcanın sisteminin aynısını GSe yerleştirebilir.Mesela Barosla Etoo aynı tarz oyuncular‚ikisi de süratli ve son vuruşları iyi‚hava toplarında etkili değiller.Barcada solda Ronaldinho sağda Guily sonraları Messi oynuyordu.GSde de Arda Kewell oynar Topal ve ayhan ön libero olurlar önlerine de Deco gibi bir adam(teknik ve biraz da mücadele eden)alırlar Lincoln yerine(Bir de Decoyu alıyolarmış‚antu göçer valla ) bir sağbek‚bir hızlı stoper ve bir de kaleciyle GS iyi takım olur zaten.Aynı bizim gibi durumları bizim de bence Kaleci‚stoper‚sol açık ve ön liberoya ihtiyacımız var bir de sağ açık diyor çoğu renkdaşım.Kimin daha başarılı olacağını alınacak bu 11 oyuncularının kalitesi belirleyecek.

kalın Olan Yerleri Duzelttim... Malum F5liler...

Antu kudurdu :D

3 sene şampiyonluk sözü veren başkana öyle misillemeler yapiyolarki sözünü yedirecege benziyor bu hamleler .. acı ama gerçek olan bu gibi

Üstad Digitürk Sahibiyim Ama İzleyemiyorum

az önce nasıl izleyecegimi soyledın gercı ama cok karısık geldı kafam daada karıstı yav:/:confused:

digiturk Kumandasında Opts tusu var ona tıkla gelen yerden Menu yu sec Kanal aramadan Kolay kurulumu sec o arama yapsın bittikten sonra Ok de sonra tekrar bak...

Ehehehe :D Kopuyorum ya :D

Antu kudurmaya devam ediyor :D

adamlar malı götürüyo bizimkilerde tık yok ...daha daum geldi diyemiyoruz birisi cıksın acklasın artık

angut.com :D adamlar bızım tranferın bıle duyumunu alıyorlar :D

Beyler %100 olarak Achille Emana Gs ye transfer olmuştur. Şu sıralarda sözleşme şartları hazırlanıyo avukatıyla. Bonservisini bilmiyorum.

Kaynak:

Dickstein Shapiro LLP adındaki avukatlık şirketinde çalışan yakın bi arkadaşım

Emana,oliveira falanda gelirse angut com çöker demedi demeyin:D

Galatasaray´da teknik direktörlük görevine Hollandalı teknik adam Frank Rijkaard´ın getirildiği açıklandı. Haydi geçmiş olsun‚ biz hala Daum´un peşinden koşalim adamlar Rijkaard´i getirsinler !

GS yalakası biri daha...

şimdi yine adamı beğenmeyenler olucak ama bence iyi iş yaptılar..

şu son 2 gündür transfer gelişmeleri hoşuma gitmiyo..

3 sene şampiyonluk sözü veren başkana öyle misillemeler yapiyolarki sözünü yedirecege benziyor bu hamleler .. acı ama gerçek olan bu gibi

bence buyuk transfer ..tebrik etmek lazim

hayirsiz olun ins.. ama iyi hoca.

adamlar malı götürüyo bizimkilerde tık yok ...daha daum geldi diyemiyoruz birisi cıksın acklasın artık :(

biz daha aragones ile yollarımızı ayırdığımızı açıklayamadık...

iyi is yaptilar‚ sira Aziz Baskanda..

ohaaa. inanmam.adamın yıllığı 5 milyon€ nereye alıyolar.

Tebrik Etmek Gerekir Şok Olduk Yani

Tebrikler‚ adamlar hem transfer ettiler hem de açıkladılar. Biz birini yapsak ötekini yapamıyoruz. Daum geldi mi gelmedi mi o bile belli değil.

Daha 37 sayfa var :D

Yazık ya şu garipleri gördükçe gülüyorum sizde malcı Daum'u getirin oyunculara eroin partisi versin sabah akşam bulutlara çıkın :D :D :D :D

Tesadüfen geliyoruz :)

37 sayfa olmuş,bismillah :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt