Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Inanilmaz bir transfer gerceklestirdik.Rijkaard´i Türkiye´ye getirmek büyük bir basari.Dün sinirden ve böyle bir bombanin gerceklesecegini düsünmedigimizden biraz yüklendik yönetime ama tüm alayci konusmalarimi geri aliyorum ve özür diliyorum:D

Rijkaard durusuyla,karizmasiyla, bizde var olan ruhumuz ile büyük basarilara imza atacaktir.Buna yürekten inaniyorum.

Adnan Sezgin´e, sende kimsin yürü git diyecek agirlikta bir teknik direktör en azindan:D

Ismi Galatasaray´imiza cok büyük futbolcular kazandiracaktir.Bu sezon Barcelona vari bir futbol izleyecegiz.Bekle bizi Avrupa...

Efsane harbiden geri döndü

Sonuna kadar katılıyorum...Duygularımı ve düşüncelerini tercüme etmişşin:) :ka05:

Lig TV verecek zaten cogu verir :D

Inanilmaz bir transfer gerceklestirdik.Rijkaard´i Türkiye´ye getirmek büyük bir basari.Dün sinirden ve böyle bir bombanin gerceklesecegini düsünmedigimizden biraz yüklendik yönetime ama tüm alayci konusmalarimi geri aliyorum ve özür diliyorum:D

Rijkaard durusuyla,karizmasiyla, bizde var olan ruhumuz ile büyük basarilara imza atacaktir.Buna yürekten inaniyorum.

Adnan Sezgin´e, sende kimsin yürü git diyecek agirlikta bir teknik direktör en azindan:D

Ismi Galatasaray´imiza cok büyük futbolcular kazandiracaktir.Bu sezon Barcelona vari bir futbol izleyecegiz.Bekle bizi Avrupa...

Efsane harbiden geri döndü

bu sene olmasa da bir-iki sene içinde izleyeceğiz inşallah:)

Bugün Bizim Günümüz arkadaşlar bu gece uyumak yok :D

Taktisyen olarak lucescu veya ramos gibi hocaların tercihim olduğnu burada bir çok kez dile getirdim.

Rijkard gibi hocaların yıldızlarla iş yaptığını az malzemeyle ne yapacağının belli olmadığını söyledim.Buraya kadar şüpheci yakklaştıktan sonra olumlu yanlara bakalım.

Gelen isim rijkard dünya tanıyor ve zaten anında uefa'nın sitesi ve tüm ajanslara manşet oluyorsun

Bu adamı zamanında abramovichin de çok istediğini belirtelim.

Tüm avrupa rijkardın takımı nasıl oynuyor diye bize dikkat kesilecek.

Galatasaray sanırım yine avrupada en çok haber yapılan Türk kulübü olacak.

Rijkard ismiyle beraber bazı futbolcular için Galatasaray transferde çekim merkezi olacak.

Keşke 2 yıllık sözleşmeden daha fazla sözleşme yapılsaydı seçim hesabı yapılmadan.

Artık kulüpte vizyon değişmeli başkanlık seçimleri 4 yılda bir olmalı gelen hocaya(kaliteli olmak şartıyla) zaman verilmeli.

Topuz hala basbas bağırıyo ama.Ben Beşiktaşlıyım imzaladım,ezklerde oynamıycam diye :D

Alsalar ne yazar,topuz tükürdüğünü yalamaz artık.Hem bjk Kayserili olan Cumhurbaşkanını devreye sokacakmış :D

Olaya bak devlet meselesi oldu.Ama şu bir gerçek.Bundan sonra Bjk ile Ezklerin arası hayatta düzelmez :D

Bizi ne ilgilendirir yaa :) görende c.ronaldo gelmiş paylaşamıyolar sanar bu kadar büyütmeye gerek yok :)

nese konumuza dönelim :D:D:D artık bi rijkaard'ımız var:D:D:D:D:D

Bugün ağzımız açık izlediğimiz Barca'yı unutmayalım'ki Rijkaard yarattı.. Guardiola hazır sisteme kondu bugün.. yoksa şakta diye gelip bütün kupaları 1 senede kaldırmak Sadece Guardiola'nın başarısı değil. Bugünkü Barcelona'yı yaratan kişi 100'70 Rijkaard'dır...

100 misafir varmis bu konuda ..... bu transfer hosuna gitmeyen misafirleri selam söyliyorum :D

Bugün ağzımız açık izlediğimiz Barca'yı unutmayalım'ki Rijkaard yarattı.. Guardiola hazır sisteme kondu bugün.. yoksa şakta diye gelip bütün kupaları 1 senede kaldırmak Sadece Guardiola'nın başarısı değil. Bugünkü Barcelona'yı yaratan kişi 100'70 Rijkaard'dır...

Zaten Barcelona taraftari Rijkaard´i asla unutmuyor.

Barcelona efsanesini yarattigin icin tesekkürler diyorlar."Legend" diyorlar.

Böyle bir ismi bu yasta bu karizmayla Galatasaray´imiza getirmek inanilmaz bisey.

Ilerde Haldun Üstünel´i Baskan olarak görmek istiyorum:D

Basliyor.

Adnan Polat iyi kizdi gazetecenin birine, "eee niye hazir degilsiniz" diye :D

Hayırlısı olsun umarım ömrü kısa sürmez. Konuşulan isimlere bakıldığında en güzeli oldu. Tekrar hayırlı olsun.

Hangi kanallar veriyor arkadaşlar NTVSpor ve GSTV hariç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt