yeni transferi helikopterle sahaya indirme hayali

Bursaspor dan aldığımız libero Feti Okuroğlu nu da orta sahaya helikopterle indirmiştik.

Bursaspor'da yıldızı parlayan Feti Okuroğlu sansasyonel bir biçimde Galatasaray'a transfer olmuştur. Ali Sami Yen stadına helikopterle gelişi ve Galatasaray'a imza atması o zamanlar için bir ilkti.

aEZw8k.jpeg
Ben de diyordum ilk kim atacak resmi...

Tehlikelı hareket gereklı ızınlerı alamazlar

Bir dönem 90'larda veya 2000'lerin başında tv'ler helikopterden canlı yayın yaparlardı, helikopterden canlı yayın diye kocaman yazı yanıp yanıp sönerdi muhabir aşırı heyecanlı bir şekilde evet şu an helikopterden canlı yayın yapıyoruz falan derdi. Aradan seneler geçti hala sebebini çözemedim, niye yaparlardı böyle bir şey hiç anlamadım. Gerek yok.
İbretlik bir tespit olduğunu söylemem gerekiyor.

Bir dönem 90'larda veya 2000'lerin başında tv'ler helikopterden canlı yayın yaparlardı, helikopterden canlı yayın diye kocaman yazı yanıp yanıp sönerdi muhabir aşırı heyecanlı bir şekilde evet şu an helikopterden canlı yayın yapıyoruz falan derdi. Aradan seneler geçti hala sebebini çözemedim, niye yaparlardı böyle bir şey hiç anlamadım. Gerek yok.

Çünkü dönemin teknolojisiyle çok zor bir şeydi. Adamlar da bunun heyecanını yaşıyorlardı. Ne var bunda.

Ayrıca Büyük Marmara Depremi’nde helikopterden canlı yayınlar meşhurdu. Maalesef kötü görüntülerdi.

Geri
Üst Alt