Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Yeni Teknik Direktörümüz Frank Rijkaard

artist gazatecinin biri de ingilizce sordu :S :D

En cok sevdıgım cumlu takıma bakacaz ona gore oyuncu alacaz oldu ama adam bıraz donuktu yok yorgunu eralde

abi adam isim ler onemli degil dedi ben pozisyona transfer yaparim dedi

bu kadar diyorum

Fener'e "other club"dedi:D Süpersin Frank'im!!

4-3-3 için müjdeyi verdi diyebilirim... Oynamak İstediğimiz oyuna göre transferler yapacağız dedi...

Bizde neden bu kadar kompleks var anlamiyorum..

Neden gülmüyormus Rijkaard..Yaw adam poz vermeye gelmedi ki Galatasaray´a.

Neden illa Türkiye´yi cok sevdigini, hayatinda bu kadar mutlu olmadigini söylemesini beklyioruz?Yaranmak icin basina gülücükler mi atsin?Yag mi ceksin?

Ben ilk izlenimimi aktarayim.Rijkaard bu takimi ucuracak.

Bunda bu durus bu bakis varken oyuncularin artistlik yapmasini bekleyemeyiz..

Getirecegi 2-3 saglam futbolcuyla bu takim tutulmaz.

Buna cok inaniyorum

transfer soruları geldiğinde haldun üstünelin suratındaki "gülümseme" ileriki günler için iyicene umutlanmamı sağladı. iyi ki varsın haldun üstünel. senin gibileri lazım bu klübe

Başkanımız Rijkaard ile ilgili konuşurken böyle Hocalara fazla sabır gösterilmedi daha önce Türkiye'de gibi birşey dedi.İnşAllah bir bu sabrı gösteririz ve çok başarılı oluruz.

allahına kurban frank :D:D:D:D:D

adam herşeyiyle karızma yaa : işe olay budur cok ısındım buna büyük işler yapacak bu adam ;) aha yazıyorum buraya :):):)

su cümle bittirdi zaten oynamak istediğimiz oyuna göre transfer yapacagız anlasılan adnanım acmıs kesenın agzını :) aldık hızımızı geliyorzzzzzzz:D:D

Cevapları çok aklı başında gibiydi ...

"Oynayacagımız sisteme göre takımda hangi bölge eksikse oralara takviye yapacagız"

4-3-3 oynatacak

Daha takımı analiz edecek tanıyacak falan filan neresi eksik bulacak o mevki için oyuncu bakacak görüşecekde adamın karısını ikna edene kadar degil 1 hafta 2 hafta bile geçer :D

Rijkaard'a sabır göstermeliyiz. Hemen bileti kesilecek türden bir hoca değil.

İnşallah uzun yıllar takımımızda kalır... Böyle hocalar zor buluruz bir daha...

hayatım boyunca bu kadar ciddi duran ve karizma bi td görmedim baba yaaa :D

şimdi 71 misafircim icinizdeki lacivert irlandalilara bizim Saclarina kurban oldugum frank dedi ki OTHER CLUB,bunun turkce tercumesi diş kapinin mandali,haksizmi? hayir :D

Aynen duruşu bile asil futbolcu bununla gelip konusmaya korkar :) Hazırlanın rijkaard sallamaya geliyor ortalığı eminim buna çok büyük işler yapacak ve güzel trasnferler gelecek önümüzdeki günlerde ve gene haldun üstünel 'e içimizden birine tekrar teşekkür ederim iyiki varsın iyiki galatasaraylısın ;)

Abi ben Florya'ya Sırf Rijkaard'ı izlemek için gelirim ya :D

Başkanımız Rijkaard ile ilgili konuşurken böyle Hocalara fazla sabır gösterilmedi daha önce Türkiye'de gibi birşey dedi.İnşAllah bir bu sabrı gösteririz ve çok başarılı oluruz.

inş gösteririz ben seneye bireysel olarak kendımı sartladım şamp. ligi olursa iyi :D yeter kı onumuzdekı yılların takımını kursun semıh-arda-mehmet-ugur-emre g.- aydın - yaser vs... bunları ve altyapıdan nıcelerını cıkarsın yeter avrupadan kupa gelecekse kı gosterılırse sabır gelır ben 3-4 sene sampiyon olmamaya razıyım başarılar rijkaard :ka05:

Rijkaard Hoca çok sabırlı,başarıyı sindire sindire yakalamayı düşünen ve çok mantıklı bir Hoca.İnşAllah sabrederiz.

Arkadaslar Jojan Neeskens konusu daha kesin degil gibi anladigim kadariyla??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt