Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Uefa :

836108_mediumsquare.jpg

Galatasaray AŞ have appointed Frank Rijkaard as coach on a two-year contract, the Dutchman replacing Bülent Korkmaz after his resignation was accepted by the Turkish club's board on Tuesday.

Honours

The 46-year-old has been out of coaching since leaving FC Barcelona on 30 June 2008 after two seasons without a trophy at the Camp Nou. Under Rijkaard, appointed ahead of the 2003/04 campaign having previously coached the Netherlands and Sparta Rotterdam, the Blaugrana won the UEFA Champions League and two Spanish titles.

Europa League

Korkmaz replaced Michael Skibbe as Galatasaray coach on 23 February and guided the club to a fifth-placed finish in the Süper Lig, enough to earn a berth in the inaugural UEFA Europa League. With the second qualifying round getting under way on 16 July, Rijkaard has little time to waste.

Yönetim herşeyi yaptı, yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi aslında; bir emana,hamit transferiyle bu kadronun yapamayacağı iş yok. Bir de Van der vaart:D Hedefleri yüksek tuttum ama olmazsa da üzülmeyeceğim o ayrı;)

hamit türkiyeye gelmeyi kabul etmez bence emana gelebilir ama çok tuzlu olur heralde

niye f5 gecen senede transefere o kadar para ayırmıs güiza ve $emre$ toplam 55 milyon euro vermşler bence fazla beklentılerı olmasın kdv dahil 17m euro güiza ya bonservis veren adam dan nasıl bir bomba beklersiniz :D bence transferi farklı yerde yapıyorlar söyle odtü itü yada m.i.t mühendislik mimarlık fakultelerıne gıtsınler inşaat işlerine iyi transferler yapabilirler tavsiyem m.i.t :P

Güiza 14 emre 5 e geldi bonservis olarak. Yıllık ücretleri de dahil edersek 25-26 milyon euro civarı eder. Başka da adam gibi transfer tapmadılar zaten. Yani o eziklerinde bahsettikleri gibi bir ekonomik güçleri yok. Spekülasyonla şişiriliyor bence. Krizden önce baktım nu fenerin piyasa değeri 1,5 milyar falandı. Yuh dedim krizden sonra 700 lere düştü. Yani çoğu şişirme. Karşılıksız çek gibi. Bizimkilerin sadece gayrimenkul varlığı o kadar ediyor. Görcez görcez güzel günleri şu stat bir bitse...

gs tv internetten nasıl seyrederiz:)

arkadaşlar yardımcısı olarak Neeskens mi geldi peki ?

Güzel günler yakındır,şimdi biz Galatasaraylılar 3 maddeye uymak zorundayız...

1-Medyanın gazına gelmeyeceğiz,

2-Sabırlı olacağız yeni taktik düzene geçiyoruz,

3-Takımımızın resmi ürünleri ve kombinesini imkanımız oldukça almalıyız bu işler bir bütün...

arkadaşlar yardımcısı olarak Neeskens mi geldi peki ?

Evet ;)

Dünyanın en iyi penaltıcılarından biri olarak kabul edilir. 74 Dünya Kupası'nda attığı 5 golün 3'ü penaltıdandır. Dünya kupaları tarihinde final maçında atılan ilk penaltıyı gole çevirmiştir. 2009 yılında Galatasaray'ın Frank Rijkaard ile teknik direktörlük görevinde anlaşmasıyla beraber Galatasaray'da Rijkaard'ın yardımcılığı görevini üstlendi.

hamit türkiyeye gelmeyi kabul etmez bence emana gelebilir ama çok tuzlu olur heralde

Yani zor iş tabii. Ama dediğim gibi topal ı satarsak onun parası emanaya yeter. Hamit in de GS li olduğunu biliyoruz. Bayern de de yedek kalıyor. Rijkaard gibi bir hoca da var. Belki gelir. Yani Haldun Üstünel, Adnan Polat bu işi de bitirebilir çok uğraşırlarsa.

Son olarak;

Yokkartık Haldun Üstünel demek istiyorum:D

Gerçekten çok marka adamlar geliyor gençler yaşadı,Rijkaard gibi bir adam Nou Camp'ın havasını tenefüs etmiş efsane oyuncu geliyor,Florya'ya gerçekten büyük şans...

super oldu az kaldiiiiiiiiiii

Yani zor iş tabii. Ama dediğim gibi topal ı satarsak onun parası emanaya yeter. Hamit in de GS li olduğunu biliyoruz. Bayern de de yedek kalıyor. Rijkaard gibi bir hoca da var. Belki gelir. Yani Haldun Üstünel, Adnan Polat bu işi de bitirebilir çok uğraşırlarsa.

Son olarak;

kafaya koysa hamiti bırak c.ronalda'yu getiriri öyle inatçı bir yöneticimiz var helal sana haldun :)

Güzel günler yakındır,şimdi biz Galatasaraylılar 3 maddeye uymak zorundayız...

1-Medyanın gazına gelmeyeceğiz,

2-Sabırlı olacağız yeni taktik düzene geçiyoruz,

3-Takımımızın resmi ürünleri ve kombinesini imkanımız oldukça almalıyız bu işler bir bütün...

'' . ''

yardımcısı neskes çok övülüyor uzun yıllar hiddinkin yardımcılığını yapmış

Son olarak;

engelli bir kardeşleri var onun bakımı içn almanyada kalıyorlar diye duymuştum ama ne olursa olsun her açıdan zor bi transfer ama olursa nolurmu süper olur süper :D

Arkadaslar yönetim isini yapti, simdi transferleri beklemek lazim.

Bizde isimizi yapmaliyiz simdi bizim isimiz ne? Galatasaray Ürünleri almak.

Bu arada arkadaslar soylememe gerek var mi bilmiyorum; ama forumumuz 644 kisi ile rekorunu kirmis bugun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt