Yeni Transferimiz İstanbul’a Ayak Bastı

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

hajrovic-345545.jpg

Yeni transferimiz Izet Hajrovic imza ve sağlık kontrolleri için İstanbul'a geldi.

Haberin Devami GSC Portal'da

Uğurlu olsun, Türk statüsünde oynaması konusunda bir sorun çıkmaz umarım.

Cocugu ailesi ile tanismasina vesile olduk, bedavaya oynamasi lazim

Adam yerli statüsünde oynayabiliyorsa değeri 10 milyon Euro, oynayamıyorsa 250 bin Euro. Böyle de mal bir futbol düzenimiz var arkadaş..

Adam şaşırmıştır, katar'da böyle karşılama yok.

hayirli ugurlu olsun.

Biz ezik bir ülkeyiz. Yine de Carrusca'dan bu yana aşama kaydettik.

messiye kloseye benziyor portalda görünce de macvana benzettim bakalım daha kimlere benzeyecek

Messi'yi almışız.

BdKtOmiIMAEl-TF.jpg

Şu karşılama saçmalığı bitse artık

tipi güzel hayırlı olsun inşallah yerli oyuncu olarak oynatabiliriz

Umarım faydalı olur, tipi de güzel yüzü temiz iyi çocuk. Tipine karşı içimin ısındığı futbolcuları daha çok severim. :D Bonservis için 4-5 değil 3 milyon euro vereceğimiz söyleniyor ama KAP'tan açıklama yapılmadan kesin olarak bir şey söyleyemeyiz tabii. Sanmıyorum ama yerli statüsünde oynatamasak bile yönetime karşı tavır almamamız gerektiğini düşünüyorum çünkü genç ve potansiyelli bir oyuncu, birkaç sezon içerisinde çok iyi bir oyuncu da olabilir, ödediğimiz bonservis bedeli de eğer 3 milyon euro ise o da çok sayılmaz. Yıllık ücreti de 1 milyon euro olur muhtemelen. İyi transfer bence hayırlı olsun :)

Hoşgeldin İzet!

Ooo Hayri gelmiş hoşgelmiş ama karşılama yapılmış heralde ya çok gereksiz . Bir kurtulamadık şu kafadan.

Önce yerli statüsünde oynayacak dendi şimdi oynamayacak olayları dönüyor. Yabancı kontenjanında olursa çok boktan iş yapmış oluruz.

Geri
Üst Alt