Yeni Transferimiz İstanbul’a Ayak Bastı

maclarini izleyen arkadaslara soracaktim adam gecme özelligi varmi bu arkadasin? yani zamaninda amrabat icin de cok arkadas resmen yardiriyor diyorlardi, benim videolarda hep ilgimi cekmisti hic adama calim atip gecemiyordu amrabat, bize gelincede hic görmedim.

Zamaninda Shaqiriyi yabanci kontenjanini hic problem etmeden istemeyen rdaslar bugun Hayri ye burun kiviriyorlar... Arkadaslar Hayrinin Sakir kadar ses getirememesinin nedeni, takiminin Grasshoppers olmasi... Yoksa bu adam bosbosunami Bosna milli takimina aliniyor, hatta gittikcede fazla sure almaya basliyor... Uzerine gecen Susicin Hayriyi kesin DK ina goturecegine dair aciklamalarini okumustum... Cocukta isik olmasa Susic neden gotursun DK ina....

3 Milyon ise bence riske deger...

Ayagini yere bastigin an besmele cekmissindir umarim Hajro. :encouragement:

Telles sandim :eek:

maclarini izleyen arkadaslara soracaktim adam gecme özelligi varmi bu arkadasin? yani zamaninda amrabat icin de cok arkadas resmen yardiriyor diyorlardi, benim videolarda hep ilgimi cekmisti hic adama calim atip gecemiyordu amrabat, bize gelincede hic görmedim.

Bence adam gecme ozelligi yok ama tikkitak futbola cok uygun... Sneijder, Drogba Selcuk Melo felan boyle oyuncularla verkaclara felan giren tip gibi duruyor videoyalarinda izleyebildigim kadariyla..

Tempolu futbola hazirlikli olun, boyle 3gen felan verkaclar cok olacak ikinci yari, sutlar felan muazzam yukselecek... Gidisat onu gosteriyor ve zaten kendini biraz belli etmisti son bikac macta (ts & erciyes)

Yerli statüsünde oynayıp oynamayacağı belli olmadı mı daha ?

Hosgeldin Hajrovic,topun gelisine sert vurdu ve gol oldu.

Hayırlı olsun inşallah, yabancı sınırına takılmadan her maç oynar umarım.

Yerli statüsünde oynamayacaksa böyle transferler yapmamamız lazım. Madem Sneijder,Drogba gibi süper yıldızları getirecek koşul yok, o zaman alacağımız yabancılar en az Bruma potansiyelinde olmalı.

Çok doğru bir transfer yaptık. Balkanları ve Doğu Avrupa'yı daha sıkı araştırmamız gerek.

biz drogba'yı,sneijder'i gördük,neler gördük neler,böyle bir karşılama rezilliği nedir ya..

Zamaninda Shaqiriyi yabanci kontenjanini hic problem etmeden istemeyen rdaslar bugun Hayri ye burun kiviriyorlar... Arkadaslar Hayrinin Sakir kadar ses getirememesinin nedeni, takiminin Grasshoppers olmasi... Yoksa bu adam bosbosunami Bosna milli takimina aliniyor, hatta gittikcede fazla sure almaya basliyor... Uzerine gecen Susicin Hayriyi kesin DK ina goturecegine dair aciklamalarini okumustum... Cocukta isik olmasa Susic neden gotursun DK ina....

3 Milyon ise bence riske deger...

Kardeşim Shaqiri kendini Şl'de ispatlamış bir oyuncuydu.. Videolardan bile uçak gibi hızlı olduğu rahatlıkla anlaşılıyordu..Hepsini geçtim o zaman yabancı sorunu yoktu takımda en önemli sebep bu zaten.. 11'imiz Muslera-Eboue-Semih-Ujfa-Balta Melo-Selçuk-Çolak-Engin Neco-Elmander'di.. Sahada 6 kulübede 4 yabancı bulundurabiliyorduk.. Bence oyuncunun kalitesinden ziyade şu dönem yaşadığımız yabancı sorunsalı yüzünden önyargı var..

Kapalı kutu. Ama umarım kapalı ayakkabı kutusudur. Malum değerli oluyo :D

Almanlar gibi yapmak lazım, boşnak, hırvat, polonya, macar, iyi futbolcular keşfediyorlar.

Geri
Üst Alt