Yeni Transferimiz İstanbul’a Ayak Bastı

Mancini'nin onayı ile alınan ilk oyuncumuz. İnşallah Melo-Snejder-Drogba-Muslera dörtlüsünden sonra takımın vazgeçilmez yabancı oyuncularından biri olur. Dany-Amrabat-Riera-Chedjou gibi keşke almasaydık yada satsak da kurtulsak yabancı kontenjanı açılsada daha iyilerini alasak diyeceğimiz maddi manevi zarara uğradığımız çöplerden biri olacağını sanmıyorum.

Yabanci olarak sahne alacak malesef ..

Kim söyledi bunu? Cok kötü ya. Madem ki öyle daha iyisi alinirdi. Su haliyle kapali kutu. Yabanci olunca daha da kötü oldu. Bruma zaten zar zor süre aliyor, ve bana göre Bruma'da israr etmek daha mantikli. Böylece Hajrovic'e süre kalmayacak.

Eeee zaten kimi keseceksin? Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba. Etti 4. Eboue/Chedjou/Riera/Bruma/Hajrovic. Riera yine az oynar (en fazla 9 mac umarim). Hamit dönerse Eboue'ye belki gerek kalmaz. Kaldi Chedjou/Bruma ve Hajrovic. Hadi kolay gelsin Mancini.

Kas yapti mi fizigi sahane olur ama.

Kim söyledi bunu? Cok kötü ya. Madem ki öyle daha iyisi alinirdi. Su haliyle kapali kutu. Yabanci olunca daha da kötü oldu. Bruma zaten zar zor süre aliyor, ve bana göre Bruma'da israr etmek daha mantikli. Böylece Hajrovic'e süre kalmayacak.

Eeee zaten kimi keseceksin? Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba. Etti 4. Eboue/Chedjou/Riera/Bruma/Hajrovic. Riera yine az oynar (en fazla 9 mac umarim). Hamit dönerse Eboue'ye belki gerek kalmaz. Kaldi Chedjou/Bruma ve Hajrovic. Hadi kolay gelsin Mancini.

Kas yapti mi fizigi sahane olur ama.

Sarı-kırmızılı yetkililer, İsviçre’nin Grasshopper takımından gelen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun şu aşamada Türk statüsünde forma giymesinin mümkün olmadığını kaydetti.

Baskan heralde dun acikladiydi yada lutfi aribogan ikisinden biri

Ulan turk futbolcu alamadigimiz icin yabanci alip oynatmadan curutuyoruz ya helal olsun bize :(

Kendisinin nasıl bir futbolcu olduğundan bağımsız olarak eğer yerli kontenjanında değerlendirilmeyecekse, yabancı kontenjanı değişmediği sürece fuzuli bir transfer olarak görüyorum. Daha 10 milyon Euro'luk yatırım yapılan Bruma'ya kupa maçları hariç yer bulamıyorken (ki bundan Lombardo bizzat kendisi yakındı son röportajında, Bruma'yı yabancı kontenjanı nedeniyle yeterince oynatamıyoruz diyerek) aynı mevkide oynayan, yine oynatamayacağımız genç bir oyuncu daha transfer ederek bu meblayı daha da yukarılara çekmenin bir manası yok. Ne kadar iyi bir oyuncu olursa olsun kadroda yer bulamadıktan, oynayamadıktan sonra bir anlam ifade etmiyor ne yazık ki. Dünya Kupası öncesi bir yatırım olarak düşünülüyorsa bonservisi alınıp Grasshopers'ta en azından sezon sonuna kadar oynamasına müsaade edilebilirdi. Ancak Bruma'ya yaratabildiğimiz zaten yetersiz dakikalarından bölüp artırarak oynatabileceğimiz bir genç oyuncuyu daha, göz göre göre yabancı kontenjanına kurban vermek nereden bakarsan bak mantık olarak elde kalıyor. Tek umudum haftanın geri kalanında açıklanacak "yerli" transferle bu tablonun biraz daha iç açıcı bir hal alması, mantık çerçevesine oturmasıdır. Hayırlı olsun bakalım!

Sarı-kırmızılı yetkililer, İsviçre’nin Grasshopper takımından gelen 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun şu aşamada Türk statüsünde forma giymesinin mümkün olmadığını kaydetti.

Baskan heralde dun acikladiydi yada lutfi aribogan ikisinden biri

ben kesinlikle yerli statüsünde oynayacağını düşünüyorum. belki birazda ağzımıza bal çalacak tff.. yani yabancı kontenjanı konusunda baskı yaparken "alın size türk statüsü" diyip bu olayı geçiştirecek bence..

bu arada kimseden öyle bir açıklama olmadı. imzalı haber veya ropörtaj vs yok

Berbat Ötesi,Rezil Bir Transfer. Bu Herifin Adını 1 Hafta Önce Kimse Bilmiyordu. Bari Türk Olsaydı. Kötü Oldu.

HATEM BEN ARFA Alınmalıydı. Ama Şimdi Siz Beni Fenevli Yaparsınız Çok Konuşmayayım.

yahu neyini beğenmiyorsunuz cocugun mis gibi futbolcu. çalım var hız var top sürme var daha genç de zaten. Sanki türkse iyi futbolcu, yabancı oynarsa kötü futbolcu durumu oluştu.

Videolara bakılırsa en azından topa vurmayı biliyor. Stoch gibi yay civarından sağa, sola çekip zımbalar iş yapar.

Geri
Üst Alt