Yeni Transferimiz Berkin Galatasaray Camiasına Hayırlı Olsun !

Cevap: Yeni transferimiz Berkin Galatasaray camiasına hayırlı olsun!

Berkin çok yetenekli, çabuk ve dikine oynayabilen bir oyuncu ama maç içinde oyundan çok kopuyor. Oyuna çok çabuk küsüyor ve bu yüzden istikrar anlamında bir ileriye gidemiyor bir türlü. Bu sorunu aşabilse çok kaliteli bir oyuncu kazanmış oluruz. Fiziği de fena değil.

anıl dilaverden pek ümidim yok çünkü öne çıkan hiçbir özelliğini görmedim, düz bir oyuncu

emre çolak ve berkin arslan ise çok yetenekli oyuncular

ama yine, henüz hazır değil geyiği öne sürülerek düzenli forma şansı verilmeyecek ve bu oyuncuları kaybedeceğiz korkarım

berkini sol açık dışında bir yerde oynatacaksak hiç uğraşmayalım

yırtsınlar lisansını gitsin

berkin'i tanımayanlar için biraz açalım tekniği müthiş topla dribling'i var fizik olarak emre çolak gibi değil daha iyi, çıksa oynar yani şimdi fizik sorun olmaz a2'nin yıldızıydı cem sultan'la beraber ve yanılmıyorsam Fm 2010'da önemli bir oyuncu olma potansiyelide vardı..

Özetle bence Emre Çolak ve Berkin takıma bir şekilde monte edilmeli Fatih hocaya güveniyoruz bunu yapacaktır bu 2 gencin potansiyeli çok fazla biraz güven biraz maç tecrübesi lazım..

Alacaksın Volkan Şen'i 10 sene kanat sorunun olmayacak.

Berkin gibi adamlara kanat hemen emanet edilmez. Yavaş yavaş oynayacak

aydin tipi var cocukta

hayirlisi

Şu taraftar profili baskın olduğu sürece altyapıdan futbolcu beklemeyin boşuna.Daha a takımla 5-6 maç oynayan Anıl Dilaver'den ümit kesiliyorsa,Berkin için bundan birşey olmaz,düz,yeteneksiz bilmemne yazılıyorsa boşverin.

Berkin'i canlı izlemiş biri olarak,bu çocuğa önümüzde ki 2 maçta şans verilirse iyi değerlendireceğine inanıyorum,Arda ile kıyaslamak abesk ama Arda'nın Mleda maçında ki performansı ile parladığını hatırlarsak,neden olmasın?Ama tabii ki çokta baskı kurmamamız gerekiyor.Her altyapıdan çıkan ARDA olacak değil.

Berkin çıktığı antremanlarda pek iyi görünmemiş bu arada haberiniz olsun.

A takım ve A2 takımın yaptığı hazırlık maçında da A takımda denemiş F.Terim kendisini ama pek bir yetersiz kalmış.

Benim Berkin'den pek umudum yok, işin kötüsü elimizde ondan potansiyelli adam da yok.

Umarım patlar da doya doya izleriz kendisini.

Sol bekte oynadığı için olabilir mi :)

Berkin çok yetenekli, çabuk ve dikine oynayabilen bir oyuncu ama maç içinde oyundan çok kopuyor. Oyuna çok çabuk küsüyor ve bu yüzden istikrar anlamında bir ileriye gidemiyor bir türlü. Bu sorunu aşabilse çok kaliteli bir oyuncu kazanmış oluruz. Fiziği de fena değil.

Fatih hoca ile bunu da aşacaktır.

Bu arada Arda, Manisa'ya gidene kadar hiç piyasada yoktu, Ersun Hoca değer verdi ve kendisini gösterdi. Devamında da Carrusca'nın sakatlanmasının ardından şans buldu. Arda şanslıydı belki bu açıdan, diğerlerine de bu şansı verebilmek lazım. Aydın'a bu kadar şans verildiği ortamda Berkin daha fazlasını hak ediyor.

Bu arada Arda, Manisa'ya gidene kadar hiç piyasada yoktu, Ersun Hoca değer verdi ve kendisini gösterdi. Devamında da Carrusca'nın sakatlanmasının ardından şans buldu. Arda şanslıydı belki bu açıdan, diğerlerine de bu şansı verebilmek lazım. Aydın'a bu kadar şans verildiği ortamda Berkin daha fazlasını hak ediyor.

Şu hazırlık maçlarında denese Fatih hoca keşke.

Olur ya belki denk gelirsin okursun.

Şimdiden söylüyorum Berkin sakın sen de "10 numara" olma hep "66" olarak kal. Başarılar..

Emre Çolak'ı ben düğünümde bile oynatmam o fizikle.Ezilir çünkü teyzelerin arasında.

Okan Derici oynar rahat olun

Berkine biraz şans verilsin çogu yetenek düşmanı orta yapma becerisi denen şeyden eser olmayan kanat oyuncularımızdan daha çok iş yapacağına eminim,Berkin'e şans mutlaka verilmelidir bu takımda.

Tek maç şans bulamadıysa, tek suçlu teknik direktörler değildir bence

Tek maç şans bulamadıysa, tek suçlu teknik direktörler değildir bence

Geçen sene hiçbir iddiamız yokken oynatmadık gençleri. Suç nasıl çocuklarda olsun :asd:

Geri
Üst Alt